SpinDoktor 255 Report post Posted November 27, 2014 Kupiłem u tego gościa zupełnie nieświadomie kilka rzeczy. Kupiłem polar savage gear, kilka paczek gum i jakieś inne pierdoły. Po wygranych licytacjach napisałem do niego za pośrednictwem alledrogo że chętnie odbiorę osobiście jeżeli jest taka możliwość. Bez odzewu. Zapłaciłem przez PayU i wszystko przyszło. Zapłaciłem tylko za każdą wysyłkę oddzielnie - tak była ustawiona wysyłką w poszczególnych aukcjach. Wszystko przyszło w jednej paczce. Ale przyszło. Share this post Link to post Share on other sites
"Paweł" 798 Report post Posted November 27, 2014 Róznie bywa ...zgłoś do allegro może oddadza Ci kasę Share this post Link to post Share on other sites
popper 4,221 Report post Posted November 28, 2014 Policja? W moim przypadku dała radę choć przyznam, trwało długo i już wątpić zacząłem. Nie bez znaczenia była też pomoc kolegów z forum. Warto ścigać łobuzów wszelkimi dostępnymi środkami i sposobami. Nie odpuszczać :good:. Share this post Link to post Share on other sites
Żbiku 3,636 Report post Posted November 28, 2014 Z tego co się orientuję @Matez sprzedał sporo sprzętu na giełdzie. Zakupiony towar dochodził do kupujących. Może chłopak miał wypadek, może już go nie ma wśród nas a Twój zakup był niefortunny? W. To chyba zza grobu odpisał do mnie smsa, ze kołowrotek wysłał i ze pewnie dojdzie w ciągu kilku dni... Ze swojego źródła wiem, ze wyjechał do Niemiec, nie wiem czy nie na stałe... Share this post Link to post Share on other sites
miramar69 4,069 Report post Posted November 28, 2014 No to pozbierał BILON na wycieczkę i papapa... Share this post Link to post Share on other sites
suhhar 210 Report post Posted November 29, 2014 Ja odradzam kupowanie na olx chyba ze sami osobiscie pojedziecie do kogoś kto to sprzedaje. 2 razy już mnie zrobiono w przysłowiowego ch...pierwszy raz kołowrotek, zdjecia nie było ale w opisie ze wszystko działa itp w rozmowie telefonicznej tak samo sprzedający potwierdzał. Po otrzymaniu za pobraniem otworzyłem i sie załamałem ;/ Szrot ale go naprawiłem i jakoś chodzi. Drugi raz telefon zdjecia były itp, po rozmowie tel. wszystko jest ok po odebraniu porażka nie ten telefon ze zdjecia, styrana obudowa, nie wszystko działało. W takim przypadku nic nie zrobisz tylko sie wkur...można. Share this post Link to post Share on other sites
Harjer 1,280 Report post Posted November 29, 2014 Może faktycznie warto złożyć wizytę...Podaj adres w korespondencji prywatnej. No co Ty ! Pojedzisz tam ?, by dostać kosę w plecy ! i kto Ci wówczas pomoże, gdy u nas taka znieczulica !!! Share this post Link to post Share on other sites
crizz100 469 Report post Posted November 29, 2014 Dokladnie, ja zawsze kaze gosciowi zeby mi aukcje zrobil na allegro. Ale ostatnio np koles cos sciemnial ze spinfisherem ze nie wystawia tylko wysyla za pobraniem i odpuscilem Share this post Link to post Share on other sites
Panek 915 Report post Posted November 29, 2014 No co Ty ! Pojedzisz tam ?, by dostać kosę w plecy ! i kto Ci wówczas pomoże, gdy u nas taka znieczulica !!! z nastawieniem tchórzofretki to faktycznie nie warto się fatygować, inna sprawa że takimi wałkami parają się głównie pryszczate gnojki + - 18 lat, a mamusia / tatuś nic o tym nie wiedzą Share this post Link to post Share on other sites
MALIN. 246 Report post Posted December 5, 2014 Podepnę pod temat dzisiejszy incydent na giełdzie dotyczy TP1000, oraz naszego kolegi bardzo poważnego kolegi :angry: . Jestem za ujawnieniem listy oszustów. Proszę zajrzeć na giełdę jeden z pierwszych tematów niezła rzeźnia! Share this post Link to post Share on other sites
Wojtek B. 1,057 Report post Posted December 5, 2014 (edited) No co Ty ! Pojedzisz tam ?, by dostać kosę w plecy ! i kto Ci wówczas pomoże, gdy u nas taka znieczulica !!! Wydaję mi się, że moja niewielka pomoc @Wormsonowi okazała się strzałem w 10 :) Wiem, że finał sprawy zakończył się happy endem. Edited December 5, 2014 by Wojtek B. Share this post Link to post Share on other sites
Piotrek Milupa 6,007 Report post Posted December 5, 2014 Wydaję mi się, że moja niewielka pomoc @Wormsonowi okazała się strzałem w 10 :) Wiem, że finał sprawy zakończył się happy endem. Super, zamykam więc temat Share this post Link to post Share on other sites