Jump to content
jerkbait.pl - spinning, baitcasting, flyfishing
Paavo

Zrobiony w balona...

Recommended Posts

Poza tym jaka anonimowość... z co najmniej setką ludzi z tego portalu łowiłem ryby ;)

Według mnie dałeś ciała @Dero. Różne rzeczy się zdarzają. Zawsze można wyjść z twarzą i znaleźć rozwiązanie problemu. Po wpisach innych użytkowników wyraźnie widać, że podobne praktyki to u Ciebie standard- nie ważne czy jest to wobler za 1 zł czy wędzisko za 1 500 zł. Kto w małych rzeczach ma podobne podejście do Twojego, to i w wielkich sprawach będzie gówniarzył.

Pawel a jak masz czelność pisać do Moich rodziców, itp to mogł byś odebrać telefon. Szczęście ze Tobie tego giftu nie wrzuciłem do kija, a moja kobieta nalegała.

Mądrą masz kobietę.

Trzeba było posłuchać...

Apropos giftów to ciekawe czy kolega na allegro czasem nie sprzedawał, bo po przebojach pozakupowych jako gift do wędki całkiem fajny klucz oczkowy "13" dostałem :D

Że dałem ciała to wiem, i bronić się nie będę. Ale jak słysze tekst ze chciałem kogoś wychuśtać na 170zł(100 zł kij + przesyłka) to mi sie płakać chce. Każdy kto mnie zna wie jaki prowadzę tryb życia i ile przesiaduje w pracy, Ok to nie wytłumaczenie. Ale w tym momencie też siedzie w jakimś zapizdziałym Frankfurcie Nad Menem.i zarabiam cięzko pieniądze, gdzie na to dzwoni ojciec i  opowiada o sytuacji z forum. A ze mądra mam kobietę to wiem, ona znalazła te potwierdzenie.

Robiłeś interes to się z niego wywiązuj jak poważny człowiek. Ponad miesiąc czasu zwodzić kolegę po kiju to góniarstwo i tyle. Ojciec powinien pasa zdjąć i wpie... spuścic jak wrócisz.

Czyli wyszło jak zawsze, "oskarżony" robi z siebie ofiarę losu, wszystko przeciwko niemu. Jeśli decydujesz się na sprzedaż to zorganizuj to tak, żeby było ładnie, szybko i przyjemnie. Zawsze można napisać wiadomość, przeprosić za zwłokę...takie zwodzenie jest niefajne i nie przystaje do koleżeńskiej giełdy. Mój post nie ma na celu umoralniania Ciebie, tylko przyjmij to na klatę a nie kręcisz i mataczysz. 

Fajnie,że zabrałeś w końcu głos Dero,bo twoje odpowiedzi na moje wiadomości zawierały max. 5 słów,do twoich rodziców nie pisałem,chociaż w tym wypadku powinienem ze względu na twoje ''szczeniackie'' zachowanie.Fakt faktem numer nadania przesyłki się znalazł i o dziwo paczka jest juz prawie u celu,jest jedno ale...paczka została nadana dopiero 5.1.2015!!!...czyli dopiero 3,5 tygodnia po twojej deklaracji,że już jest do mnie w drodze.I proszę nie bierz mnie publicznie "pod h....ja",że zrobienie kogoś na 100 zł to nie w twoim stylu,bo harujesz ciężko za granicą,bo tylko to pokazałeś gówniarsko kłamiąc i ignorując mnie.Pracowałem ciężko od 22 roku życia w kilku miastach europy miedzy innymi też w Franfurkcie i do dzisiaj nie przyszło mi do głowy,aby olać kogoś w interesach jeśli nawet one opiewały na sumę mniejszą niż 100zł.Więc skończ się,odszczekiwać próbując wzbudzić politowanie,obetrzyj ''mleko'' z pod nosa i zacznij w końcu nosić męskie spodnie,aby nie uwierały cię już w przyrodzenie.

Z wyrazami szacunku Paweł Lewandowski.

Ps.Administracje forum proszę o usuniecie tematu,bo kolega z nabrzmiałymi jądrami,zacznie sypać nadzwyczaj ciętymi ripostami,a wielu kolegów na  forum ma już dosyć ''przedszkola'' jakie tutaj zawitało.Amen.

Najważniejsze, aby porządnie pier***ć kota w bambus, słowo na słowo i wybielić facjatę :D

Każdy mniej lub więcej, ale coś robi, rozumiem jakby z misją w poszukiwaniu nowych cywilizacji, ale tak to miesiąc to kupa czasu, chociaż wiadomo napisanie wiadomości z każdym dniem trudniejsze, aby przyznać się do błędu jak się poszło w zaparte ;)

Za takie praktyki ban na giełdę powinien być, osobiście nic nie mam żadnych aloesów ad persona, ale żeby potomni wiedzieli, iż opatrzność czuwa :)

Paweł AMEN !!

