Jump to content
jerkbait.pl - spinning, baitcasting, flyfishing
Sign in to follow this  
"Paweł"

Temat do zamknięcia -Nabijanie postów ?

Recommended Posts

jakoś nasz szanowny @ Michał zabiera głos i to DONIOSŁY tylko i wyłącznie w tematach dotyczących łodzi , zapominając o tym , że to jest forum wędkarskie , więc może coś o rybkach napisze ...

Haaaa Za cienkie dno pewnie brak wzmocnień i tyle. Normalne że firmy oszczędzają na materiałach.

byłem szkutnikiem parę latek i troszkę się na tym znam.

Budowy łodzi nie można porównywać z budową elementów z laminatu, np baniaków do opryskiwaczy.

A chcecie naprawdę dobrą łódź to proszę.

http://eurolodzie.com/onas.htm

Tu nikt nie oszczędza na materiałach.

Edited by Albatros

Ta WIGRY 434 Kozacka łódź, na pewno lepsza wędkarsko od Horna czy też Sempera 440

Ta WIGRY 434 Kozacka łódź, na pewno lepsza wędkarsko od Horna czy też Sempera 440

Oj kolego widze że masz marną wiedze o motorowadniactwie proszę popatrzeć na filmikach jak pływa Horn a jak Wigry.
Powiem więcej kolego wydaje mi sie że żadnej łódek w/w nie widziałes na żywo (nie wspominając o pływaniu) jedynie moooooooooże widziałeś na zdjęciach.

Każdemu wedle potrzeb.
Nie zapominajmy jednak, że to forum jest dla wędkarzy, a nie motorowodniaków i tutaj po części się zgodzę z Panem mrWhite7. 
Przy wyborze łódki zdecydowanie bardziej stawiam na aspekty wędkarskie niż osiągi. Podczas łowienia ryb z łodzi ważny jest dla mnie komfort i rozwiązania stricte pod wędkarza. 
Zdarza się jednak, że aby dotrzeć na łowisko trzeba pokonać szybko kawał drogi, i w tym wypadku wybieram coś takiego ;)

Oj kolego widze że masz marną wiedze o motorowadniactwie proszę popatrzeć na filmikach jak pływa Horn a jak Wigry.
Powiem więcej kolego wydaje mi sie że żadnej łódek w/w nie widziałes na żywo (nie wspominając o pływaniu) jedynie moooooooooże widziałeś na zdjęciach.

Znowu nik zmieniłeś ? Napiszę więc więcej ,ten twój Horn bardzo marnie  nadaje się do wędkowania na spinnig .Łódź jest nieprzystosowana wędkarsko i przyjmij to do wiadomości albo projekt popraw . Jako rekreacyjna łódź to może obleci chociaż znam lepsze konstrukcje. Chyba tyle na temat Horna . Wstaw na forum turystycznym i oczekuj zachwytów bo tutaj to każdy w miarę zaawansowany spinningista wyśmieje cię z tą konstrukcją .

Edited by mrWhite7

Tak napisałem bo chyba kolega ma jakieć urojenia bo o zmianie nicku czytałem juz kolegi wypowiedzi w różnych postach.
Powiem tak nigdy tu na forum nie zmi9eniłem nicka, mam taki od początku, i nie zamierzam zmieniać.
Kolega pisze że Wigry lepsze od Horna i Sempera , mogę wiedzieć w czym? Edited by kapi81

Tak napisałem bo chyba kolega ma jakieć urojenia bo o zmianie nicku czytałem juz kolegi wypowiedzi w różnych postach.
Powiem tak nigdy tu na forum nie zmi9eniłem nicka, mam taki od początku, i nie zamierzam zmieniać.
Kolega pisze że Wigry lepsze od Horna i Sempera , mogę wiedzieć w czym?

Nie sądzę abym ja czy też pan Macierewicz miał jakieś urojenia . Mieszkam w Niemczech polską polityką się nie zajmuję ale nie osądzam i nie agituję zwłaszcza na forum wędkarskim, jestem wędkarzem i na tym forum wyrażam swoje wędkarskie opinie i spostrzeżenia i zrozum że z punktu wędkarskiego łódź tak przez ciebie zachwalana jest kiepska . O dobrej wędkarsko konstrukcji decyduje komfort łowiącego i zaadaptowanie powierzchni łodzi aby wędkowanie było jak najbardziej wygodne , nie bardzo zależy mi na znalezieniu się np. 30 sekund wcześniej niż płynąc Hornem bo łódź jest raptem szybsza o 5 km/h . Co to za "różne posty " bo nie wiem o czym piszesz ?

