Jump to content
jerkbait.pl - spinning, baitcasting, flyfishing
Sign in to follow this  
brykuspining

wobler jak na zdjęciu

Recommended Posts

Może mi ktoś powiedzieć jakiej firmy jest ten wobler? Bo jest u mnie na rzece skuteczny w sklepie w moim mieście ich nie ma a chciałbym się w jeszcze killa takich zaopatrzyć Edited by brykuspining

Jak nie wstawisz zdjęcia, to chyba tylko wróżka zgadnie...

Doskonały wątek do tego, by w końcu podziękować administracji za nowe emotki, tę w szczególności -  :doh: .

Dzięki ;)
Wybaczcie ale naprawdę nie widziałem nigdy wcześniej tego wobka Edited by brykuspining

Niee. To nie Salmo. Salmo...... widać :ph34r:

Bo to nowośc 2015  - Salmo Invinsible

normalnie dziwie sie, ze wy cos widzicie, ja nic nie widze :huh:

Piotr,musisz przez polaroidy patrzeć... :whistling:

Bryku bryka po forum jak mu się żywnie podoba. Wyścig na giełdę idzie w najlepsze  :mellow: Sposób pisania postów i rżnięcia głupa dziwnie przypomina mi jednego "kolegę", który gościł tu już pod kilkoma nickami.

Edit: Swoją drogą ciekawe jaki będzie następny temat, bo że będzie to jestem pewien. Co to za kijek jak na zdjęciu, co to za kołowrotek, pomocy! jaka to przelotka a może kolejne przynęty z pudełka do zidentyfikowania? :huh:

Edited by coma

Bryku bryka po forum jak mu się żywnie podoba. Wyścig na giełdę idzie w najlepsze :mellow: Sposób pisania postów i rżnięcia głupa dziwnie przypomina mi jednego
"kolegę", który gościł tu już pod kilkoma nickami.

Edit: Swoją drogą ciekawe jaki będzie następny temat, bo że będzie to jestem pewien. Co to za kijek jak na zdjęciu, co to za kołowrotek, pomocy! jaka to przelotka a może kolejne przynęty z pudełka do zidentyfikowania? :huh:

To powiedz mi po co jest to forum jeśli nie do pomocy?

Do pomocy tak jak piszesz. Nie do wyręczania leni, którzy nie potrafią użyć przycisku "szukaj" czy zapytać wujka google  :angry: Na pewno też nie do odpowiadania na każde głupie pytanie jakie przyjdzie komuś na myśl. 

Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

• Create New...