Jump to content
jerkbait.pl - spinning, baitcasting, flyfishing
Sign in to follow this  
Sławek Oppeln Bronikowski

yośB

Recommended Posts

Wielka orkiestra świetego Bernays'a gra bez ustanku , moneta w tle brzęczy , świat sie kręci , melomani mdleją z zachwytu , publika wyje albo piszczy w euforii .

Wychodzę po antrakcie .. nim mnie wyproszą , albo spałują siły porządkowe, zgodnie zresztą  z regulaminem :)

Jerkbait to jest świetne miejsce w sieci . Edukacyjne w prawdziwym tego słowa znaczeniu i tak zróżnicowane .

http://www1.rfi.fr/actupl/articles/105/article_5680.asp

Sławku przeczytałem artykuł od dechy do dechy- konkluzja jest krótka -właśnie świat tak ciekawie został urządzony, są jednostki nadrzędne(wodzowie) i jest motłoch(ogólne pospólstwo do kręcenia nim).

P.s.

Sam bitwy nie wygrasz :)

Ostatnie zadania tego artykułu mnie rozwaliły.. no faktycznie, najlepiej to stać z boku i przyglądać sie, a najlepiej to odwrócić się plecami, nie brać udziału w niczym i krytykować wszystko co się da. Bo przecież za każdym pomysłem stoi jakąś twarz, która kreci walki i kroi kasiore. Na jedno tylko trzeba uważać,by zakupiony sprzęt przypadkiem nie uratował życia naszym bliskim wszak złodziejski i wymanipulowany jest oraz przeznaczony dla motłochu, bo przez motłoch zakupiony.

Edited by tibhar

Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

• Create New...