AdasCzeski 3,492 Report post Posted February 2, 2015 Odnośnie parkingu to jak wam pewnie wiadomo ulice blisko targów (Głogowska, Grunwaldzka, Konopnickiej, Śniadeckich, Orzeszkowej, Święcickiego) są objęte strefą płatnego parkowania, ale Matejki czy Skryta już nie, a do targów rzut mokrym beretem. Troszkę dalej, ale jak kto chce cały dzień parkować, to i tak się opłaca są moje rewiry czyli Gąsiorowskich, Kolejowa, Małeckiego, Kanałowa, Graniczna tam też nie ma strefy, a miejsc do zaparkowania znajdzie się na 100 %. Sprawdzicie sobie na mapie te lokalizacje. Od razu uprzedzam, że na Matejki i Skrytej może być duży problem ze znalezieniem wolnego miejsca, ale nieco dalej już nie powinno być problemu. Share this post Link to post Share on other sites
Paprykarz 634 Report post Posted February 2, 2015 Adam a ile kasują za 1h w strefach płatnego parkowania ? Bo parking płatny na Matejki 63 to jakieś chore pieniądze chce 4zł/h Share this post Link to post Share on other sites
Manniek66 677 Report post Posted February 2, 2015 Przy dworcu są dwa wielkie centra handlowe, CityCenter i Stary Browar...może tam zostawić auto? Cennik przedstawia się następująco: do 15 minut - 0 złpierwsza godzina parkowania - 3 złdo 2 godz. parkowania - 5 złdo 3 godz. parkowania - 7 złdo 4 godz. parkowania - 9 złkażda następna rozpoczęta godzina - 4 złkażda rozpoczęta godzina miedzy 24.00 a 8.00 - 2 złzgubienie biletu parkingowego - 25 zł Share this post Link to post Share on other sites
AdasCzeski 3,492 Report post Posted February 3, 2015 Manniek - CityCenter faktycznie blisko, ale Browar to już całkiem niezły spacer. Ceny w strefie są różne, dlaczego to nie wiem. Im bliżej centrum tym drożej. Akurat przy targach są wszystkie kolorki jakie Poznań sobie wymyślił. Tu ceny: http://www.zdm.poznan.pl/parking_zone.php?site=strefa&sub=2 tu mapa: http://www.zdm.poznan.pl/parking_zone.php?site=parkingi Share this post Link to post Share on other sites
Gofer2005 1,075 Report post Posted February 3, 2015 Wojtii niedaleko PKP jest mała pijalnia piwa.....3min drogi od targów Jak chodzi ci o bar przy poczcie to już go dawno nie ma Share this post Link to post Share on other sites
Gofer2005 1,075 Report post Posted February 3, 2015 Ja też będę z browarem , ale będę pił kulturalnie przez słomkę , a nie jak to całe bydło :lol: :lol: Nie zapomnij na tę okazję rurek włożyć :) Share this post Link to post Share on other sites
Manniek66 677 Report post Posted February 3, 2015 Manniek - CityCenter faktycznie blisko, ale Browar to już całkiem niezły spacer. Ceny w strefie są różne, dlaczego to nie wiem. Im bliżej centrum tym drożej. Akurat przy targach są wszystkie kolorki jakie Poznań sobie wymyślił. Tu ceny:http://www.zdm.poznan.pl/parking_zone.php?site=strefa&sub=2 tu mapa: http://www.zdm.poznan.pl/parking_zone.php?site=parkingi 10 minut spacerkiem ;) Share this post Link to post Share on other sites
AdasCzeski 3,492 Report post Posted February 3, 2015 Niech Ci będzie... jubilacie... :) Najlepszego. Share this post Link to post Share on other sites
wobler129 2,882 Report post Posted February 4, 2015 (edited) Maciek , a tam z Fenwickiem będziecie może mieli kije muchowego ? Bo tak czytam o muchowym Aetosie i pomacać można by :) Z tego co wiem to niestety ich nie będzie (muchowych aetosow). Edited February 4, 2015 by wobler129 Share this post Link to post Share on other sites
pabik 170 Report post Posted February 4, 2015 Czy jeśli posiadam bilet na boatex to myślę , że nie muszę dodatkowo kupować na rybomanie , tylko wchodzę na teren targów i zwiedzam co chcę ? Share this post Link to post Share on other sites
Manniek66 677 Report post Posted February 4, 2015 Raczej tak, dwa lata temu podczas targów wędkarskich wstąpiłem na chwilę na targi ogrodnicze i nie było problemu :) Rok temu podczas targów poligraficznych też o jakieś inne zahaczyłem. Share this post Link to post Share on other sites
