Meme 1,992 Report post Posted January 20, 2015 [center][u][b][size=5]SALMO JACK[/size][/b][/u][/center][b]Producent:[/b]Salmo[b]Model:[/b]Jack[b]Rodzaj przynęty:[/b]jerkbait[b]Zastosowanie:[/b]szczupak[center][u][b]OPIS PRZYNĘTY[/b][/u][/center] Jeśli spróbujesz używać JACKa częściej, już wkrótce przekonasz się, że mało jest na świecie przynęt, które są bardziej produktywne w połowach okazów wielkich drapieżników. Wypróbuj go wiosną, wśród pojawiającej się dopiero roślinności lub późną jesienią, w okolicach obumierających, podwodnych łąk, a będziesz co najmniej tak zaskoczony, jak potwory, które dadzą się w ten sposób oszukać.[center][u][b]SPECYFIKACJA[/b][/u][/center] [b]Symbol/Długość[cm]/Waga[g]/Głębokość pracy[m]:[/b]J18F/18/60./1. - 1.5[b]Symbol/Długość[cm]/Waga[g]/Głębokość pracy[m]:[/b]J18S/18/70./2. - 3.[b]Symbol/Długość[cm]/Waga[g]/Głębokość pracy[m]:[/b][b]Symbol/Długość[cm]/Waga[g]/Głębokość pracy[m]:[/b][b]Symbol/Długość[cm]/Waga[g]/Głębokość pracy[m]:[/b][b]Symbol/Długość[cm]/Waga[g]/Głębokość pracy[m]:[/b][b]Symbol/Długość[cm]/Waga[g]/Głębokość pracy[m]:[/b] [center][u][b]Zdjęcie[/b][/u][/center] [center][/center] [url=http://jerkbait.pl/page/index.php/przynety.html/_/salmo-jack-r50]Kliknij tutaj by zobaczyć artykuł rekord[/url] Share this post Link to post Share on other sites
Mycha23 32 Report post Posted March 5, 2018 (edited) Ile się na jego temat naczytałem.Metrowe szczupaki podobnonie nie mogą się mu oprzeć .Od kilku lat łowiąc z łódki na model pływający i tonący nic nie złowiłem. Szkoda pieniędzy. Poniewaz dwa razy wysłałem ten sam post to po edycji dodam.Stosowalem przy tej przynęcie prawidłowy sprzęt , prowadziłem zgodnie z instrukcja i nigdy nic.Moze nie było w okolicy metrowych szczupaków. W tym samym czasie szczupaki brały na Slajdery Salmo jak głupie. Edited March 7, 2018 by Jano Share this post Link to post Share on other sites
dzinek 118 Report post Posted March 6, 2018 Myślę, że Jack to przynęta do zadań specjalnych. We właściwym czasie, o konkretnej porze może być killerem. W tym roku sam będę chciał o tym się przekonać. Zobaczymy. Ps. Podobno wiara czyni cuda ;) Share this post Link to post Share on other sites
peresada 1,076 Report post Posted March 6, 2018 (edited) Ile się na jego temat naczytałem.Metrowe szczupaki podobnonie nie mogą się mu oprzeć .Od kilku lat łowiąc z łódki na model pływający i tonący nic nie złowiłem. Szkoda pieniędzy. jack to chyba najlepsza przynęta salmo. swego czasu wyjąłęm na niego 4 mertówki w jeden dzień. poza tym prawie zawsze miałem na niego ryby. tym wabiem trzeba jerkować i dawać mu długie przerwy zeby wypływał albo tonął. podczas tych pionowych ruchów jest najwiecej brań to przynęta dla ludzi którzy czują jerkowanie, przypadkowy wedkarz moze i coś złowi ale bedzie to wyłącznie fart Edited March 6, 2018 by peresada Share this post Link to post Share on other sites
