Paweł J 3,690 Report post Posted February 5, 2015 Wojtku w środku tak gorąco jak w zeszłym roku ? Share this post Link to post Share on other sites
Bandit 166 Report post Posted February 5, 2015 Może i ja do Poznania bym się wybrał z mocną ekipą??? Możesz się ze mną zabrać. Startuje z kolegą w sobotę okolo 8 wiec po drodze moge Cie zgarnąć. Jak sie zdecydujesz daj znac PW. Share this post Link to post Share on other sites
Bandit 166 Report post Posted February 5, 2015 Przygotowania .... tak to wyglądało dziś w godzinach 14:00 - 18:00 zapraszam na jutro zobaczyć jak to sie pozmieniało ;)dzien 1.jpgdzien 2.jpgdzien 3.jpgdzien4.jpgdzien5.jpgdzien6.jpg A na którym stanowisku bedzie można Cie spotkac? Share this post Link to post Share on other sites
godski 7,011 Report post Posted February 5, 2015 Możesz się ze mną zabrać. Startuje z kolegą w sobotę okolo 8 wiec po drodze moge Cie zgarnąć. Jak sie zdecydujesz daj znac PW. OK. Jeszcze mnie żona trochę podenerwuje to jadę. Ewentualnie do Grodziska mógłbym podjechać jeśli furę można bezpiecznie gdzieś zostawić. Dam znać jak zdecyduję. Share this post Link to post Share on other sites
tymon 803 Report post Posted February 6, 2015 (edited) Nasz film znalazł się w finale konkursu Rybomani i w związku z tym dostaliśmy jedno zaproszenie na targi. Ponieważ natłok obowiązków wyklucza wyjazd tam, sprezentujemy je komuś. Kto chętny to proszę pisać na rhplus@poczta.onet.pl to prześlemy zaproszenie do wydrukowania w PDF-i Zaproszenie sprezentowane. Edited February 6, 2015 by tymon Share this post Link to post Share on other sites
hamerhed 41 Report post Posted February 6, 2015 czesc Padla jakas propozycja miejsca na potargowe spotkanie i pogawedki, czy lapiemy sie gdzies na targach? :) arek Share this post Link to post Share on other sites
sebek7575 232 Report post Posted February 6, 2015 jakby ktos chętny z Łodzi na targi to mam dwa miejsca w aucie(wykruszyła sie delikatnie ekpia) planuję wyjazd na 7.00 powrót po obejrzeniu wszystkiego :) pisać na PW to podam telefon Share this post Link to post Share on other sites
Kozi 73 Report post Posted February 6, 2015 (edited) . Edited February 6, 2015 by Kozi Share this post Link to post Share on other sites
tomuś 18 Report post Posted February 6, 2015 Panowie niech ktoś da znać, czy w ramach wejściówki na Rybomanie będzie można obskoczyć także Boatex. W programie widać, że wystawiają się tam 3 firmy z pontonami.. Share this post Link to post Share on other sites
Manniek66 677 Report post Posted February 6, 2015 Będzie można, wchodzisz na teren targów i masz dostępne wszystkie aktualne wystawy Share this post Link to post Share on other sites
kokosz77 271 Report post Posted February 6, 2015 Panowie nikt wam nie zabroni wchodzic na inne pawilony. Bylem dzisiaj , fakt duzo tego sprzetu karpiowego , ale dla nas spinningistow tez jest masa do ogladania . Na stoisku Daiwy jest smar magnstyczny w pleksie z woda niezle to wyglada . Wieszy pawilon wiecej wystawcow , w porównaniu z poprzednim rokiem na plus :D Share this post Link to post Share on other sites
Karol Krause 2,804 Report post Posted February 6, 2015 Panowie niech ktoś da znać, czy w ramach wejściówki na Rybomanie będzie można obskoczyć także Boatex. W programie widać, że wystawiają się tam 3 firmy z pontonami.. Spokojnie obchodzisz i Boatex i Rybomanie a w przejsciu pomiędzy halami ( są z sobą połączone ) zahaczysz o targi dla myśliwych. Share this post Link to post Share on other sites
okonilowca 68 Report post Posted February 6, 2015 I jak Panowie wrażenia po pierwszym dniu targów? Ja jestem zadowolony, sporo rzeczy zobaczyłem i już zaczynam snuć plany :> Zlepiłem krótką relację: http://rubiksfishing.blog.pl/2015/02/06/rybomania-2015-dzien-branzowy-06-02/ Zapomniałem napisać o pewnej przerażającej rzeczy; 0,4l lecha kosztuje 8zł :o Share this post Link to post Share on other sites
