Frozer 4 Report post Posted December 11, 2014 witam mam pewien problem kolega @robertd ktory handlowal gumkami jak w temacie po wplacie kasy za wszystkie kolory jakid byly przyslal mniej niz powinien. Brakuje 2 kolorow czy tylko ja mialem taki przypadek z kupujacych te gumki? Share this post Link to post Share on other sites
Popeye 1,657 Report post Posted December 11, 2014 kontaktowałeś się z Robertem ? nie chce go usprawiedliwiać, ale jesteś chyba pierwszą osobą która wrzuca negatywa na forum. Finalizowałem z nimi kilka transakcji i zawsze wszystko było Share this post Link to post Share on other sites
Frozer 4 Report post Posted December 11, 2014 przed kupnem dopytalem konkrdtnie czy sa gumy tak jak na zdjeciu zapewnil ze tak wyslalem kase a tu niespodzianka nie chodzi o te 6 zlotych bo to zaden pieniadz tylko zdziwil mnie fakt po otwarciu koperty Share this post Link to post Share on other sites
Dienekes 1,001 Report post Posted December 11, 2014 Z Robertem mam tylko jeden problem - nie sprzedaje obecnie Keitechów ;) Poza tym, wszystko było w porządku. Share this post Link to post Share on other sites
Frozer 4 Report post Posted December 11, 2014 ja nie mam do niego pretensji po prostu pytam czy tylko u mnie ze wszystkich kupujacych tak bylo..mozna bylo poinformowac przed wysylka ze jest brak a nie wysylac i nic nie mowic prawda?wtedy bym w ogole nic nie gadal ale tak to troche lipa nie mowie o tych 6 zl tylko o fakt Share this post Link to post Share on other sites
Frozer 4 Report post Posted December 11, 2014 reasumujac kolega @robertd zrobil super glowki i nie chce nic zlego gadac zakladajac temat chcialem zapytac czy tylko mnie to spotkalo z calym szacunkiem do kolegi kazdemu moze sie zdarzyc cos przeoczyc Share this post Link to post Share on other sites
Dero 194 Report post Posted December 11, 2014 reasumujac kolega @robertd zrobil super glowki i nie chce nic zlego gadac... to po co trujesz d*** ? Napisz priv do Robert a nie wrzucasz śmieci na forum. Share this post Link to post Share on other sites
krystiano1981r 3,001 Report post Posted December 11, 2014 reasumujac kolega @robertd zrobil super glowki i nie chce nic zlego gadac zakladajac temat chcialem zapytac czy tylko mnie to spotkalo z calym szacunkiem do kolegi kazdemu moze sie zdarzyc cos przeoczyc Z całym szacunkiem,ale wpierw wypadałoby zapytać sprzedającego o co chodzi. Sam piszesz,ze każdemu może się zdarzyć pomyłka a nie przyszło Ci do głowy,że w tym przypadku mogła nastąpić właśnie taka pomyłka czy zwykłe niedopatrzenie? Share this post Link to post Share on other sites
godski 7,011 Report post Posted December 11, 2014 Z całym szacunkiem,ale wpierw wypadałoby zapytać sprzedającego o co chodzi. Sam piszesz,ze każdemu może się zdarzyć pomyłka a nie przyszło Ci do głowy,że w tym przypadku mogła nastąpić właśnie taka pomyłka czy zwykłe niedopatrzenie? Popieram. Wątek proponuję usunąć. Share this post Link to post Share on other sites
Tomasz eS 5,141 Report post Posted December 11, 2014 Popieram. Wątek proponuję usunąć. Przecież on zanim kupi to drażył temat i na sile chciał pokazać gdzie i skąd Robert ma te gumy. Teraz robi mu obore. Konkurencja ?? Nie szału dobrego człowieka Share this post Link to post Share on other sites