bardziu 43 Report post Posted February 9, 2015 Ja byłem w zeszłym roku ale patrząc pod zdjęciach z tego roku ścisk był podobny. To chyba największy minus tych targów. Komfort zakupów i zwiedzania żaden. Przydałaby się większa hala. Ktoś się orientuje czy międzynarodowe targi wędkarskie Efttex 2015 które odbędą się w czerwcu w Warszawie będą otwarte dla normalnej publiki czy tylko dla branży? Efftex całe szczęście jest tylko dla ludzi z branży. I mam nadzieje że tak zostanie. Targi to targi, a nie targowisko ! Share this post Link to post Share on other sites
@Wojti 1,503 Report post Posted February 9, 2015 (edited) Boatex cz 2. - wędkarskie [attachment=222866:alu - best.jpg] [attachment=222869:alu - 1.jpg] [attachment=222871:alu - 2.jpg] [attachment=222872:alu-3.jpg] [attachment=222873:alu-4.jpg] [attachment=222874:alu-5.jpg] cdn ... (łodzie morskie) Edited February 9, 2015 by @Wojti Share this post Link to post Share on other sites
tymon 803 Report post Posted February 9, 2015 Wczoraj o 15 miał się odbyć finał konkursu filmowego, ale moi znajomi i niczym takim nie słyszeli. Organizatorzy też milczą jak grób. Widział może ktoś coś takiego? Share this post Link to post Share on other sites
okonilowca 68 Report post Posted February 9, 2015 Ja widziałem, pierwsze miejsce zajął film pt. "czym skorupka za młodu nasiąknie". Share this post Link to post Share on other sites
Bandit 166 Report post Posted February 9, 2015 Ja na szczęście nie mialem tej nieprzyjemnosci obserwowac procederu złodziejstwa aczkolwiek teraz rozumiem lekko podejrzane zachowania na niektoeych stoiskach. Dalo sie wyczuc wzmozona czujnosc. Impreza w porównaniu do zeszłego roku moim zdaniem bardziej udana. Oprocz sprzętu wedkarskiego pomacałem łodzie i zobaczylem przepaść jakościową pomiędzy producentami. Udało sie spotkac kolegow z Wędkarskiej Pasji i zamienic kilka słów. Trochę szkoda ze jak sie okazuje niektorzy koledzy z jb.pl byli na stoiskach jako wystawcy bo chętnie bym spotkał się i zamienił kilka słów. Moze za rok :). Teraz pozostaje czekac czerwcowego EFFTEX w Warszawie :))))) Share this post Link to post Share on other sites
Robert 1,436 Report post Posted February 9, 2015 http://swiatkarpia.com/blogs/rekordowa-rybomania-2015-za-namiL7bwaJoc/249Tu są wyniki. Na ośmiu jurorów ośmiu karpiarzy Nie pieprzą się chłopaki :) Share this post Link to post Share on other sites
Kamil_Be 850 Report post Posted February 12, 2015 W innym temacie pisali, że ludzie w Polsce nie kradną :D Co niektórzy powinni się leczyć na chore łby, bo już niedługo nie będzie pomocy. Share this post Link to post Share on other sites
Dagon 3,917 Report post Posted February 12, 2015 Wykręcasz kota ogonem na własną korzyść. Wiem o którym temacie mówisz i nie o to tam chodziło, a o założenie, że każdy klient to złodziej i takie traktowanie go przez sprzedawcę. Nikt nie napisał że w Polsce nie kradną, więc nie kłam. Chamski tekst o "chorych łbach" pozostawię bez komentarza. Share this post Link to post Share on other sites
Kamil_Be 850 Report post Posted February 12, 2015 Nie komentuj, nie musisz :D W takim razie złodziejom trzeba wytatuować na czole "złodziej" bo jak widać spora część społeczeństwa kradnie. Nikt nie będzie się zastanawiał czy wchodzący człowiek do sklepu to złodziej czy nie. Nie jest to odwracanie kota ogonem, tylko szczera prawda :lol: Share this post Link to post Share on other sites
Tomasz eS 5,141 Report post Posted February 12, 2015 Analogicznie rzecz biorąc niektórym pasowało by na czole napis "idiota" wypisać ... Share this post Link to post Share on other sites
Jano 4,021 Report post Posted February 12, 2015 Analogicznie wszyscy chodzilibyśmy z "jakimś" napisem na czole... :whistling: Share this post Link to post Share on other sites
Dagon 3,917 Report post Posted February 12, 2015 (edited) Nie komentuj, nie musisz :D W takim razie złodziejom trzeba wytatuować na czole "złodziej" bo jak widać spora część społeczeństwa kradnie. Nikt nie będzie się zastanawiał czy wchodzący człowiek do sklepu to złodziej czy nie. Nie jest to odwracanie kota ogonem, tylko szczera prawda :lol: Mam nadzieję, że zdajesz sobie sprawę z tego, że nie pisałem o kradnących rodakach, tylko o nadużyciu, którego dopuszczasz się wkładając ludziom w usta słowa, które nigdy nie padły? Jeśli nie, to brak umiejętności czytania ze zrozumieniem doprowadziłeś do rangi sztuki. Edited February 12, 2015 by Dagon Share this post Link to post Share on other sites
Kamil Z. 5,130 Report post Posted February 12, 2015 Analogicznie wszyscy chodzilibyśmy z "jakimś" napisem na czole... :whistling: Minimum połowa z dopiskiem "erotoman"... A części by pewnie czoła zabrakło... Share this post Link to post Share on other sites
Kamil_Be 850 Report post Posted February 12, 2015 Chyba Ty nie potrafisz czytać ze zrozumieniem kolego. Mój post na który odpowiedziałeś dotyczył ludzi kradnących. Chore łby mają właśnie złodzieje, gdyż wiadomo że jest to zjawisko patologiczne. Ale wiadomo, trzeba naskoczyć na kogoś a później cała rzesza wiernych fanek jak jakieś małpy leci za przodownikami grupy dalej naskakiwać bo w grupie siła :D :D :D Smutno mi było bez Was, bez masła Shimaniaków, wędzisk tylko z pracowni i grubego smarowania mechanizmów gdzieś w zachodnich rubieżach kraju z nad Wisły :rolleyes: Share this post Link to post Share on other sites
Dagon 3,917 Report post Posted February 12, 2015 Chyba Ty nie potrafisz czytać ze zrozumieniem kolego. Mój post na który odpowiedziałeś dotyczył ludzi kradnących. Chore łby mają właśnie złodzieje, gdyż wiadomo że jest to zjawisko patologiczne. Ale wiadomo, trzeba naskoczyć na kogoś a później cała rzesza wiernych fanek jak jakieś małpy leci za przodownikami grupy dalej naskakiwać bo w grupie siła :D :D :D Smutno mi było bez Was, bez masła Shimaniaków, wędzisk tylko z pracowni i grubego smarowania mechanizmów gdzieś w zachodnich rubieżach kraju z nad Wisły Brawo. Share this post Link to post Share on other sites
mario 2,173 Report post Posted February 12, 2015 Temat się wyczerpał jak widzę... Share this post Link to post Share on other sites