mirkus 30 Report post Posted January 28, 2015 Upssss. Pomyłka nie ten dział :-) Sorkik Share this post Link to post Share on other sites
Jano 4,021 Report post Posted January 28, 2015 Dzisiaj było super. Trasa przełęcz jugowska-kozie siodło-schronisko sowa- przełecz jugowska. Droga powrotna po ciemku. :clappinghands: Share this post Link to post Share on other sites
gregox 39 Report post Posted January 28, 2015 Odwiedzę targi w piątek, w trakcie części zamkniętej dla ogółu. Jeśli ktoś będzie w tym dniu, proszę o info na priv, może uda się spotkać. Tez na 100% będę. Share this post Link to post Share on other sites
WIL 970 Report post Posted January 29, 2015 Moze wydrukowac logo jb i nick pod spodem i przyczepic do kapoty, czapki ew na czole ;-) sie zastanawiam jak to pospinac to moze i ja zawitam Wysłane z mojego iPad przez Tapatalk Jestem na tak. Można było by tak zrobić. :D Share this post Link to post Share on other sites
WIL 970 Report post Posted January 29, 2015 (edited) Będę miał bilet na rybomanie. Jest tylko jeden mały problem bo nie mam transportu. Byłbym bardzo wdzięczny jeśli ktoś jechałby przez Białystok, Bielsk Podlaski, Siemiatycze, nawet mogłbym podjechać do Siedlc i moglby mnie przyjąć. Jeśli znalazłaby się taka osoba jestsm gotów zrobić zrzute na paliwo. Reszte się obgada telefonicznie :) Edited January 29, 2015 by Wil Share this post Link to post Share on other sites
fish28 3,805 Report post Posted January 29, 2015 Jerkbait, największy portal wędkarski w PL. nie ma swojego stoiska, a szkoda. Ja niestety nie wybrał bym się nawet jeśli by miał, do roboty trza wracać :) Nawet taki Lucio Łowca ma swoje stoisko :huh: Share this post Link to post Share on other sites
wobler129 2,882 Report post Posted January 29, 2015 Będę od piątku rano do niedzieli wieczór :) Share this post Link to post Share on other sites
wobler129 2,882 Report post Posted January 29, 2015 Cos tam znajdziesz....aczkolwiek będzie tego mniej niż sprzętu dla karpiarzy.....Art Rod pewnie będzie.... North Rods....w tamtym roku widziałem sprzęt Fenwicka, Daiwy.....Pleciona.pl też maił spory wybór....Savage itp Z tego co wiem to będą multiki np. Abu Garcia, kije castingowe Fenwicka, Savage itd :) Share this post Link to post Share on other sites
Kamil_Be 850 Report post Posted January 29, 2015 Maciek, będziesz na stoisku Fenwicka jak w zeszłym roku? Share this post Link to post Share on other sites
bartsiedlce 5,614 Report post Posted January 29, 2015 Będę miał bilet na rybomanie. Jest tylko jeden mały problem bo nie mam transportu. Byłbym bardzo wdzięczny jeśli ktoś jechałby przez Białystok, Bielsk Podlaski, Siemiatycze, nawet mogłbym podjechać do Siedlc i moglby mnie przyjąć. Jeśli znalazłaby się taka osoba jestsm gotów zrobić zrzute na paliwo. Reszte się obgada telefonicznie :) Ja jadę pociągiem, może rozważ taką opcję. Share this post Link to post Share on other sites
WIL 970 Report post Posted January 29, 2015 Ja jadę pociągiem, może rozważ taką opcję. To będzie ostateczna opcja. Na pewno jej nie wykluczę. Na razie czekam może znajdzie się ktoś z samochodem :) Share this post Link to post Share on other sites
Guest mikolaj Report post Posted January 29, 2015 Maciek , a tam z Fenwickiem będziecie może mieli kije muchowego ? Bo tak czytam o muchowym Aetosie i pomacać można by :) Share this post Link to post Share on other sites
Kamil_Be 850 Report post Posted January 29, 2015 Z resztą pociąg jest tam bardzo dobrą opcją, gdyż dworzec jest od hali o przysłowiowy rzut beretem :) Share this post Link to post Share on other sites
Manniek66 677 Report post Posted January 29, 2015 A Polski Bus nie jeździ z Twoich okolic do Pzn? Tanio, miarę komfortowo... Share this post Link to post Share on other sites
