Meme 1,992 Report post Posted January 20, 2015 [center][u][b][size=5]SALMO BUTCHER[/size][/b][/u][/center][b]Producent:[/b]Salmo[b]Model:[/b]Butcher[b]Rodzaj przynęty:[/b]wobler[b]Zastosowanie:[/b]inne, okoń, pstrąg, szczupak[center][u][b]OPIS PRZYNĘTY[/b][/u][/center] Jeden z najstarszych modeli wśród przynęt SALMO. Sprawdzony w rozmaitych łowiskach, pod wieloma szerokościami geograficznymi, na różne gatunki ryb. Doskonały zarówno do spinningu jak i do trollingu. Oferowany w jednym rozmiarze; w wersjach floating, sinking i Super Deep Runner. Oszczędna, kolebiąca praca BUTCHERa skusiła już niejeden okaz! Zanim zdecydujesz się załozyć go do swojej wędki dobrze wyreguluj hamulec kołowrotka![center][u][b]SPECYFIKACJA[/b][/u][/center] [b]Symbol/Długość[cm]/Waga[g]/Głębokość pracy[m]:[/b]BR5F/5/5./0.8 - 1.5[b]Symbol/Długość[cm]/Waga[g]/Głębokość pracy[m]:[/b]BR5S/5/7./1.0 - 2.[b]Symbol/Długość[cm]/Waga[g]/Głębokość pracy[m]:[/b]BR5SDR/5/6./2.5 - 4.[b]Symbol/Długość[cm]/Waga[g]/Głębokość pracy[m]:[/b][b]Symbol/Długość[cm]/Waga[g]/Głębokość pracy[m]:[/b][b]Symbol/Długość[cm]/Waga[g]/Głębokość pracy[m]:[/b][b]Symbol/Długość[cm]/Waga[g]/Głębokość pracy[m]:[/b] [center][u][b]Zdjęcie[/b][/u][/center] [center][/center] [url=http://jerkbait.pl/page/index.php/przynety.html/_/salmo-butcher-r45]Kliknij tutaj by zobaczyć artykuł rekord[/url] Share this post Link to post Share on other sites
Widmo 0 Report post Posted January 7, 2018 lapalem na niego piekne klenie od 40 do 50 :) Share this post Link to post Share on other sites
k.gluchy 424 Report post Posted January 16, 2018 Łowiłem na Salmo Butchera kilka ładnych wyjazdów. Obławiałem nim górskie odcinki rzeki w poszukiwaniu Pstrąga, ale niestety bez efektu. Zdecydowanie Salmo Minnow bije go na głowę. Ale to już chyba każdy wie. Pozdrawiam Share this post Link to post Share on other sites
snoek3 48 Report post Posted January 17, 2018 genialny wobek na szczupaki na płyciznach , mimo swoich rozmiarów meldował ,,80 ,, na swych kotwicach zwłaszcza malowany na naturalna płotke i okonia :) Share this post Link to post Share on other sites
Mycha23 32 Report post Posted February 27, 2018 Tak jak kolega k.gluchy nie mam dobrych doświadczeń na wodach pstragowych . Nic na niego nie brało . Straciłem na zaczepie i nie żałuje . Share this post Link to post Share on other sites
Matiz992 500 Report post Posted February 28, 2018 Tak jak kolega k.gluchy nie mam dobrych doświadczeń na wodach pstragowych . Nic na niego nie brało . Straciłem na zaczepie i nie żałuje . Podobnie u mnie. Miałem jakieś starsze od węgla jak i świeże. Kropy całkowicie je ignorowały, poszły do ludzi - niech ktoś inny się z nimi męczy :D Share this post Link to post Share on other sites