tasiek321 5,914 Report post Posted July 7, 2014 Krisu - N*1 P.S. kładzenie rapy z kotwą w pysku na burcie - ryzykowna sprawa ;) Share this post Link to post Share on other sites
krzysiek 2,715 Report post Posted July 7, 2014 Myślę, że polscy producenci filmów wędkarskich mogliby się od Krisa niejednego nauczyć. Sam sos. A bolenie - prawie jak tarpony :) Co do łowienia boleni na stojącej wodzie - Krzysiek to kawał upartego skurczybyka, nie odpuszcza. Dodam, że brak tego gościa na wyprawie wędkarskiej to duża strata - ma naturalny talent do odkrywania wody i metody. Share this post Link to post Share on other sites
'mat 2,520 Report post Posted July 7, 2014 vBartek :D Share this post Link to post Share on other sites
Bartol 187 Report post Posted July 8, 2014 Głos na Krisa! Share this post Link to post Share on other sites
rózgaś 1,760 Report post Posted July 8, 2014 Film Krisa luxus. Na bajki jestem za duży :-) Share this post Link to post Share on other sites
salmon1977 950 Report post Posted July 10, 2014 Krisu,wszystko jest w Twoim filmie :) a bolki ze stojacej wody... :o :D Share this post Link to post Share on other sites
maciek17_mi 222 Report post Posted July 11, 2014 Krisu23 masz mój głos może w końcu spróbuje połowic bolenia na niedalekim j. Roś ;) Share this post Link to post Share on other sites
popper 4,221 Report post Posted July 11, 2014 A co film Ci się nie podobał? :) Mi się podobał :) Share this post Link to post Share on other sites
Ricci 1,072 Report post Posted July 11, 2014 Chciałbym bardzo pogratulować wszystkim twórcom,fajnie się oglądało :) . Głos oddaję na Krisa,ale...chciałbym obejrzeć jego film z bardziej ambitną i nastrojową muzyką. To co do tej pory słyszałem to jak muza z filmu WMH. To moje subiektywne zdanie,wybitnie mi się nie podobają takie podkłady,zabijają magię filmu. Zdecydowanie lepiej ogląda się bez muzy. Share this post Link to post Share on other sites
Krisu23 6,436 Report post Posted July 11, 2014 Chciałbym bardzo pogratulować wszystkim twórcom,fajnie się oglądało :) . Głos oddaję na Krisa,ale...chciałbym obejrzeć jego film z bardziej ambitną i nastrojową muzyką. To co do tej pory słyszałem to jak muza z filmu WMH. To moje subiektywne zdanie,wybitnie mi się nie podobają takie podkłady,zabijają magię filmu. Zdecydowanie lepiej ogląda się bez muzy. Muza to najgorszy temat do zgryzienia w każdym filmie, wierz mi ;) Share this post Link to post Share on other sites
Krisu23 6,436 Report post Posted July 11, 2014 (edited) Krisu23 masz mój głos może w końcu spróbuje połowic bolenia na niedalekim j. Roś ;) Facet jak ja bym chciał mieć niedaleko na J.Roś. No wierz mi, że naprawdę bym baardzo chciał :) tam się wszystko w PL zaczęło odnośnie jeziorowych bolków i mam wrażenie, że troll to nie jedyna metoda którą da sie je na Rosiu łowić, za dużo ryb jest prezentowanych w zatokach jako przyłowy:) Edited July 11, 2014 by Krisu23 Share this post Link to post Share on other sites
maciek17_mi 222 Report post Posted July 12, 2014 (edited) Wiem dobrze jakie tam bolki siadają co i jak :)Napiszę tak że jakiś czas temu łowiłem tam bolenie 2 razy miałem kilka z trolla ale żadanego nie wyjałem(kolega mówi że o nie wyjetych rybach sie nie mówi;) prawda:) w myslach dalej rosną jakie były:) Może niedługo zamieszkam w okolicy jeziora(choc obecnie nie mam daleko).Najwiekszy problem z jednostko pływająca :( Krisu23 film miazga ! Edited July 12, 2014 by maciek17_mi Share this post Link to post Share on other sites
CLAUDIO 480 Report post Posted July 13, 2014 Ja za bardzo sie nie znam na filmikach ! ale ten pierwszy Krisu zrobil zajeb...ty filmik , moj glos dla niego. Pozdro. Share this post Link to post Share on other sites
remek 10,499 Report post Posted July 23, 2014 Głosujemy, głosujemy!! :) Share this post Link to post Share on other sites
tymon 803 Report post Posted August 11, 2014 Konkurs się zakończył a głosy są nadal przyjmowane. To może można jeszcze film zgłośić? :) Share this post Link to post Share on other sites
remek 10,499 Report post Posted August 19, 2014 Cześć, Miło mi poinformować, że zwycięzcą konkursu jest Krisu23!!!! GRATULUJĘ! W prywatnej wiadomości przekażemy szczegóły odbioru nagrody. Pozdrawiam Remek P.S. Proszę mi wybaczyć opóźnienie w ogłoszeniu zwycięzcy konkursu - byłem nieobecny. Share this post Link to post Share on other sites