Kikuś 0 Report post Posted June 30, 2019 Bardzo wszystkim dziękuję. A moż ktoś jeszcze odnośnie samej techniki prowadzenia Busterów 15 cm? Share this post Link to post Share on other sites
Kikuś 0 Report post Posted July 3, 2019 No nikt nic? Nie wierzę. Tyle wiedzy i doświadczenia widzę na forum. Potrzebuję paru słów na temat właściwych dla tej przynęty ruchów wędziskiem, ich tempa i siły. No proszę ludziki.... Share this post Link to post Share on other sites
godski 7,011 Report post Posted July 3, 2019 Tego się nie da wytłumaczyć, Szarp raz szybciej raz wolniej. Rób przerwy i konfrontuj to z braniami. Notuj w pamięci. Share this post Link to post Share on other sites
Luckyguliver 555 Report post Posted July 4, 2019 (edited) No nikt nic? Nie wierzę. Tyle wiedzy i doświadczenia widzę na forum. Potrzebuję paru słów na temat właściwych dla tej przynęty ruchów wędziskiem, ich tempa i siły. No proszę ludziki.... Mi sie sprawdzaja dluzsze wolniejsze rytmiczne pociagniecia i co jakis czas przerwa ale jak godski pisal kombinuj i zapamietuj. Edited July 4, 2019 by Luckyguliver Share this post Link to post Share on other sites
Kikuś 0 Report post Posted July 5, 2019 Dzięki. Do roboty! Share this post Link to post Share on other sites
Waldi 306 Report post Posted July 5, 2019 Tu masz trochę podpowiedzi od Stefana: https://youtu.be/Q41gSou_MkA oraz inne inspiracje: https://youtu.be/onhWTJkT7AY Share this post Link to post Share on other sites
BOB 18,974 Report post Posted July 6, 2019 Jak Tadek zabierze mnie wreszcie na Rugię to mu wszystko wyjaśnię i pokażę w praktyce ;) :D Share this post Link to post Share on other sites
inter 493 Report post Posted July 7, 2019 jak na razie to ten rok jest chory :D wyjazd na 3 dni - 2 dni interesów i dzień łapania -- ale powoli sie klaruje , ja cały czas Robciu pamiętam ! Share this post Link to post Share on other sites
BOB 18,974 Report post Posted July 7, 2019 Mam nadzieję, że życzenia na 44 odebrałeś na telefonie? Jak nie to jeszcze raz najlepszego :) Share this post Link to post Share on other sites
koyot 53 Report post Posted December 7, 2019 Czy widział ktoś kiedyś taki kolor czy to już archiwum X ? Share this post Link to post Share on other sites