Profil_Nieaktywny 3,133 Report post Posted February 4, 2015 Ze Stolicy Panowie jakaś ekipa się wybiera ? Share this post Link to post Share on other sites
@Wojti 1,503 Report post Posted February 4, 2015 Będę miał 3 wejściówki Vip na piątek, jak ktoś chętny proszę pisać. Oczywiście odstąpię je za free. PS Nie wiem czy ktoś poruszał już ten temat: w trakcie targów Jurek Biedrzycki będzie kręcił odcinek programu "Taaaka Ryba" Share this post Link to post Share on other sites
Bandit 166 Report post Posted February 4, 2015 Ze Stolicy Panowie jakaś ekipa się wybiera ? Ja startuje spod stolicy w sobote rano. Share this post Link to post Share on other sites
minecjusz 1,021 Report post Posted February 4, 2015 (edited) Wojti chętnie jedną przyjmę, ale i tak wejdę ne nią dopiero w sobotę...bo jadę z Novisem :D Edited February 4, 2015 by minecjusz Share this post Link to post Share on other sites
urasenty 725 Report post Posted February 4, 2015 Ze Stolicy Panowie jakaś ekipa się wybiera ? Jadę Łukasz w sobotę. Jak coś jedno miejsce mam wolne. Share this post Link to post Share on other sites
Profil_Nieaktywny 3,133 Report post Posted February 4, 2015 Jadę Łukasz w sobotę. Jak coś jedno miejsce mam wolne. jak będę w kraju jeszcze to napewno się odezwę bo bym chętnie stoisko fenwicka opatrzył dokładnie, odrazu mowie że żadnych mlynkow po drodze nie smaruje. dzięki za propozycje ;) dawaj z nami weekend na okonie bo biero ;) i to takie grubasy jak lubię ;) wypuszczać je lubię tak dla ścisłości. Share this post Link to post Share on other sites
Guest outsider Report post Posted February 5, 2015 Witam Może zorganizujemy jakieś spotkanie integracyjne w sobotę ? Jedzie spora grupa z Warszawy także będzie ciekawie :D . Share this post Link to post Share on other sites
Guest outsider Report post Posted February 5, 2015 Takie promocje znalazłem w sieci na targach :D http://przewodnicywedkarscy.pl/?p=15842 Share this post Link to post Share on other sites
Bandit 166 Report post Posted February 5, 2015 (edited) Ja sie chętnie spotkam. Chociaż na chwilę. Ktoś wspomniał o wydruku forumowego logo z nickiem. Jeśli jest ktoś w miare uzdolniony i może takowe przygotować z miejscem na odreczne wpisanie nicka to niech wrzuci w tym watku. Chetni moga przypiac sobie w klapie i latwiej sie bedzie rozpoznać. Edited February 5, 2015 by Bandit Share this post Link to post Share on other sites
Manniek66 677 Report post Posted February 5, 2015 Jeśli właściciel Loga jerkbait.pl wyrazi zgodę na jego użycie w takich "wizytówkach" to mogę zrobić ;) Share this post Link to post Share on other sites
@Wojti 1,503 Report post Posted February 5, 2015 (edited) Przygotowania .... tak to wyglądało dziś w godzinach 14:00 - 18:00 zapraszam na jutro zobaczyć jak to sie pozmieniało ;) [attachment=221957:dzien 1.jpg] [attachment=221960:dzien 2.jpg] [attachment=221962:dzien 3.jpg] [attachment=221963:dzien4.jpg] [attachment=221964:dzien5.jpg] [attachment=221965:dzien6.jpg] Edited February 5, 2015 by @Wojti Share this post Link to post Share on other sites
godski 7,011 Report post Posted February 5, 2015 Może i ja do Poznania bym się wybrał z mocną ekipą??? Share this post Link to post Share on other sites
@Wojti 1,503 Report post Posted February 5, 2015 (edited) Może i ja do Poznania bym się wybrał z mocną ekipą??? Kilka wejściówek sie jeszcze załatwi ;) Edited February 5, 2015 by @Wojti Share this post Link to post Share on other sites
bartsiedlce 5,614 Report post Posted February 5, 2015 Nie mam szans na wydrukowanie czegokolwiek. Będę w szarej marynarze, czarnych gaciach, z łysiejącą pałą i opaloną gębą. Zapraszam do kontaktu, kto chce spotkać się, wypić piwko i pogawędzić, dzwońcie - 604970633. Jutro, w piątek jestem na targach. Bartek Share this post Link to post Share on other sites