mirkus 30 Report post Posted January 29, 2015 Pociąg to bardzo dobra opcja . W tamtym roku zaparkowałem auto pod dworcem pkp we Wrocławiu po 2,5h byliśmy na miejscu . Potem cały dzień tułaczi i oczopląsów a na koniec bezcenne , ułożyć się w fotelu ,zamknąć oczy i obudzić się słysząc aksamitny głos WROCŁAW GŁÓWNY :-) Polecam nie zdecydowanym Share this post Link to post Share on other sites
WIL 970 Report post Posted January 29, 2015 Jak znajdę towarzysza to na pewno się wybiore pociagiem. Jednak do samotnej podróży z B-stoku do Poznania moi rodzicr są przeciwni. Share this post Link to post Share on other sites
Kamil_Be 850 Report post Posted January 30, 2015 Możesz dotrzeć do Olsztyna i z nami jechać ;) Share this post Link to post Share on other sites
tymon 803 Report post Posted January 30, 2015 Ja też zapraszam na stoisko magazynu Wędkarska Brać gdzie kolega Forecast będzie prezentował swoje woblery i najnowszą serię uklei RH. Mięliśmy nadzieję na prezentację ich w akwarium ale podobno go nie będzie :( Share this post Link to post Share on other sites
AdasCzeski 3,492 Report post Posted January 30, 2015 Mały off top... jeśli, ktoś potrzebuje info gdzie parkować (za 0 zł),:) jak dojechać, itp - służę pomocą. Do targów z mieszkania mam 5 minut pieszo wolnym marszem. :) :) Share this post Link to post Share on other sites
giaur27 409 Report post Posted January 30, 2015 Mały off top... jeśli, ktoś potrzebuje info gdzie parkować (za 0 zł), :) jak dojechać, itp - służę pomocą. Do targów z mieszkania mam 5 minut pieszo wolnym marszem. :) :) To poproszę namiar na parking za free blisko targów Share this post Link to post Share on other sites
tofik 1,131 Report post Posted January 30, 2015 Ja też zapraszam na stoisko magazynu Wędkarska Brać gdzie kolega Forecast będzie prezentował swoje woblery i najnowszą serię uklei RH. Mięliśmy nadzieję na prezentację ich w akwarium ale podobno go nie będzie :( Tymon- w ubiegłym roku widziałem prezentację wielu przynęt w tym akwarium.Podstawowy problem był taki że ........ogłupione ryby strasznie psuły przekaz,tzn było ich za gęsto.W tym roku pewnie byłoby tak samo,więc ........z tego zrezygnowano.Myślę że trochę taki tir kosztuje organizatora,a co za tym idzie,ich klienta.A po co komu zbiornik w którym jest problem prawidłowo zaprezentować przynętę........Szkoda,bo w takim zbiorniku,ale bez ryb, dużo by się zobaczyło,w sensie pracy przynęt itp. :) Share this post Link to post Share on other sites
G_rzegorz 1,248 Report post Posted January 30, 2015 Mały off top... jeśli, ktoś potrzebuje info gdzie parkować (za 0 zł),:) jak dojechać, itp - służę pomocą. Do targów z mieszkania mam 5 minut pieszo wolnym marszem. :) :) jak możesz to napisz gdzie, co i jak może być na priv...dzięki. Share this post Link to post Share on other sites
tofik 1,131 Report post Posted January 30, 2015 (edited) Ludzie-nie podam wam gotowych linków co i jak,ale......na targach lepiej być po południu,większy luz/przejrzystość oferty wystawców. Strefa parkingowa ........jest do soboty,w godzinach .....sprawdźcie sobie w necie.........hahaha,później ........darmocha normalnie ,tylko trzeba se znaleźć MIEJSCE.....ahhaha. Jak komu zależy w piątek czy sobotę(od rana do godziny którą sobie sprawdzi w necie hahhaha),to polecam parkingi osiedlowe przy trasie PST(darmowe).Potem bilet(MPK/ZTM) za 3 zyla(biletomaty w tramwajach i na każdej stacji PST) styka w jedną stronę......a potem to już tylko ...........oglądać,pytać,brać katalogi ........pić piwo z jerkbaitowcami .W Poznaniu fajnie jest :wub: Edited January 30, 2015 by tofik Share this post Link to post Share on other sites
tofik 1,131 Report post Posted January 30, 2015 Zalecam Panu wizytę u okulisty........... :lol: Share this post Link to post Share on other sites
filser 887 Report post Posted January 31, 2015 Koledzy jedzie ktoś z okolic Puław ,samemu tak nie bardzo. Share this post Link to post Share on other sites