Jump to content
jerkbait.pl - spinning, baitcasting, flyfishing
Krzysiek_W

Służba rezerwy

Recommended Posts

Oczywiście , wciąż najbardziej wiarygodne dla właściwie ukształtowanej większości , pozostają polskojęzyczne media wydawane przez niemieckich albo żydowskich właścicieli . To jest dopiero cool pasza :) 

Te nieco ożywione ruchy paramilitarne to próby uspokojenia i opanowania społecznych emocji . Po co nam wojsko , po co obronność , po co nam przemysł , my kochamy się przecież w usługach dla sąsiadów , a nasi kacykowie w zwyczajowym eksporcie murzynów - czego tu bronić ?? :D  

Ja wykonuję wolny zawód i utrzymuję z tego dom i rodzinę. Ciekawe, jak mam iść na jakieś szkolenie, jak mam terminy do zrealizowania, nie dotrzymam, zapłacę karę i więcej roboty nie dostanę. Nie mówiąc o forsie, której w czasie szkolenia nie zarobię...

Zgadzam się, Kiedyś (w poprzednim ustroju ) mój ojciec był powoływany cyklicznie do rezerwy, a wykonywał wolny zawód (tzw kiedyś prywaciarz) tracił wtedy dochody państwo mu nie zwracało pieniędzy a musiał jeszcze zapłacić samodzielnie ZUS, a wszyscy inni z "państwowych" firm mieli kasę zwróconą :( a rodzinę też miał którą musiał utrzymać :(

Witam,

Totalnie bez sensu, samochody, ludziska wyrwani z korporacji a nam potrzeba rakietu, zrobic z 50 sztuk, wycelowac gdzie trzeba i pokoj bedzie...

Bujo

4574452_furmanka.jpg

Ja już przekazałem pojazd na rzecz naszej armii.  :)

Edited by Erin

Śmiechem żartem, jaka ta Polska jest, ale jest i musimy Jej bronić i o Nią dbać, a coraz częściej odnoszę wrażenie że patriotyzm w narodzie ginie, i nasza dzisiejsza młodzież zamiast jak harcerze w 1939r dać dobry przykład :)  pójdzie do marketów wynosić lcedeki :)

No i będę miał dobre spodnie ( te letnie)  na ryby :P  a może i jaki "materiał " się załatwi do

ich łapania. :rolleyes:

A dasz radę wynieść je z jednostki wojskowej :D :D :D :D

No  aż tak dużo tego nie potrzebuje . :P Sąsiadów mam spokojnych :ph34r: ;)

Śmiechem żartem, jaka ta Polska jest, ale jest i musimy Jej bronić i o Nią dbać, a coraz częściej odnoszę wrażenie że patriotyzm w narodzie ginie, i nasza dzisiejsza młodzież zamiast jak harcerze w 1939r dać dobry przykład :)  pójdzie do marketów wynosić lcedeki :)

Witam,

Czyli ma na koniach czy autach 4x4 atakowac armie posiadajaca atomowki? Podczas ostatniej wojny szarzowalismy na koniach niemieckie tygrysy i nic dobrego z tego nie wyszlo oprocz smierci wielu wspanialych zolnierzy.

Atom Panie, atom.

Bujo

Witam,

Czyli ma na koniach czy autach 4x4 atakowac armie posiadajaca atomowki? Podczas ostatniej wojny szarzowalismy na koniach niemieckie tygrysy i nic dobrego z tego nie wyszlo oprocz smierci wielu wspanialych zolnierzy.

Atom Panie, atom.

Bujo

Atom tak, jak widać to jedyny argument który zamyka wszelkie dyskusje. Ale proszę nie powtarzaj takich rzeczy jak te o szarżach ułańskich na czołgi, bo cieszą się tylko Ci którzy te kłamstwa tworzą. 

Doktryna atomowego ostraszania na forum wedkarskim.

...

zdecydowanie rybka nie bierze, nie bierze.

Dla spragnionych poglebienia tematyki polecam podjecie studiow kierunkowych : 

http://www.mgimo.ru/eng/

Doktryna atomowego ostraszania na forum wedkarskim.

...

zdecydowanie rybka nie bierze, nie bierze.

Dla spragnionych poglebienia tematyki polecam podjecie studiow kierunkowych : 

http://www.mgimo.ru/eng/

Ale wiesz co linkujesz? Wylęgarnie propagandy, z tradycjami sowieckimi. Czy jaja sobie robisz. Bo nie kumam. 

Ale wiesz co linkujesz? Wylęgarnie propagandy, z tradycjami sowieckimi. Czy jaja sobie robisz. Bo nie kumam. 

A czy kiedykolwiek w takich pseudomadrych pozawedkarskich watkach robilem sobie cos innego niz jaja ? 

Przynajmniej osobiscie nie kojarze ...

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...