Jump to content
jerkbait.pl - spinning, baitcasting, flyfishing
Sign in to follow this  
mtz25

KONGER Vectron Stream do 20g

Recommended Posts

http://www.na-ryby.com/pl/p/Wedka-Konger-Vectron-Stream-Spin/4781

Chciałem zasiegnąć opini o tej wędce. Oglądałem taką dziś w wędkarskim i mi sie spodobała. Jezeli używacie tej wędki to czekam na Wasze odpowiedzi.

P.S: skąd taka chropowata, można powiedzieć gwintowana powierzchnia blanku?

Edited by mtz25

P.S. Bo jak wędka wyjeżdza z Chin, to ma wartość z 15-20 złotych i nikt nie będzie polerował blanku przed lakierowaniem... Sie nie opłaca.

Edited by zorro

P.S. Bo jak wędka wyjeżdza z Chin, to ma wartość z 15-20 złotych i nikt nie będzie polerował blanku przed lakierowaniem... Sie nie opłaca.

Tez mi sie tak zdawało ale to nie jest nie polerowany, to w tej serii tylko jest. W innych tego nie ma, to jakiś pewnie jest zamysł producenta i ewidentnie widac ze celowo tak zrobiona jest, to nie jest nic przypadkowego jak nieraz sie spotyka.

Edited by mtz25

Oj widze że będzie ciężko, nie jest to chyba najpopulaniejsza wędka -_-

Ja także się dziwę, że to nie jest najpopularniejsza wędka w kraju i na świecie. Za 144,31 zł brutto otrzymujemy:

Vectron Stream Spin. Ciężar wyrzutowy do 20 g i długości 210, 240 i 270 cm. Te parametry pozwolą wędkarzowi „rozwinąć skrzydła” i na swój sposób interpretować przeznaczenie Streama. Testerzy łowiący na nie próbo--wali wszystkiego, począwszy od 10-20 gramowych główek przez obrotówki w rozmiarach 2-4 aż do 8cm woblerów. Rezultat doskonały, uwag brak - Stream poradził sobie w każdych warunkach.

Uwag brak :rolleyes:

PS Co do "gwintowania" - http://www.fishing-test.pl/wdki/23-wdki/343-savage-gear-bushwhacker-228cm3-18g - takie cuś?

Edited by cristovo

Ja także się dziwę, że to nie jest najpopularniejsza wędka w kraju i na świecie.

A cóż w tym dziwnego..? Zawodowcy-fishingtesterzy jej nie opisali, to i jej doskonałość nieznana ludzkości... :rolleyes:

Wszak taka np. "spłonka od pocisku" bije rekordy popularności... :D

Jak chcecie sobie o dupie pogadać to polecam zmienić forum. Nie masz nic do powiedzenia na temat, to nie chlap ryjem, proste!

Opis katalogowy to sam sobie potrafie przeczytać.

Edited by mtz25

Jak chcecie sobie o dupie pogadać to polecam zmienić forum. Nie masz nic do powiedzenia na temat, to nie chlap ryjem, proste!

zerknij do słoika z cwikla czy cię tam nie ma, bo brzmisz podobnie, jak cukrowy tudziesz ówdzie pastewny.

dobranoc

No to może sobie przeczytaj też opisy wszystkiego o co do tej pory pytałeś...

Nie potrafisz zadawać "mądrych" pytań..? Cyt. "to nie chlap ryjem, proste! "

Spoko zaraz cała reszta ci like puści. Tak cie boli to pytanie? A czy to nie na tym polega, na wymianie opinii? Tamat jest konkretny, jasno okreslony, nie ma głupich pytań mogą być tylko głupie odpowiedzi.

Używałem "starego vectrona" i czułość ekstremalna, lekki, szybki, typowy ultrafast ale jedno ale... strzelił jak zapałka i na plus to że zwrócili mi kase. Cieniutki blank, taki naprawde papierowy. Nowego  nie znam.

Gratuluje szanownej moderacji niebywalego sukcesu w  hodowli troli, okaz przepiekny, istny ideal swojego gatunku, nieskazitelnie czysty genetycznie, porownywalny do petrusa czy wilka, na podium sie niewatpliwie juz lapie zas jak jeszcze sobie podhodujecie to kto wie czy nie wstapi na piedestal :) 

Pozdrawiam,

Bujo 

Gratuluje szanownej moderacji niebywalego sukcesu w  hodowli troli, okaz przepiekny, istny ideal swojego gatunku, nieskazitelnie czysty genetycznie, porownywalny do petrusa czy wilka, na podium sie niewatpliwie juz lapie zas jak jeszcze sobie podhodujecie to kto wie czy nie wstapi na piedestal :) 

Pozdrawiam,

Bujo

chyba poprzedni ustrój wraca, zaczyna się od traktorzystow z PGRu , później będzie tylko gorzej :D

Takie zachowanie na tym portalu nie jest tolerowane, i kończy się natychmiastowym banem. Ku przestrodze i opamiętaniu dla co bardziej "krewkich" forumowiczów...

Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

• Create New...