Sławek Oppeln Bronikowski 6,104 Report post Posted December 19, 2014 Wielka orkiestra świetego Bernays'a gra bez ustanku , moneta w tle brzęczy , świat sie kręci , melomani mdleją z zachwytu , publika wyje albo piszczy w euforii . Wychodzę po antrakcie .. nim mnie wyproszą , albo spałują siły porządkowe, zgodnie zresztą z regulaminem :) Jerkbait to jest świetne miejsce w sieci . Edukacyjne w prawdziwym tego słowa znaczeniu i tak zróżnicowane . http://www1.rfi.fr/actupl/articles/105/article_5680.asp Share this post Link to post Share on other sites
Jozi 3,478 Report post Posted December 19, 2014 Sławku przeczytałem artykuł od dechy do dechy- konkluzja jest krótka -właśnie świat tak ciekawie został urządzony, są jednostki nadrzędne(wodzowie) i jest motłoch(ogólne pospólstwo do kręcenia nim). P.s. Sam bitwy nie wygrasz :) Share this post Link to post Share on other sites
tibhar 757 Report post Posted December 19, 2014 (edited) Ostatnie zadania tego artykułu mnie rozwaliły.. no faktycznie, najlepiej to stać z boku i przyglądać sie, a najlepiej to odwrócić się plecami, nie brać udziału w niczym i krytykować wszystko co się da. Bo przecież za każdym pomysłem stoi jakąś twarz, która kreci walki i kroi kasiore. Na jedno tylko trzeba uważać,by zakupiony sprzęt przypadkiem nie uratował życia naszym bliskim wszak złodziejski i wymanipulowany jest oraz przeznaczony dla motłochu, bo przez motłoch zakupiony. Edited December 19, 2014 by tibhar Share this post Link to post Share on other sites