Edited by mrWhite7

O dobrej wędkarsko konstrukcji decyduje komfort łowiącego i zaadaptowanie powierzchni łodzi aby wędkowanie było jak najbardziej wygodne , nie bardzo zależy mi na znalezieniu się np. 30 sekund wcześniej niż płynąc Hornem bo łódź jest raptem szybsza o 5 km/h .

Dokładnie zgadzam się z tą opinią :D

Ale, powszechnie mówi się,  że o gustach nie dyskutuje się :D :D :D

Mógłbyś rozwinąć temat ?

No co ty? na wszystko i ze wszystkim się zgadzam :D

a ilu "nas" teraz widzisz? :D

Edited by Michał81

To dopiero nabijanie postów :D :D

Panie moderatorze zamykamy temat :D

DOKŁADNIE!  zamykamy bo mnożymy się jak gremliny i niedługo będzie nas całe stado :D :D

Widzę kilka wpisów i tyle , różnych użytkowników a kto je robi to zapewne wie admin po numerach IP , zresztą też niekoniecznie bo wpisów można dokonywać z różnych urządzeń . W dobie mnogości urządzeń z dostępem do netu to doprawdy nie problem ,zresztą aż tak bardzo mnie to nie obchodzi i dociekać tego nie zamierzam  ,ważne jest to że zachwalana łódka Horn z punktu wędkarskiego jest nieprzemyślaną kichą i propagując ją na forum wędkarskim producent powinien chociaż trochę przystosować ją wędkarsko.

Widzę kilka wpisów i tyle , różnych użytkowników a kto je robi to zapewne wie admin po numerach IP , zresztą też niekoniecznie bo wpisów można dokonywać z różnych urządzeń . W dobie mnogości urządzeń z dostępem do netu to doprawdy nie problem ,zresztą aż tak bardzo mnie to nie obchodzi i dociekać tego nie zamierzam  ,ważne jest to że zachwalana łódka Horn z punktu wędkarskiego jest nieprzemyślaną kichą i propagując ją na forum wędkarskim producent powinien chociaż trochę przystosować ją wędkarsko.

Zgadzam się :D

to powiedz to producentowi a nie za jego plecami - myślę, że śmiechem by Cię zmiażdżył :D

Każdy zachwala co ma  i tyle. Ja sobie wybrałem taką łódź i uważam to za najlepszy wybór. Ktoś inny wybrał inną i też uważa to za najlepszy wybór. Ale smarowanie komuś tyłka za jego plecami oznacza trochę o małym IQ.

Idź na motorowodne i tam podyskutuj oraz pozarzucaj z producentem mojej łodzi - z chęcią poczytam tę dyskusję B)

Michał81, on 22 Dec 2014 - 13:34, said:
Ja sobie wybrałem taką łódź i uważam to za najlepszy wybór. Ktoś inny wybrał inną i też uważa to za najlepszy wybór.

Z tym też się zgadzam :D  Ale tylko z tym :D
Edited by mariuszwf

Kolego co masz na mysli że nie jest wedkarski to ze nie ma bakist zamykanych?, może i tak w zamian masz duży pokład nie zabudowany czy to wada czy zaleta to jest jak z brunetkami blondynkami jeden woli to jeden tamto kwestia gustu a z nimi sie nie dyskutuje.Ale nie podlega dyskusji że Horn jest sex torpeda(obrazowo to ujmując)
Zeby nie było że wychwalam tak Horna to od razu napiszę że najprawdopodobniej w styczniu bedę zamawiał Horna i myśle że dokonuję dobrego wyboru, narazie zastanawiam się co dobrać z opcji aby móc polatać sobie w trolu na trotką po bałtyku.

.Ale nie podlega dyskusji że Horn jest sex torpeda(obrazowo to ujmując)

są gusta, guściki i bezguścia:)

Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

• Create New...