Jump to content
jerkbait.pl - spinning, baitcasting, flyfishing
@Wojti

Rybomania 2015 Poznań 6-8 luty.

Recommended Posts

Dzisiaj było super.
Trasa przełęcz jugowska-kozie siodło-schronisko sowa- przełecz jugowska.
Droga powrotna po ciemku.

:clappinghands:

Odwiedzę targi w piątek, w trakcie części zamkniętej dla ogółu. Jeśli ktoś będzie w tym dniu, proszę o info na priv, może uda się spotkać.

Tez na 100% będę.

Moze wydrukowac logo jb i nick pod spodem i przyczepic do kapoty, czapki ew na czole ;-) sie zastanawiam jak to pospinac to moze i ja zawitam

Wysłane z mojego iPad przez
Tapatalk

Jestem na tak. Można było by tak zrobić. :D

Będę miał bilet na rybomanie. Jest tylko jeden mały problem bo nie mam transportu. Byłbym bardzo wdzięczny jeśli ktoś jechałby przez Białystok, Bielsk Podlaski, Siemiatycze, nawet mogłbym podjechać do Siedlc i moglby mnie przyjąć. Jeśli znalazłaby się taka osoba jestsm gotów zrobić zrzute na paliwo. Reszte się obgada telefonicznie :) Edited by Wil

Jerkbait, największy portal wędkarski w PL. nie ma swojego stoiska, a szkoda.

Ja niestety nie wybrał bym się nawet jeśli by miał, do roboty trza wracać :)

Nawet taki Lucio Łowca ma swoje stoisko :huh:

Cos tam znajdziesz....aczkolwiek będzie tego mniej niż sprzętu dla karpiarzy.....Art Rod pewnie będzie.... North Rods....w tamtym roku widziałem sprzęt Fenwicka, Daiwy.....Pleciona.pl też maił spory wybór....Savage itp

Z tego co wiem to będą multiki np. Abu Garcia, kije castingowe Fenwicka, Savage itd :)

Maciek, będziesz na stoisku Fenwicka jak w zeszłym roku?

Będę miał bilet na rybomanie. Jest tylko jeden mały problem bo nie mam transportu. Byłbym bardzo wdzięczny jeśli ktoś jechałby przez Białystok, Bielsk Podlaski, Siemiatycze, nawet mogłbym podjechać do Siedlc i moglby mnie przyjąć. Jeśli znalazłaby się taka osoba jestsm gotów zrobić zrzute na paliwo. Reszte się obgada telefonicznie :)

Ja jadę pociągiem, może rozważ taką opcję.

Ja jadę pociągiem, może rozważ taką opcję.

To będzie ostateczna opcja. Na pewno jej nie wykluczę. Na razie czekam może znajdzie się ktoś z samochodem :)

Guest mikolaj
Maciek , a tam z Fenwickiem będziecie może mieli kije muchowego ? Bo tak czytam o muchowym Aetosie i pomacać można by :)

Z resztą pociąg jest tam bardzo dobrą opcją, gdyż dworzec jest od hali o przysłowiowy rzut beretem  :)

Pociąg to bardzo dobra opcja . W tamtym roku zaparkowałem auto pod dworcem pkp we Wrocławiu po 2,5h byliśmy na miejscu . Potem cały dzień tułaczi i oczopląsów a na koniec bezcenne , ułożyć się w fotelu ,zamknąć oczy i obudzić się słysząc aksamitny głos WROCŁAW GŁÓWNY :-)
Polecam nie zdecydowanym

Jak znajdę towarzysza to na pewno się wybiore pociagiem. Jednak do samotnej podróży z B-stoku do Poznania moi rodzicr są przeciwni.

Ja też zapraszam na stoisko magazynu Wędkarska Brać gdzie kolega Forecast będzie prezentował swoje woblery i najnowszą serię uklei RH. Mięliśmy nadzieję na prezentację ich w akwarium ale podobno go nie będzie :(

Mały off top... jeśli, ktoś potrzebuje info gdzie parkować (za 0 zł),:) jak dojechać, itp - służę pomocą.  Do targów z mieszkania mam 5 minut pieszo wolnym marszem. 

:) :) 

Mały off top... jeśli, ktoś potrzebuje info gdzie parkować (za 0 zł), :) jak dojechać, itp - służę pomocą.  Do targów z mieszkania mam 5 minut pieszo wolnym marszem. 

To poproszę namiar na parking za free blisko targów

Ja też zapraszam na stoisko magazynu Wędkarska Brać gdzie kolega Forecast będzie prezentował swoje woblery i najnowszą serię uklei RH. Mięliśmy nadzieję na prezentację ich w akwarium ale podobno go nie będzie :(

Tymon- w ubiegłym roku widziałem prezentację wielu przynęt w tym akwarium.Podstawowy problem był taki że ........ogłupione ryby strasznie psuły przekaz,tzn było ich za gęsto.W tym roku pewnie byłoby tak samo,więc ........z tego zrezygnowano.Myślę że trochę taki tir kosztuje organizatora,a co za tym idzie,ich klienta.A po co komu zbiornik w którym jest problem prawidłowo zaprezentować przynętę........Szkoda,bo w takim zbiorniku,ale bez ryb, dużo by się zobaczyło,w sensie pracy przynęt itp. :)

Mały off top... jeśli, ktoś potrzebuje info gdzie parkować (za 0 zł),:) jak dojechać, itp - służę pomocą.  Do targów z mieszkania mam 5 minut pieszo wolnym marszem. 

jak możesz to napisz gdzie, co i jak może być na priv...dzięki.

Ludzie-nie podam wam gotowych linków co i jak,ale......na targach lepiej być po południu,większy luz/przejrzystość oferty wystawców. Strefa parkingowa ........jest do soboty,w godzinach .....sprawdźcie sobie w necie.........hahaha,później ........darmocha normalnie ,tylko trzeba se znaleźć MIEJSCE.....ahhaha.

Jak komu zależy w piątek czy sobotę(od rana do godziny którą sobie sprawdzi w necie hahhaha),to polecam parkingi osiedlowe przy trasie PST(darmowe).Potem bilet(MPK/ZTM) za 3 zyla(biletomaty w tramwajach i na każdej stacji PST) styka w jedną stronę......a potem to już tylko ...........oglądać,pytać,brać katalogi ........pić piwo z jerkbaitowcami .W Poznaniu fajnie jest :wub:

Edited by tofik

Zalecam Panu wizytę u okulisty........... :lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...