Jump to content
jerkbait.pl - spinning, baitcasting, flyfishing

Recommended Posts

mozesz mi uscislic swoje nicniemowiace stwierdzenie: ''tutaj przyjete zasady'' ... a poza tym twoja retoryka typy: jak sie nie podoba to w.....j do mnie nie przemawia bo nie jestem na tym forum od wczoraj  -  I twoja gadka w stylu tuska (mam nadzieje, ze nie jestes z po)  do mnie nie przemawia bo to wlasnie ludzie tacy jak ja (czytaj: uzytkownicy) tworza to forum a nie moderatorzy jak ty - no chyba, ze dozycie do tzw kregu samozadowolenia (czytaj: paru kolesi samozadowajacych sie wlasna obecnascia) ;) prywata co niektorym do glowy uderzyla jak widac :lol:

Przyjęte zasady, czyli regulamin forum:

http://jerkbait.pl/index.php?app=forums&module=forums&section=rules&f=11

Zakładam, że - jako długoletni użytkownik forum, co sam podkreślasz - znasz ten regulamin doskonale.

Jakoś 11.000 użytkowników nie ma z tym problemu.. może załóż swoje kółko adoracji swoich poglądów i postaraj się ich (nas) ściągnąć na swoją stronę. Pokaż nam lepsza alternatywę a nie narzekaj tylko...

Ps. a z tym PO to słabe było .... w ch***j słabe

nie no - nastepny adwokat (przy....s?) friko :) moze ktos da szanse sie friko wypowiedziec??? A tak poza tym - kto ciebie do tablicy wywolywal? Czy ty nie masz nic innego do roboty tylko wcinasz sie jak przyslowiowe ''majty w d..e'' w kazdy temat na tym forum bez jakiejkolwiek wiedzy - ot aby tak wrzucic co ci na watrobie lezy? Nie masz zony, dzieci, psa, kanarka albo tak po prostu moze bys dla odmiany na ryby poszedl:) Z tego co pamietam z toba juz mialem niemila rozmowe bo jechales na emigrantow (bo jakoby wszyscy emigranci sa jak twoj kolega z wioski itp - mam dobra pamiec w odroznieniu od ciebie jak widac) i chyba za gadke z toba dostalem ''wychowke'' ale widze, ze ty za dupowlastwo chyba sie uchowales:) Acha -  przepraszam jezeli urazilem twoje poglady polityczne:)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...