krystiano1981r 3,001 Report post Posted January 20, 2015 [center][u][b][size=5]SIEK-M BZYK[/size][/b][/u][/center][b]Producent:[/b]Siek-M[b]Model:[/b]Bzyk[b]Rodzaj przynęty:[/b]wobler[b]Zastosowanie:[/b]jaz, klen, okoń[center][u][b]OPIS PRZYNĘTY[/b][/u][/center] Bzyk 3,5cm kształtem przypomina powiększoną kroplę wody. Wobler pracuje bardzo agresywnie co czujemy na wędce a skutecznie obłowimy nim kamieniste rafy i przelewy, prowadząc go pod powierzchnią wody sprowokujemy klenia lub jazia do brania. Wobler Bzyk z racji swego kształtu można wyrzucić na znaczną odległość gdzie mogą pływać tak ostrożne ryby jak klenie czy jazie. Naturalna kolorystyka woblera dopasowana jest do upodobań wędkarzy i ryb.[center][u][b]SPECYFIKACJA[/b][/u][/center] [b]Symbol/Długość[cm]/Waga[g]/Głębokość pracy[m]:[/b]BZ3F /3,5/2/0,5-1[b]Symbol/Długość[cm]/Waga[g]/Głębokość pracy[m]:[/b]BZ3S /3,5/3,5/0,5-1[b]Symbol/Długość[cm]/Waga[g]/Głębokość pracy[m]:[/b][b]Symbol/Długość[cm]/Waga[g]/Głębokość pracy[m]:[/b][b]Symbol/Długość[cm]/Waga[g]/Głębokość pracy[m]:[/b][b]Symbol/Długość[cm]/Waga[g]/Głębokość pracy[m]:[/b][b]Symbol/Długość[cm]/Waga[g]/Głębokość pracy[m]:[/b] [center][u][b]Zdjęcie[/b][/u][/center] [center][/center] [url=http://jerkbait.pl/page/index.php/przynety.html/_/siek-m-bzyk-r74]Kliknij tutaj by zobaczyć artykuł rekord[/url] Share this post Link to post Share on other sites
S.O.D. 79 Report post Posted February 18, 2015 Super przynęta na klenie wiślane Share this post Link to post Share on other sites
pepso 741 Report post Posted February 18, 2015 Latem mój ulubiony na klenie. Share this post Link to post Share on other sites
G r e g 3,177 Report post Posted February 22, 2015 Moj kilerek na Jaśki ;) Share this post Link to post Share on other sites
chulo 696 Report post Posted February 20, 2019 Jak miałbym zabrać tylko jedną przynętę na Wisłę na przelewy to wybrałbym tego woblera. Złowiłem na niego 95% swoich jazio-kleni. Wiele razy uderzył boleń i raz nawet brzana. Kapitalny klasyk. Wymieniam tylko kotwy (bo kiepskiej jakości) i zakładam tylko jendego ownera na tyłeczek. Z kolorów sprawdzonych to biały z grzbietem niebieskim, i oliwkowe z brokatem. Czasem wymagają ustawienia ale to normalne. Jak mi się kończą zamawiam 20 szt i tak bez końca :) Podsumowując bardzo udany model Share this post Link to post Share on other sites