Pozdrawiam Łukasz Doering vel Dero 

Fajnie,że zabrałeś w końcu głos Dero,bo twoje odpowiedzi na moje wiadomości zawierały max. 5 słów,do twoich rodziców nie pisałem,chociaż w tym wypadku powinienem ze względu na twoje ''szczeniackie'' zachowanie.Fakt faktem numer nadania przesyłki się znalazł i o dziwo paczka jest juz prawie u celu,jest jedno ale...paczka została nadana dopiero 5.1.2015!!!...czyli dopiero 3,5 tygodnia po twojej deklaracji,że już jest do mnie w drodze.I proszę nie bierz mnie publicznie "pod h....ja",że zrobienie kogoś na 100 zł to nie w twoim stylu,bo harujesz ciężko za granicą,bo tylko to pokazałeś gówniarsko kłamiąc i ignorując mnie.Pracowałem ciężko od 22 roku życia w kilku miastach europy miedzy innymi też w Franfurkcie i do dzisiaj nie przyszło mi do głowy,aby olać kogoś w interesach jeśli nawet one opiewały na sumę mniejszą niż 100zł.Więc skończ się,odszczekiwać próbując wzbudzić politowanie,obetrzyj ''mleko'' z pod nosa i zacznij w końcu nosić męskie spodnie,aby nie uwierały cię już w przyrodzenie.

Z wyrazami szacunku Paweł Lewandowski.

Ps.Administracje forum proszę o usuniecie tematu,bo kolega z nabrzmiałymi jądrami,zacznie sypać nadzwyczaj ciętymi ripostami,a wielu kolegów na forum ma już dosyć ''przedszkola'' jakie tutaj zawitało.Amen.

Z tymi spodniami to mnie rozwaliłeś :) Hahaha :D

I tak do kosza.

Dalej nie czytałem:

''.Pieniądze może nie duże bo to tylko 170zł,pewnie zwłaszcza dla tych,których myślą,że ludzie na obczyznie po porannej kawie,siedząc na porcelanowym tronie ''produkują'' grube zwitki 100 e-wych banknotów.Uff...troszkę się rozpisałem,ale i troszkę mi lżej...i chyba pójdę tam gdzie ''król chodzi piechotą''...może wys..am kilka ''eurówek'' i do wiosny nazbieram na stellę.

:lol:  :lol:  :lol:  :lol: 

Teraz wiadomo, dlaczego wszystkie Stelle są do dupy.

Cytat miesiąca Stycznia.

:lol: 

Pozd.

Pleciona a "Turki" na podporki ;) nie ma to jak stary rex ;) pozdrawiam :) i ciesze sie ze kolega wkoncu otrzyma swojego kijaszka :)

Po prostu Panie Dero stań w rozkroku złap się mocno za jaj..ca i sprawdź czy je masz.

Bo z tego co wypisujesz to pewnie wiatr tam hula.

No to przeczytałem a  teraz sprawdzę co ja ostatnio kupiłem i od kogo bo już mi się ciepło robi :huh:

Dziwna sprawa kolega tylko wspomniał ze zgłosi sprawe na policje i nagle cudownie wędką została wysłana...
Skąd ja to znam, na allegro działa to identycznie

Dero, nie rozumiem twoich pretensji, argumenty, że to tylko 100zł są bez sensu,  postawa w tej chwili kuriozalna.
Ja bym zrobił tak. Wystawiłbym wędkę i napisał:

"Mam do sprzedania wędkę (taką a taką, za tyle i tyle), Informuję potencjalnego kupca, że to jest dla mnie kwota nieznacząca, ja jestem zapracowany i mogę nie mieć głowy do takich drobiazgów, nie mieć też czasu by wysłać w ciągu miesiąca. Tyle mam różnych papierow, że miewam problemy ze znalezieniem potwierdzenia przesyłki, ogólnie może się zdarzyć, że trzeba  będzie na kij długo czekać".

Nie zrobiłeś tak, to co teraz wyprawiasz przyprawia mnie o opadnięcie szczęki na tanie buty.

Dziadostwo, dziadostwo i jeszcze raz wielkie dziadostwo. Co jakiś czas trafiają się "specjaliści" od interesów, może bardziej od ładowania kolegów w ......... ( nie będę używał niecenzuralnych słów, każdy sobie dopowie).
W życiu tak jest, że sami sobie wystawiamy ocenę z osobowości swoim postępowaniem. Jak niektórzy na tą ocenę "pracują" wiemy doskonale. Koledzy apeluję do Was, każdy nieuczciwy ma być piętnowany jeżeli olewa prośby i monity kolegi o uczciwe i poprawne załatwienie sprawy. Macie nie mieć skrupułów jak oszust próbuje Was naciąć niezależnie czy to 50 500 czy 1500zł!!!!!
Sukinsyństwo należy tępić w zarodku.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...