anpart 10,351 Report post Posted October 25, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=c_Z_NkzN9vQ Share this post Link to post Share on other sites
mackot88 558 Report post Posted October 25, 2014 (edited) To jest ku*** szok...wytępić to badziewie...po co to w ogóle funkcjonuje? Swoją drogą, jakaś pipa z tego strażnika wiejskiego, że musiał zglebować babkę...Bał się o coś? Chciał się popisać? INTERWENCJA ŻYCIA ;) Edited October 25, 2014 by mackot_88 Share this post Link to post Share on other sites
Tomasz eS 5,141 Report post Posted October 25, 2014 Pewnie mu żona nie dała to się zemścić chciał złamas Share this post Link to post Share on other sites
mackot88 558 Report post Posted October 25, 2014 W ogóle te warszawskie strażniki to są udane...najpierw akcja pod Tęczą, teraz to...wyje*** to na zbity pysk Share this post Link to post Share on other sites
kornik1978 412 Report post Posted October 25, 2014 Generalnie straż miejska to etaty dla ,,swoich,, ludzi - w małych miasteczkach szczegolnie jest to zauważalne, wiekszośc to ludzie z przypadku bez jakichkolwiek predyspozycji zarówno fizycznych jak i psychicznych, zreszta co tu muwic straz miejska to fotoradary blokady i mandaty za psie kupy / kagańce - szczegolnie dla starszych włascicieli czworonogów...jak dla mnie formacja do rozwiązania Share this post Link to post Share on other sites
Pisarz.......ewski Piotr 12,062 Report post Posted October 25, 2014 Kiedyś przyszła do nas w odwiedziny koleżanka żony i stwierdziła że idzie do pracy w Straży Miejskiej :o . Powiedziałem jej że jeśli to prawda to jest to jej ostatni wizyta w moim domu :angry: .Żona się trochę obruszyła że tak potraktowałem jej koleżankę :wacko: .Kiedy opowiedziałem żonie swoje przygody z Strażnikami przyznała mi rację :) . Share this post Link to post Share on other sites
Manniek66 677 Report post Posted October 25, 2014 A słyszeliście o skatowaniu przez strażnika 20-letniego chłopaka? Podobno nie była to pierwsza taka akcja dlatego teraz był przygotowany z dyktafonem. https://www.youtube.com/watch?v=tQ-ZK6bJ_-w Share this post Link to post Share on other sites
anpart 10,351 Report post Posted October 25, 2014 (edited) Wystawiają takie mandaty :D http://www.youtube.com/watch?v=6shFp_Jdg2M Edited October 25, 2014 by anpart Share this post Link to post Share on other sites
doktorek 247 Report post Posted October 25, 2014 A przepraszam, policjanci to święci są, wszyscy? A lekarze? Mało to w mediach info o ludziach, którzy przypłacili zdrowiem lub nawet życiem kontakt z naszą tfu! "służbą zdrowia"? O wybitnych profesorach, co za "usługi" egzaminy zaliczają lub największą ilość publikacji mieli w donosach na kolegów, nikt nie czytał? Itd. itp. , wszędzie znajdą się parszywe owce. Ja tam wolę jak straż miejska pracuje (jeżeli pracuje) ;) Share this post Link to post Share on other sites
Pisarz.......ewski Piotr 12,062 Report post Posted October 25, 2014 (edited) A przepraszam, policjanci to święci są, wszyscy? A lekarze? Mało to w mediach info o ludziach, którzy przypłacili zdrowiem lub nawet życiem kontakt z naszą tfu! "służbą zdrowia"? O wybitnych profesorach, co za "usługi" egzaminy zaliczają lub największą ilość publikacji mieli w donosach na kolegów, nikt nie czytał? Itd. itp. , wszędzie znajdą się parszywe owce. Ja tam wolę jak straż miejska pracuje (jeżeli pracuje) ;) Wszędzie zdarza się tak zwany margines. W tym przypadku margines to 80% kartki. Edited October 25, 2014 by pisarz Share this post Link to post Share on other sites