Jump to content
jerkbait.pl - spinning, baitcasting, flyfishing
remek

GŁOSOWANIE - WYGRAJ WYPRAWĘ WĘDKARSKĄ DO SZWECJI - KONKURS FILMOWY

Wyprawa do Szwecji  

125 members have voted

1. 1. Wybierz film, który Twoim zdaniem powinien wygrać

Recommended Posts

Krisu - N*1

P.S. kładzenie rapy z kotwą w pysku na burcie - ryzykowna sprawa ;)

Myślę, że polscy producenci filmów wędkarskich mogliby się od Krisa niejednego nauczyć. Sam sos. A bolenie - prawie jak tarpony :)

Co do łowienia boleni na stojącej wodzie - Krzysiek to kawał upartego skurczybyka, nie odpuszcza. Dodam, że brak tego gościa na wyprawie wędkarskiej to duża strata - ma naturalny talent do odkrywania wody i metody.

Chciałbym bardzo pogratulować wszystkim twórcom,fajnie się oglądało :) . Głos oddaję na Krisa,ale...chciałbym obejrzeć jego film z bardziej ambitną i nastrojową muzyką. To co do tej pory słyszałem to jak muza z filmu WMH. To moje subiektywne zdanie,wybitnie mi się nie podobają takie podkłady,zabijają magię filmu. Zdecydowanie lepiej ogląda się bez muzy. 

Chciałbym bardzo pogratulować wszystkim twórcom,fajnie się oglądało :) . Głos oddaję na Krisa,ale...chciałbym obejrzeć jego film z bardziej ambitną i nastrojową muzyką. To co do tej pory słyszałem to jak muza z filmu WMH. To moje subiektywne zdanie,wybitnie mi się nie podobają takie podkłady,zabijają magię filmu. Zdecydowanie lepiej ogląda się bez muzy. 

Muza to najgorszy temat do zgryzienia w każdym filmie, wierz mi ;)

Krisu23 masz mój głos może w końcu spróbuje połowic bolenia na niedalekim  j. Roś ;)

Facet jak ja bym chciał mieć niedaleko na J.Roś. No wierz mi, że naprawdę bym baardzo chciał :) tam się wszystko w PL zaczęło odnośnie jeziorowych bolków i mam wrażenie, że troll to nie jedyna metoda którą da sie je na Rosiu łowić, za dużo ryb jest prezentowanych w zatokach jako przyłowy:)

Edited by Krisu23

Wiem dobrze jakie tam bolki siadają co i jak :)Napiszę tak że jakiś czas temu łowiłem tam bolenie 2 razy miałem kilka z trolla ale żadanego nie wyjałem(kolega mówi że o nie wyjetych rybach sie nie mówi;) prawda:) w myslach dalej rosną jakie były:) Może niedługo zamieszkam w okolicy jeziora(choc obecnie nie mam daleko).Najwiekszy problem z jednostko pływająca :(  Krisu23 film miazga !

Edited by maciek17_mi

Ja za bardzo sie nie znam na filmikach ! ale ten pierwszy Krisu zrobil zajeb...ty filmik , moj glos dla niego.

Pozdro.

Konkurs się zakończył a głosy są nadal przyjmowane. To może można jeszcze film zgłośić? :)

Cześć,

Miło mi poinformować, że zwycięzcą konkursu jest Krisu23!!!! GRATULUJĘ! 

W prywatnej wiadomości przekażemy szczegóły odbioru nagrody.

Pozdrawiam

Remek

P.S.

Proszę mi wybaczyć opóźnienie w ogłoszeniu zwycięzcy konkursu - byłem nieobecny.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...