Iras1975 1,474 Report post Posted January 3, 2015 Co do łowienia troci 1 stycznia,to już dosyć dawno się określiłem głośno i wyraźnie na tym portalu,ale Ty za młody użytkownik jesteś żeby o tym wiedzieć.Moje źródła się nie myliły ,co widać po wpisach na różnych forach,ryba siedzi na gniazdach.Jak kto lubi ......to niech "łowi",bo z prawdziwym polowaniem to nie ma nic wspólnego. :) Jak już tak głośno i wyraźnie się wypowiadasz, to nie zapomnij Tomkowi i Michałowi z Art-Rod powiedzieć tego w sklepie - że łowią skarpety. A skoro nie łowisz skarpet, to chętnie zobaczymy fotki pięknych troci z lata łowionych przez znakomitego tofika. Aż nie mogę się doczekać.. Share this post Link to post Share on other sites
tofik 1,131 Report post Posted January 3, 2015 (edited) Jak już tak głośno i wyraźnie się wypowiadasz, to nie zapomnij Tomkowi i Michałowi z Art-Rod powiedzieć tego w sklepie - że łowią skarpety. A skoro nie łowisz skarpet, to chętnie zobaczymy fotki pięknych troci z lata łowionych przez znakomitego tofika. Aż nie mogę się doczekać.. Spokojnie ,Tomek i Michał doskonale znają moje zdanie ,tylko nie bardzo rozumiem co ich osoby mają do tematu ,wszak żaden z nich nie bierze udziału w dyskusji.Piękna srebrna troć nie musi wcale pochodzić z lata i powinieneś o tym wiedzieć ,ja z kolei nie zamierzam zmieniać swojego wędkarskiego życia, tylko po to by Tobie cokolwiek udowadniać .Sprawa rozbija się o etykę,i tylko o to. No może jeszcze o chory RAPR,ale Ty też tego nie zauważasz,bo przecież <<edit>> okonie w marcu........Połamania życzę ;) Edited January 5, 2015 by mario Share this post Link to post Share on other sites
Iras1975 1,474 Report post Posted January 4, 2015 Jeśli znajomi i informatorzy wiedzą co myślisz o tego typu zachowaniach, to ok - nie ma tematu. Co to tematu etyki w wędkarstwie, to jest to dosyć dziwne zjawisko, bo samo wędkarstwo nigdy etycznym nie było.. taki jest mój punkt widzenia. Nie wiem też, co ma łowienie okoni w marcu do etyki, tarło odbywa się w kwietniu, a wtedy nie biorą. I o czym tu dyskutować.. Share this post Link to post Share on other sites
mario 2,173 Report post Posted January 5, 2015 Wątek zamykam. @tofik & @Iras1975 - otrzymaliście niedawno ostrzeżenie w innym wątku, za mało? Każde kolejne w Waszym wypadku będzie 3cim, co oznaczać może ban na JB.PL - tak chcecie skończyć? Share this post Link to post Share on other sites