Jump to content
jerkbait.pl - spinning, baitcasting, flyfishing
MarMilo

"Jak to jest złowione" - żenada

Recommended Posts

Naprawdę??? Czy żartujesz sobie??? :D

Serio serio ;) Edited by Kamil Z.

Ten program jeszcze uszedł by bokiem, ale "Taaaka ryba" to jest dopiero dno i to co robi tam Pan prowadzący.

Program, który nic nie wprowadza, nie edukuje,  a najlepsze jest to, że prowadzący nie posiada żadnej wiedzy na temat wędkarstwa.

Pamiętam jak nakręcili odcinek ("Taaaka ryba") w okolicach Krakowa na Wiśle o wiosennych Jaziach, jeździli od miejscówki do miejscówki i nic nie mogli złapac. Wreszcie wpadli na pomysł że pojadą pod zaporę na Przewozie i tam faktycznie coś połapali (klenie,szczupaczki) wtedy można było łowic 50m od zapory, ale pokazli jacy są "świetni" wędkarze bo w tym miesjcu na betonach to nawet dziecko złowi rybę :)

Co do Taaaka Ryba to przypomniał mi się odcinek jak łowili na jakimś kanale i trafiała im się sama drobnica, więc jak to określił Biedrzycki uwalniali rybki, tylko szkoda że wrzucali je do wody z siedmio metrowej skarpy jak kartofle do worka. Totalna kicha.

Wogule to co ten palant tam odp...ala ze swoimi tak samo buraczanymi kolesiami to wstyd i jak do mówi moja córka"bardacha" :D

Z tego wszystkiego mam tylko jeden słuszny i jedyny właściwy wniosek- zamiast oglądać głupie programy niech każdy idzie na ryby.

A jak pogoda do d.... to gdzieś ostatnio widziałem 90 odcinek Niewolnicy Izaury, też ciekawszy niż Taaaka ryba.

Zapraszam na grudniowe pstrągi....głównie jego filmy oglądają dzieciaki i niedzielni wędkarze, wyświetleń sporo, szkoda, że wiele osób może pomyśleć, że tak wygląda łowienie pstrągów : 

Wielkość ryb nie spełnia minimum forumowego, więc nie ma co promować tego filmu

Edited by milupa

panowie, trzeba szukać zalet, wyrośnie całe pokolenie Luciów łowców, a dzięki ich umiejętnościom na przestrzeni lat nasze wody staną się rybniejsze :)

chciałem zrobić ,,edit", wyszło ,,quote" :)

Edited by Panek

Na tym tle "Jak to jest złowione" nawet nie takie kiepskie jest :)

Na tym tle, to nawet "Adama Mickiewicza liryczny attempt odnalezienia się w branży rozrywkowej" w wersji językowej kazachsko-mołdawskiej, wydaje się być kuszącą propozycją ;)

Zgodnie z sugestią moderatorską - wskazująca mi miejsce na zamieszczenie legalnego filmu z yt - posłusznie zamieszczam.. :)

https://

Kolejny raz odpowiem nie ma tu miejsca na takie filmy, nikt też nie kazał Ci zamieszczać tego filmu więc daruj sobie "posłusznie zamieszczam"

Link kasuję.

milupa

Edited by milupa

Spoko, wpisz sobie na YT "lucio pstrągi i klenie" i wyskoczy Ci na pierwszym miejscu jak to jest powiedziane w filmie "najlepsza ekipa w Polsce" :D

Teraz każdy z ciekawości otwiera filmik (wchodzi na ich stronkę) i "nabija licznik"... cel zamierzony się spełnia :(

Teraz każdy z ciekawości otwiera filmik (wchodzi na ich stronkę) i "nabija licznik"... cel zamierzony się spełnia :(

Mam tylko nadzieję , że w tym roku będzie również  na rybomani w Poznaniu bo nie omieszkam mu powiedzieć kilka 'miłych i pochwalnych słów", a że potrafię to pewnie już wiesz  :D  :lol:  :lol:

Spoko, można zawsze zostawić po sobie negatywną ocenę filmu, w ramach rehabilitacji, za zły uczynek "nabijania licznika"  :)

Edited by Apioo

Aż wszedłem i nawiązałem dyskusje komentarzem, ale widze że to grochem w ściane. Dodatkowo Panowie rzekomo w SSR więc pełna samowolka. Mogę jednak rzec że wiele się nauczyłem.

Przecież jak będzie okres ochronny  na szczupaka to mogę iść na okonie, na typowo szczupakowe miejsca z grubym kijem plecionką i stalowym przyponem zakończonym 20 cm przynętą. Przyłowy przyłowami, ale przecież wypuszczam i ja tylko na okonie ;)

Edited by Graghowski

Panowie, wiele się nie spodziewajcie po tym strażniku, na swojej stronie opublikował wpis jakoby pstrąg potokowy w wodach okręgu rzeszowskiego miał okres ochronny od 1 października do 31 grudnia, dopiero po komentarzach na YT poprawił, że okres ochronny jest od 1 września do 31 stycznia. W innym filmie znów słyszymy od jego kolegi strażnika SSR oczywiście, że wzdręga jest gatunkiem prawnie chronionym :)

Edyt:
teraz dopiero zauważyłem, że gość, jest tak nieogarnięty, że mimo lektury RAPR'u zamiast poprawić, okres ochronny na "od 1 września do 31 stycznia" poprawił na "od 1 października do 31 stycznia" :D

Edited by Apioo

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...