Jump to content
jerkbait.pl - spinning, baitcasting, flyfishing
Sign in to follow this  
Daniel81

Pytanie w sprawie sprzętu na Sumy-Pomocy

Recommended Posts

Witam mam Pytanie. Czy ktoś używa niżej podanego sprzetu na Sumy  lub czy wie czy on dobrze sie spisuje bo mam zamiar owy zakupić prosze o odpowiedz.Z góry dziękuje :

Wędzisko - Jaxon : Extra Cat Fish ,d.całk.:2,85 , c.w : do 500gr.

Kołowrotek - Katusha : Wels Studd 7004 FD ( Sert )

Tego sprzętu nie mam ale polecam Ci z tańszych suma : wędka WFT NEVER CRACK BIG FISH 300CM 150 -700G CENA 190 ZŁ  A KOŁOWROTEK UŻYWKĘ PENNA NP SLAMMERA 560 , 760  LUB 750 SSM ,950SM A Z NOWYCH TANICH COŚ SANGERA -DREAM FISH ,CAT REWINDER.

SORRY KÓŁOWROTEK NIE DREAM FISH A SANGER CAT DESTROYER 2 - CENA 190ZŁ POMYLIŁO MI SIĘ Z PLECIONKA .POZDRAWIAM.

KUP TO CO CI DORADZIŁEM WĘDKA WFT SZKLAK JAK SAMA NAZWA MÓWI NIE DO ZŁAMANIA ALE FAJNA NIE JAKAŚ SZTYWNA PAŁA -PARABOLA AMORTYZUJE DOBRZE ZRYWY RYBY MAM TAKA I POLECAM . KOLOWROTEK SANGER MA DOBRE OPINIE W TEJ CENIE DO 200ZL TO Z NOWYCH NIC LEPSZEGO NIE ZNAJDZIESZ.

SANGER CAT DESTROYER 2 - CENA 190ZŁ POSZUKAJ WRZUĆ W GOGLE W POLSCE DOSTĘPNY BEZ PROBLEMU NO I GWARANCJA 5 LAT

Sanger Uni Cat Destroyer 2

duży i mocny !

kołowrotek o bardzo dobrym stosunku ceny do jakości.

• 5 łożysk ze stali nierdzewnej + łożysko na rolce
  • aluminiowa korbka z wygodnym uchwytem
  • hamulec przedni wyposażony w 3 duże podkładki karbonowe
  • hartowana oś 6 mm.
  • pojemna szpula

0,40/400m

0,50/250m

0,60/180m

5 lat gwarancji !

Witam mam Pytanie. Czy ktoś używa niżej podanego sprzetu na Sumy  lub czy wie czy on dobrze sie spisuje bo mam zamiar owy zakupić prosze o odpowiedz.Z góry dziękuje :

Wędzisko - Jaxon : Extra Cat Fish ,d.całk.:2,85 , c.w : do 500gr.

Kołowrotek - Katusha : Wels Studd 7004 FD ( Sert )

szukasz sprzętu do spina ?

nie bardziej na żywca

Na Zywca najlepsza jest gotowka. Bo nie w kazdym monopolowym (badz spozywczym) mozna placic karta.

nie bardziej na żywca

tak też myślałem , tutaj na forum tylko spin i mucha ;)

popytaj na forum sumowym

TYLE WYTRZYMA PRZ Y WYRZUCIE ALE KIJ NAPRAWDĘ SUPER PRACUJE NA ŻYWCA TEZ BĘDZIE SUPER SĄ RÓŻNE WERSJE STACJONARKA OCZYWIŚCIE 3M NA ŁÓDKĘ 2,10 -2,40

Do wielkiego sukcesu wędek NEVER CRACK był opracowany oryginalny program produkcyjny i koncepcja tych wędzisk zostało rozwinięte w swojej ostatecznej postaci, która obejmuje i zawiera wszystkie standardowe wyrzuty, a tym samym szeroki zakres zastosowań. Z tych modeli, ze względu na wysoką liczbę produkcji wędzisk, mocno udało się obniżyć koszty produkcji, a tym samym osiągnąć ostateczną cenę bez pogorszenia jakości. Wędki wyposażone są w przelotki SIC pokryte warstwą TYTANU, wygodna rękojeść, do obróbki wędek wykorzystano farbę epoksydową.

Długość: 3,00 m
Ilość sekcji: 2
Ciężar wyrzutu: 150-700g 
Długość transportowa: 155cm
Waga: 590g.

Robert dzięki za podpowiedz :) parametry sprzętu zajefajne :) i koszt taki jak chciałem do 450 zł :) wielkie dzięki :) a ty na TAKI ŁOWISZ ?

Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

• Create New...