Guzu 18,102 Report post Posted March 7, 2018 (edited) Przekonywac kogos co do zajebistosci Salmo Jacka nie przystoi. Albo sie ta przynete czuje, jak napisal Krzysiek, albo lepiej lowic na cos innego :) Plywajacy jack to jedna z moich ulubionych przynet na szczupaki z reki. Pamietam 2006, wyjazd na Szkiery. 3 w lodce, w wiekszosc dni na jacka mialem wiecej ryb niz dwoch pozostalych na wszystko inne :) A lowilem kijem 260 cm (stc 25 lb), penn slammer 360 i zolta plecionka 30 lb. Wszystko bylo widac. Kilka obrotow korbka. Pauza. Szczytowka lekko przygieta w kierunku linki. Zolta linka doslownie pulsuje jak jack wyplywa. I nastepny obrot. Brania takie, jakby szczupaki tego jacka chcialyby zabic ... Po kilkudziesiaciu szczupakach wyjetych na ta jedna przynete (a ten egzemplarz pozyczyl mi @Remek), na koniec turnusu nie mialem czego oddawac :) Stare dzieje, stare zdjecia :) [attachment=490153:IMG_0720.JPG] Edited March 7, 2018 by Guzu Share this post Link to post Share on other sites
Mycha23 32 Report post Posted March 7, 2018 Koledzy. Próbuje na jack prawie każdy raz jak jerkuje i wierzcie mi, ze się naprawdę staram. Zauważcie,ze te wielkie szczupaki brały w Szwecji lub za oceanem. Może jestem nieudacznikiem lub na krajowe esoxy on nie działa. Share this post Link to post Share on other sites
Novis 1,871 Report post Posted March 7, 2018 Jack wymaga dłuższych pociągnięć kijem. To wynika z jego budowy. W niewprawnych rękach to kołek. Krzyś i Daniel, jak widać, wprawne ręce mają.To cholerstwo wymaga wyczucia i wyobraźni. Share this post Link to post Share on other sites
Guzu 18,102 Report post Posted March 7, 2018 Koledzy. Próbuje na jack prawie każdy raz jak jerkuje i wierzcie mi, ze się naprawdę staram. Zauważcie,ze te wielkie szczupaki brały w Szwecji lub za oceanem. Może jestem nieudacznikiem lub na krajowe esoxy on nie działa. Zrób inaczej Raz weź dwa pływające jacki na łódkę Poświęć jeden dzień Jak po tym dniu będziesz sprzedawał, to wbijaj do mnie na priv i zabieram Share this post Link to post Share on other sites
godski 7,011 Report post Posted March 7, 2018 http://jerkbait.pl/topic/106724-kupię-salmo-jack-s-i-f-☺/ Reklama dźwignią handlu :D :ph34r: . Share this post Link to post Share on other sites
Mycha23 32 Report post Posted March 7, 2018 Niech leży u mnie w pudełku i nabiera mocy. Może podczas wyjazdu na północ, do kraju Wikingów pokaże swoje walory. Będę próbował i pomimo ewentualnej klęski nie sprzedam. Share this post Link to post Share on other sites
salmon1977 950 Report post Posted April 4, 2018 (edited) Na Boren waliły w niego nawet jak swobodnie opadał ale tam to sie nie liczy.:) U nas walą w niego spokojnie 60cm .Pewnego dnia nawet tonącego nie sciągałem z agrafki,troche dłuższe pociągnięcia z przerwami ..jak pamiętam .[attachment=498120:20161016_121047.jpg] [attachment=498123:20161016_122805.jpg] Edited April 4, 2018 by salmon1977 Share this post Link to post Share on other sites
peresada 1,076 Report post Posted April 5, 2018 wlasnie znalazlem na dysku. jackowa 115 chyba, nie pamietam juz :-) Share this post Link to post Share on other sites
Mycha23 32 Report post Posted April 5, 2018 Wywołałem wilka z lasu. Jestem jak czytam jedyny, który nie chwali tej przynęty. Trzeba przyjąć to z pokora i szukać u siebie błędów. Share this post Link to post Share on other sites
Mycha23 32 Report post Posted August 25, 2018 Zrób inaczej Raz weź dwa pływające jacki na łódkę Poświęć jeden dzień Jak po tym dniu będziesz sprzedawał, to wbijaj do mnie na priv i zabieram Tak zrobiłem. Pływający i tonący jack były jedynymi przynętami. Zero brania. Potem kilkakrotnie stosowałem na przemian z innymi przynętami. Zero brania. Dupa ze mnie, a nie porządny wędkarz. Ta przynęta nie jest po prostu dla mnie. Share this post Link to post Share on other sites