Jump to content
jerkbait.pl - spinning, baitcasting, flyfishing
Fred A

10,9,8,7,6,5,4,3,2,1....i sezon czas zacząć....2015

Recommended Posts

Co do łowienia troci 1 stycznia,to już dosyć dawno się określiłem głośno i wyraźnie na tym portalu,ale Ty za młody użytkownik jesteś żeby o tym wiedzieć.Moje źródła się nie myliły ,co widać po wpisach na różnych forach,ryba siedzi na gniazdach.Jak kto lubi ......to niech "łowi",bo z prawdziwym polowaniem to nie ma nic wspólnego. :)

Jak już tak głośno i wyraźnie się wypowiadasz, to nie zapomnij Tomkowi i Michałowi z Art-Rod powiedzieć tego w sklepie - że łowią skarpety. 

A skoro nie łowisz skarpet, to chętnie zobaczymy fotki pięknych troci z lata łowionych przez znakomitego tofika. 

Aż nie mogę się doczekać..

Jak już tak głośno i wyraźnie się wypowiadasz, to nie zapomnij Tomkowi i Michałowi z Art-Rod powiedzieć tego w sklepie - że łowią skarpety. 

A skoro nie łowisz skarpet, to chętnie zobaczymy fotki pięknych troci z lata łowionych przez znakomitego tofika. 

Aż nie mogę się doczekać..

Spokojnie ,Tomek i Michał doskonale znają moje zdanie ,tylko nie bardzo rozumiem co ich osoby mają do tematu ,wszak żaden z nich nie bierze udziału w dyskusji.Piękna srebrna troć nie musi wcale pochodzić z lata i powinieneś o tym wiedzieć ,ja z kolei nie zamierzam zmieniać swojego wędkarskiego życia, tylko po to by Tobie cokolwiek udowadniać .Sprawa rozbija się o etykę,i tylko o to. No może jeszcze o chory RAPR,ale Ty też tego nie zauważasz,bo przecież <<edit>> okonie w marcu........Połamania życzę ;)

Edited by mario

Jeśli znajomi i informatorzy wiedzą co myślisz o tego typu zachowaniach, to ok - nie ma tematu. 

Co to tematu etyki w wędkarstwie, to jest to dosyć dziwne zjawisko, bo samo wędkarstwo nigdy etycznym nie było.. taki jest mój punkt widzenia. 

Nie wiem też, co ma łowienie okoni w marcu do etyki, tarło odbywa się w kwietniu, a wtedy nie biorą. I o czym tu dyskutować..

Wątek zamykam.

@tofik & @Iras1975 - otrzymaliście niedawno ostrzeżenie w innym wątku, za mało?

Każde kolejne w Waszym wypadku będzie 3cim, co oznaczać może ban na JB.PL - tak chcecie skończyć?

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...