Jump to content
jerkbait.pl - spinning, baitcasting, flyfishing
ziober

Varivas.pl

Recommended Posts

Bedzie gdzieś na stornie przelicznik grubości i wytrzymałości na nasze polskie miary? Niektórzy na forum świetnie sobie z tym radzą.. .ja i pewnie wiele innych osób troche mniej lub wcale:)

Edited by Pasta

Dokładnie tak jak napisał Mosteque wytrzymałość najlepiej obliczyć licząc ilość funtów x 0,45kg jak komuś się nie chce mówimy że kilogram to pół funta i jest łatwiej ;)

Co do średnicy plecionki to myślę że temat był już tyle razy wałkowany ale powiem jak to wyglada wg mnie B)  Varivas oznacza swoje plecionki odpowiednio 0,3-0,4-1,0-1,2-2,0 itd porównując to do innych plecionek jakie są na rynku jest to odpowiednikiem dla grubości np TN8 0,12mm w przypadku linki Varivas 1,2 co jest oczywiście wartością przybliżoną a nawet powiedział bym orientacyjną. Natomiast w Polsce plecionka MUSI MIEĆ PODANĄ ŚREDNICĘ :rolleyes:

Panie Rafale,

Które zawody muszę wygrać żeby przykosić czapeczkę? Będzie trzeba to wygram.

Piotrek Prażmowski

Upss to mogłem powiedzieć że w Olsztynie na otwarciu była czapeczka do wylosowania wśród klientów, którzy tego dnia dokonali zakupu produktu Varivas... Kolejna wraz z plecionką i żyłką była na Pucharze w Pułtusku... Obiecuję że przy następnej dostawie będzie dużo i duży wybór czapeczek jednak mamy problem z ich wprowadzeniem na rynek bo ceny zaczynają się bodajże od 3000Y a kończą na 5000Y. Tyle za czapeczkę może zapłacić tylko fan marki więc robimy z nich "limitowane" nagrody w konkursach. Sklepy nie są nimi zainteresowane... Ewentualnie wprowadzimy je do naszej bezpośredniej dystrybucji :ph34r:

A przypony koniczne będą dostępne ?

Kupiłem kilka ,używałem i jestem bardzo zadowolony .

Przypony muchowe jak najbardziej będą w naszej ofercie. Ceny raczej przystępne jak za produkt tej jakości. Zaczynają się od 10zł.

@ Rozmawiałem dziś z właścicielem Camaro więc jest spora szansa że Varivas będzie bezpośrednio nad Zegrzem ;)

Czy w którymś ze sklepów w Olsztynie będą dostępne plecionki? Jeśli tak to w którym ewentualnie?

Pozdrawiam!

Panie Sławku plecionki są dostępne w sklepie partnerskim Fishingland ul. Knosały7 w Olsztynie. Jest Sea Bass Premium, High Grade PE, Sea Bass Max PE Tracer i Avani Light Game od ręki.

Z lini frontu. Nowy sklep partnerski w Poznaniu. I tak zapewne znacie bo w Poznaniu jest właściwie jeden sensowny sklep  B)  więc na razie nazwy nie zdradzę :ph34r: Do końca sierpnia powinni mieć dobry wybór naszych plecionek :)

Z Camaro myślę że też uda się załatwić sprawy do końca miesiąca ^_^

Z lini frontu. Nowy sklep partnerski w Poznaniu. I tak zapewne znacie bo w Poznaniu jest właściwie jeden sensowny sklep  B)  więc na razie nazwy nie zdradzę :ph34r: Do końca sierpnia powinni mieć dobry wybór naszych plecionek :)

Z Camaro myślę że też uda się załatwić sprawy do końca miesiąca ^_^

sklep z pracownią ? ;)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...