Manniek66 677 Report post Posted January 9, 2015 (edited) W tym roku będzie też Varivas i...kolega ze sklepu Przynęty Świata :) Jak ktoś ma rachunki do wyrównania to będzie można osobiście pogadać :D Tylko bez rękoczynów :ph34r: Edited January 9, 2015 by Manniek66 Share this post Link to post Share on other sites
@Wojti 1,503 Report post Posted January 10, 2015 (edited) Na ta chwile nie ma jeszcze szczegółów tj. rozkład wyznawców jak tylko coś się pojawi będziemy informować. Pewne jest to ze w tym roku tragi będą w innej hali niż rok temu. To kto jest chętny na spotkanie się w sobotę 07.02 o godz. 17-tej bo to chyba najlepsza pora? "niedaleko PKP jest mała pijalnia piwa.....3min drogi od targów" Edited January 10, 2015 by @Wojti Share this post Link to post Share on other sites
czaro73 760 Report post Posted January 14, 2015 Może się przyda ... [attachment=216353:mapka pawilon.png] Share this post Link to post Share on other sites
Krzysztof Kacprzak 253 Report post Posted January 16, 2015 I dla uzupełnienia dodam jeszcze to......druga hala.......tez się może przydać. Share this post Link to post Share on other sites
Manniek66 677 Report post Posted January 16, 2015 Zapowiada się bardzo fajnie :) Podobne tematycznie imprezy w tym samym czasie to dobre posunięcie. Share this post Link to post Share on other sites
@Wojti 1,503 Report post Posted January 17, 2015 Widzi ktoś gdzie będzie stanowisko Dragona? Share this post Link to post Share on other sites
Iras1975 1,474 Report post Posted January 17, 2015 Cos tam znajdziesz....aczkolwiek będzie tego mniej niż sprzętu dla karpiarzy.....Art Rod pewnie będzie.... North Rods....w tamtym roku widziałem sprzęt Fenwicka, Daiwy.....Pleciona.pl też maił spory wybór....Savage itp Na palcach policzysz.. niestety. Dla firm karpiowych powinien być osobny pawilon. Share this post Link to post Share on other sites
tofik 1,131 Report post Posted January 17, 2015 Na palcach policzysz.. niestety. Dla firm karpiowych powinien być osobny pawilon. Zgadzam się w stu procentach-przynajmniej mniej by je..ło tymi ichnimi peeletami,kulkami i sam nie wiem ,co oni tam jeszcze mają ......ale to jeden wielki smród :wacko: Share this post Link to post Share on other sites
mirkus 30 Report post Posted January 17, 2015 W zeszłym roku byłem na Rybomani w niedzielę było trochę narodu ale jak kolega zauważył po obiedzie robi sie luźniej. W niedzielę natomiast wiele stoisk było już ogołoconych co z ciekawszych rzeczy. Dlatego w tym roku zaryzykuję większe tłumy i odwiedzę targi w sobotę . Na górze jest bar ,można złączyć kilka stolików ,jakiś baner "Jerkbait caffe" i meta gotowa :-) Do zobaczenia Mirek. Share this post Link to post Share on other sites
@Wojti 1,503 Report post Posted January 18, 2015 (edited) ..... Na górze jest bar ,można złączyć kilka stolików ,..... Ja będę bankowo. Odezwij się na priwa wypijemy po małym piwku, sondując zainteresowanie uważam, że w grę wchodzi raczej małe kameralne spotkanie w kilka osób. Edited January 18, 2015 by @Wojti Share this post Link to post Share on other sites
mirkus 30 Report post Posted January 20, 2015 @Wojti18 sty 2015 Ja będę bankowo.Odezwij się na priwa wypijemy po małym piwku... Ok , dam znać przed wyjazdem. Share this post Link to post Share on other sites
Manniek66 677 Report post Posted January 21, 2015 Jest już lista wystawców, tragedii nie ma...będzie co pooglądać:) http://rybomania.com.pl/midcom-serveattachmentguid-1e4a0703aacbeeaa07011e4b1c14760aaabc607c607/wystawcy_rybomania_2015.pdf Share this post Link to post Share on other sites