Dokuś 2,848 Report post Posted February 6, 2015 (edited) Byłem dzisiaj (piątek 6.02.) około 18:00... No cóż.... Mnie nic na kolana nie rzuciło, ale to wszystko zależy jakie ktoś ma oczekiwania... Dla karpiarzy - raj. Dla myśliwych - też nieźle (zaskakująco dużo stoisk i artykułów). Dla spinningistów - no właśnie - zależy co Was ucieszy... Ja poszukiwałem nowości przynętowych (głównie woblerów) i tu niestety czuję niedosyt. Większość artykułów prezentowana w mocno ograniczonym zakresie i w gablotach (tylko do oglądania, bez możliwości zakupu). Mam tu na myśli woblery Daiwa, Megabass, Illex & GUNKI, Kenart i inne... Stoisko Fishing-Mart z mini ofertą woblerów - głównie Ugly Ducking i jakimiś serbskimi (przepraszam, ale zapomniałem nazwę) oraz Savage-Gear. Niestety nie było w tym roku przedstawicieli z Litwy z ogromną ofertą woblerów Pontoon21. Zakupy natomiast można dokonywać m. in. na stoisku pleciona.pl (były tam choćby rękodzielnicze błystki Piotra Lipca) oraz na stoisku poznańskiego Art-Rod, ale dla mnie to nie luksus, jako, że mieszkam w Poznaniu i na co dzień mi tam po drodze... Nowością (dla mnie!) były przynęty o nazwie Spin Tube ARCTIC (połączenie muchy tubowej z kogutem) oraz pływające gumy z oferty GUNKI. Uważam, że te ostatnie mają przed sobą przyszłość i narobią zamieszania w niejednym łowisku. Przesyłam kilka fotek artykułów, które zwróciły moją uwagę (zrobionych na szybko telefonem). Mam nadzieję, że dla Was będzie ciekawiej i miło spędzicie czas! Pozdrawiam serdecznie! [attachment=222206:1 spin tube.jpg] [attachment=222207:2 daiwa.jpg] [attachment=222208:3 megabass.jpg] [attachment=222209:4 megabass.jpg] [attachment=222210:5 megabass.jpg] [attachment=222212:6 rękodzieło Piotra Lipca.jpg] [attachment=222213:7 myślistwo.jpg] Edited February 6, 2015 by Dokuś Share this post Link to post Share on other sites
godski 7,011 Report post Posted February 7, 2015 Kto rozprowadza te SpinTube Arctic? Share this post Link to post Share on other sites
Kamil Z. 5,130 Report post Posted February 7, 2015 Kto rozprowadza te SpinTube Arctic? Są chyba w katalogu Mikado 2015. Share this post Link to post Share on other sites
-YAN- 60 Report post Posted February 7, 2015 http://forum-motorowodne.pl/targi-wystawy-pokazy-motorowodne/boatex-poznan-2015/15/ Share this post Link to post Share on other sites
Dokuś 2,848 Report post Posted February 7, 2015 Kto rozprowadza te SpinTube Arctic? Są na stoisku Mikado i pleciona.pl Share this post Link to post Share on other sites
francisco scaramanga 469 Report post Posted February 7, 2015 A czy Normark pokazał wszystkie urządzenia Humminbird-a? Chodzi mi o ONIX-a lub ION z przetwornikiem obrotowym. Share this post Link to post Share on other sites
Krzysiek184 156 Report post Posted February 7, 2015 Był ktoś dzisiaj na Rybomanii? Jak tam wrażenia? Dużo ludzi? Share this post Link to post Share on other sites
Dokuś 2,848 Report post Posted February 7, 2015 "Dzikie tłumy!" :) ...Od 16:00 już jest troszkę "luźniej"... Share this post Link to post Share on other sites
G_rzegorz 1,248 Report post Posted February 7, 2015 "Dzikie tłumy!" :) ...Od 16:00 już jest troszkę "luźniej"... Oby jutro tłumów nie było :( Share this post Link to post Share on other sites
godski 7,011 Report post Posted February 7, 2015 Są chyba w katalogu Mikado 2015. Są na stoisku Mikado i pleciona.pl A można je gdzieś kupić w sieci? Może na targach? Ktoś pytał o cenę? Share this post Link to post Share on other sites
alfilo 6 Report post Posted February 7, 2015 (edited) Witam. Mam do oddania 4 bilety. Wiem że to dość późno ale wyjazd nie wypalił a bilety może się komuś przydadzą. Odbiór pod W-wą A jak by ktoś jechał i miał 1 wolne miejsce to chętnie bym się zabrał (wtedy 3 bilety wolne) tel.502 339 449 Edited February 7, 2015 by alfilo Share this post Link to post Share on other sites
Kamil Z. 5,130 Report post Posted February 7, 2015 A można je gdzieś kupić w sieci? Może na targach? Ktoś pytał o cenę? Kolega zakupił kilka sztuk na targach. Share this post Link to post Share on other sites