remek 10,499 Report post Posted July 5, 2014 Wystarczyło w terminie do 30 czerwca 2014 nagrać film o tematyce wędkarskiej i przesłać link do filmu do Redkacji jerkbait.pl. Otrzymaliśmy! Dziękujemy za przesłanie propozycji. Przypominam, że nagrodą jest miejsce na grupowej wyprawie do Szwecji w 2015 roku dla jednej osoby. Ostateczny termin i miejsce jest jeszcze nieznany, ale na 99% będzie to maj lub wrzesień i rybne szwedzkie szkiery. W ramach nagrody zwycięzca ma zapewnione zakwaterowanie (7 nocy), opiekę doświadczonego przewodnika na łowisku (wraz z resztą grupy),miejsce na łodzi wędkarskiej z silnikiem spalinowym, bilet promowy Polska – Szwecja – Polska, ubezpieczenie NNW/KL. We własnym zakresie zwycięzca pokrywa wyłączne koszty paliwa do łodzi/samochodu (zrzutka z innymi uczestnikami), swojego wyżywienia oraz wydatki natury osobistej. A fundatorem naszej nagrody jest Eventur Fishing.Szczegóły konkursu znajdziecie tutaj: http://jerkbait.pl/topic/39577-wygraj-wypraw%C4%99-w%C4%99dkarsk%C4%85-do-szwecji-konkurs-filmowy/ Zmieniamy trochę regulamin. To Wasze głosowanie zdecyduje, kto pojedzie na wyprawę. Do dzieła! Dostaliśmy 4 filmy a oto one. Zapraszam do głosowania, które trwa do 31.07.2014. Dokładnie 1.08.2014 ogłosimy zwycięzcę! 1. Krisu23 http://youtu.be/zeMRYqtjeQU 2. KubaS 1 http://youtu.be/Fc2n_LqqYzA 3.vBartek http://youtu.be/o0ZmSNepHCo 4.bassket https://www.youtube.com/watch?v=q2XpdZc6-7s Zapraszam Remek Share this post Link to post Share on other sites
Popeye 1,657 Report post Posted July 5, 2014 Zdecydowanie Bartek, za czas włożony w film i pomysł. Reszta też jest bardzo fajna, ale takich filmików jest mnóstwo na YT. Share this post Link to post Share on other sites
PocoLoco 249 Report post Posted July 5, 2014 Krzysiek :) Odyseja z Boleniami jest super :P glosuje na 1......Pozdrawiam ;) Share this post Link to post Share on other sites
K-Pon 1,271 Report post Posted July 5, 2014 Za puszkę piwa na pokładzie :) Share this post Link to post Share on other sites
Krisu23 6,436 Report post Posted July 5, 2014 Browar święta rzecz, bez tego za bardzo nerwowo mi się łowi a nerwów przy czymś takim trochę jest:) Ale jeden na wyczilowanie! Share this post Link to post Share on other sites
nowiciusz 0 Report post Posted July 5, 2014 Zdecydowanie Bartek. Reszta to powielanie tych samych motywów. Chłopak miał pomysł i się napracował. Share this post Link to post Share on other sites
nowiciusz 0 Report post Posted July 5, 2014 Zdecydowanie Bartek. Reszta to powielanie tych samych motywów. Chłopak miał pomysł i się napracował. Share this post Link to post Share on other sites
Redzi 109 Report post Posted July 5, 2014 Krisu miazga. Pokazałeś, że można jeszcze w Polsce nagrać super film. Konkurencja pokazała, że albo Irlandia albo gumowe szczupaki :D :D :D Share this post Link to post Share on other sites
bassket 168 Report post Posted July 5, 2014 Krisu dostał mój głos... VBartek- genialne( pomysł montaż i gra aktorska oskarowe ), Kuba - przyjemnie klasycznie, ...szkoda ,że tak mało filmików zgłoszono do konkursu liczyłem na dłuższy seans. Share this post Link to post Share on other sites
Forecast 3,383 Report post Posted July 5, 2014 Krisu solidarnie masz mój głos. Share this post Link to post Share on other sites
Krisu23 6,436 Report post Posted July 5, 2014 A co film Ci się nie podobał?:) Share this post Link to post Share on other sites
KwaQ 3,471 Report post Posted July 5, 2014 Od gumowych szczupaków i panienek wole prawdziwe szczupaki i prawdziwe panienki ;) pozdro Share this post Link to post Share on other sites
Tomy 21,762 Report post Posted July 6, 2014 Krisu zdecydowanie.Film jak dla mnie profi. Share this post Link to post Share on other sites
Negra 3,114 Report post Posted July 6, 2014 vBartek :) Share this post Link to post Share on other sites
Tomasz eS 5,141 Report post Posted July 6, 2014 Krisu pokazałeś to co próbuje robić u siebie na wodzie. Dziękuję i głos dla Ciebie Share this post Link to post Share on other sites
DanekM 616 Report post Posted July 6, 2014 Uśmiałem sie na filmie Bartka, dlatego głosuje na niego :) Choć Krisu również pokazał wędkarstwo, jakiego można tylko pozazdrościć. Share this post Link to post Share on other sites
arielos24 144 Report post Posted July 6, 2014 vBartek za pomysł :D Share this post Link to post Share on other sites
Tomek88 1,843 Report post Posted July 6, 2014 Filmiki zacne i pokazujące przekrój aspektów łowienia na sztuczne przynęty przy czym wyróżnienie dla vBartek za propagowanie czystości i dowcip wykonany w ładnym stylu jednak za klimat filmu bliższy moim upodobaniom oraz profeskę głosik dla bassket. Share this post Link to post Share on other sites
na_szczupaka 0 Report post Posted July 6, 2014 (edited) wszystkie filmiki fajne Edited July 6, 2014 by na_szczupaka Share this post Link to post Share on other sites
vBartek 228 Report post Posted July 6, 2014 (edited) Witam, również spodziewałem się większej ilości filmików. Tak na dłuuuugi seans :) Zdaje się, że przy 4 propozycjach zmiana regulaminu na wybór tylko forumowiczów ma całkiem logiczne uzasadnienie. Edited July 6, 2014 by vBartek Share this post Link to post Share on other sites
kacper524 1,235 Report post Posted July 6, 2014 Krisu :good: :good: :good: Share this post Link to post Share on other sites
wojto-ryba 240 Report post Posted July 6, 2014 Oczywiście, że głos dla Krisa. Nakręcić taki materiał na naszych wodach, szacun. Wiem ile Cię to trudu musiało kosztować. Share this post Link to post Share on other sites
Hesher 7,835 Report post Posted July 6, 2014 Szkoda, że lucio nie dał do konkursu tego ze świdrem bo byłby czarnym koniem konkursu ;) Share this post Link to post Share on other sites
patu 8,491 Report post Posted July 7, 2014 Krisu - masz mój głos. vBartek - fajny pomysł i realizacja, uśmiałem się na dobre ;) ...jednak sentyment do boleni , ilość pracy włożonej w ich rozpracowanie oraz nagranie materiału zwyciężyły... Share this post Link to post Share on other sites
Karol Krause 2,804 Report post Posted July 7, 2014 Mój głos oddaje na kolegę @Krisu , jak dla mnie łowienie boleni z stojącej wody to abstrakcja ;) i ty samym jeszcze większy szacun za regularne łowienie boleni i to jakich. :D :D :D Share this post Link to post Share on other sites