kazek 2 Report post Posted January 22, 2015 W zeszłym roku byłem na Rybomani w niedzielę było trochę narodu ale jak kolega zauważył po obiedzie robi sie luźniej. W niedzielę natomiast wiele stoisk było już ogołoconych co z ciekawszych rzeczy. Dlatego w tym roku zaryzykuję większe tłumy i odwiedzę targi w sobotę . Na górze jest bar ,można złączyć kilka stolików ,jakiś baner "Jerkbait caffe" i meta gotowa :-) Do zobaczenia Mirek. Będzie fajnie,będę na pewno do zobaczyska. Share this post Link to post Share on other sites
mirkus 30 Report post Posted January 23, 2015 kazek wczoraj, 23:33 Będzie fajnie,będę na pewno do zobaczyska Kaziu do zobaczyska :-) Share this post Link to post Share on other sites
VOJT@S 319 Report post Posted January 23, 2015 troche jest tych wystawców,niestety więcej karpiowych ja z kumplem też jedziemy w sobote jak co roku najwięcej jest do kupienia i obejrzenia Share this post Link to post Share on other sites
Raffaello 1,498 Report post Posted January 24, 2015 Ja będę na rybomanii i na EFFTEX-ie ale na tej pierwszej to w dniu dla handlowców. W zeszłym roku spóźniłem się jeden dzień i trafiłem na takie tłumy bydła z browarami, że nie mam zamiaru więcej jechać na późniejsze dni... To bydło to Twoi potencjalni klienci,pisz tak dalej a skończysz jak Bass Share this post Link to post Share on other sites
Raffaello 1,498 Report post Posted January 24, 2015 (edited) Ja będę w niedziele Edited January 24, 2015 by Raffaello Share this post Link to post Share on other sites
Kamil_Be 850 Report post Posted January 24, 2015 To bydło to Twoi potencjalni klienci,pisz tak dalej a skończysz jak Bass I co z tego? :) Share this post Link to post Share on other sites
Tomasz eS 5,141 Report post Posted January 24, 2015 I co z tego? :) Kurde Kamil opamiętaj się. Share this post Link to post Share on other sites
Bandit 166 Report post Posted January 27, 2015 W tym roku zapowiada się ciekawej niż w zeszłym, lista wystawców większa + impreza połączana tematycznie z Myślistwem i Wodniactwem więc więcej tematów do ogarnięcia :) Lista wystawców też zacniejsza ( a nie tylko sklepy wędkarskie nastawione na sprzedaż) oczywiście z dominującą grupą Karpiową - to jest dopiero target handlowy :D. Sam chętnie bym się spotkał ale nie wiem czy 17 to trochę nie za późno bo w sobotę robię trasę tam i z powrotem spod Warszawy wiec najpóźniej o 18 będę się zwijał (będę miał pewnie 1-2 miejsca wolne w aucie więc jak ktoś chętny to może się zabrać ze mną). Fakt faktem, że tak jak piszą koledzy poranny tłok mija około 13-14 i później jest już bardzo komfortowo a w tym roku nie będzie akwarium więc i siły będą podejrzewam inaczej rozłożone. Share this post Link to post Share on other sites
Paweł nizinny 1,163 Report post Posted January 27, 2015 No niestety, będzie przekrój naszego wędkarskiego kwiatu... też mnie drażni, podpita cześć zwiedzających. No ale... Zapraszam na stoisko Magazynu Wędkarska Brać, browara nie wypijemy ale pogawędzić można :) Share this post Link to post Share on other sites
bartsiedlce 5,614 Report post Posted January 27, 2015 Odwiedzę targi w piątek, w trakcie części zamkniętej dla ogółu. Jeśli ktoś będzie w tym dniu, proszę o info na priv, może uda się spotkać. Share this post Link to post Share on other sites
Kamil_Be 850 Report post Posted January 28, 2015 Ja będę ;) Share this post Link to post Share on other sites
Karol Krause 2,804 Report post Posted January 28, 2015 Odwiedzę targi w piątek, w trakcie części zamkniętej dla ogółu. Jeśli ktoś będzie w tym dniu, proszę o info na priv, może uda się spotkać. Będe na 100% Bartku ;) Share this post Link to post Share on other sites
mirkus 30 Report post Posted January 28, 2015 Dzisiaj było super. Trasa przełęcz jugowska-kozie siodło-schronisko sowa- przełecz jugowska. Droga powrotna po ciemku. Share this post Link to post Share on other sites