mario 2,173 Report post Posted September 26, 2014 mozesz mi uscislic swoje nicniemowiace stwierdzenie: ''tutaj przyjete zasady'' ... a poza tym twoja retoryka typy: jak sie nie podoba to w.....j do mnie nie przemawia bo nie jestem na tym forum od wczoraj - I twoja gadka w stylu tuska (mam nadzieje, ze nie jestes z po) do mnie nie przemawia bo to wlasnie ludzie tacy jak ja (czytaj: uzytkownicy) tworza to forum a nie moderatorzy jak ty - no chyba, ze dozycie do tzw kregu samozadowolenia (czytaj: paru kolesi samozadowajacych sie wlasna obecnascia) ;) prywata co niektorym do glowy uderzyla jak widac :lol: Przyjęte zasady, czyli regulamin forum: http://jerkbait.pl/index.php?app=forums&module=forums§ion=rules&f=11 Zakładam, że - jako długoletni użytkownik forum, co sam podkreślasz - znasz ten regulamin doskonale. Share this post Link to post Share on other sites
koks 10 Report post Posted September 26, 2014 Jakoś 11.000 użytkowników nie ma z tym problemu.. może załóż swoje kółko adoracji swoich poglądów i postaraj się ich (nas) ściągnąć na swoją stronę. Pokaż nam lepsza alternatywę a nie narzekaj tylko... Ps. a z tym PO to słabe było .... w ch***j słabe nie no - nastepny adwokat (przy....s?) friko :) moze ktos da szanse sie friko wypowiedziec??? A tak poza tym - kto ciebie do tablicy wywolywal? Czy ty nie masz nic innego do roboty tylko wcinasz sie jak przyslowiowe ''majty w d..e'' w kazdy temat na tym forum bez jakiejkolwiek wiedzy - ot aby tak wrzucic co ci na watrobie lezy? Nie masz zony, dzieci, psa, kanarka albo tak po prostu moze bys dla odmiany na ryby poszedl:) Z tego co pamietam z toba juz mialem niemila rozmowe bo jechales na emigrantow (bo jakoby wszyscy emigranci sa jak twoj kolega z wioski itp - mam dobra pamiec w odroznieniu od ciebie jak widac) i chyba za gadke z toba dostalem ''wychowke'' ale widze, ze ty za dupowlastwo chyba sie uchowales:) Acha - przepraszam jezeli urazilem twoje poglady polityczne:) Share this post Link to post Share on other sites
mario 2,173 Report post Posted September 26, 2014 Wystarczy. Myślę, że nie tylko na dzisiaj. Share this post Link to post Share on other sites