Riqelme 292 Report post Posted June 14, 2014 No niespodzianka się szykuje niezła. :) Share this post Link to post Share on other sites
Karol Krause 2,804 Report post Posted June 14, 2014 Szok :blink: Costa Rica - Urugwaj 3:1 Share this post Link to post Share on other sites
Greku35 116 Report post Posted June 14, 2014 Po meczu Share this post Link to post Share on other sites
Panek 915 Report post Posted June 14, 2014 (edited) Iker będzie musiał wziąć się w garść i pokazać że rządzi! tyle sympatii wzbudzał we mnie tylko Oliver Kahn :) mundial odwraca wszystkie moje teorie do góry nogami! Edited June 14, 2014 by Panek Share this post Link to post Share on other sites
Karol Krause 2,804 Report post Posted June 14, 2014 No to mi trochę miesza w planach ... Kończysz oglądać meczyk , szybka kawa i lecisz na rybki :P Share this post Link to post Share on other sites
Tomasz eS 5,141 Report post Posted June 14, 2014 Kończysz oglądać meczyk , szybka kawa i lecisz na rybki :P Chyba do pracy :/ Share this post Link to post Share on other sites
Karol Krause 2,804 Report post Posted June 14, 2014 Uuuuu to niedobrze :( :( :( Share this post Link to post Share on other sites
Tomasz eS 5,141 Report post Posted June 14, 2014 No lipa ale co zrobić ..... po południu po pracy może wreszcie na rybki będzie czas Share this post Link to post Share on other sites
Tomek1988 1,906 Report post Posted June 14, 2014 (edited) Teraz ten Mundial zaczyna mi się podobać, Urugwaj faworyt spotkania z CRC poległ, w tej grupie będzie bardzo ciekawa sytuacja biorąc pod uwagę, że Italia dzisiaj ogra Angoli hehe ciekawe jak to się potoczy :) FORZA ITALIA! P.S nie wiem czy jestem nie normalny ale jak słucham hymnu Włoch ciarki mnie przechodzą, no i za młodzika nauczyłem się go na pamięć po włosku,wiem to nie jest normalne :P Frateli d'Italia... ;) Jeszcze prawie 1h jajo zniosę :P Edited June 14, 2014 by Tomek1988 Share this post Link to post Share on other sites
Sebalos 2,295 Report post Posted June 14, 2014 A tu danie główne się szykuje :P Share this post Link to post Share on other sites
no name 1,081 Report post Posted June 14, 2014 A tu danie główne się szykuje :P wypad na nocnego sandacza ??? Share this post Link to post Share on other sites
Sebalos 2,295 Report post Posted June 14, 2014 Nie kurna,pasztet z angola ... :lol: :D Share this post Link to post Share on other sites
Tomek1988 1,906 Report post Posted June 14, 2014 wypad na nocnego sandacza ??? Co tam nocny sandacza. Włosi grają! Żeby mi teraz metrówki brały to i tak bym nie poszedł :) Share this post Link to post Share on other sites
no name 1,081 Report post Posted June 14, 2014 Hehe jakos tez siedze i na meczyk czekam i mam tylko nadzieje ze miny Angoli rozjechanych przez Włochów beda conajmiej takie same jak Hiszpanow wczoraj. zycze milego ogladania ps.a potem na nocnego sandacza ;) bo do rana jeszcze troche czasu zostanie hehe Share this post Link to post Share on other sites
Sebalos 2,295 Report post Posted June 14, 2014 (edited) Grają w Manaus a tam tropiki 30*C i 90% wilgoci ,po 30 min anglicy rękawami będą łapać powietrze. Edited June 14, 2014 by sebalos.77 Share this post Link to post Share on other sites
godski 7,011 Report post Posted June 14, 2014 Nikt nie lubi angoli??? A do pracy tam to masa chętnych ;) Share this post Link to post Share on other sites
Tomek1988 1,906 Report post Posted June 14, 2014 Hehe jakos tez siedze i na meczyk czekam i mam tylko nadzieje ze miny Angoli rozjechanych przez Włochów beda conajmiej takie same jak Hiszpanow wczoraj. zycze milego ogladania ps.a potem na nocnego sandacza ;) bo do rana jeszcze troche czasu zostanie hehe No jak to? Przecież o 3:00 gra WKS z Japonią, na bolenia o 5 rano można śmigać śmiało ;) Grają w Manaus a to tropik 30*C i 90% wilgoci ,po 30 min anglicy rękawami będą łapać powietrze Dokładnie, będzie to spory atut Azzurrich chociaż do wilgoci Angole są przyzwyczajeni :P ale raczej wolą jak jest max 20*C ;) Żałuję, że nie zagra Mattia De Sciglio z Milanu :( Jestem jednak dobrej myśli. Share this post Link to post Share on other sites
no name 1,081 Report post Posted June 14, 2014 Grają w Manaus a tam tropiki 30*C i 90% wilgoci ,po 30 min anglicy rękawami będą łapać powietrze. mam nadzieje ze tak bedzie ale niespodzianek jak do tej pory nie brakowalo ;) Share this post Link to post Share on other sites
Tomek1988 1,906 Report post Posted June 14, 2014 1-1 do przerwy, po pięknym golu Marchisio myślałem, że się wszystko dobrze ułoży jednak genialny dzisiaj Sterling zapoczątkował akcję na 1-1, mecz szczerze powiedziawszy taki sobie ale nie ma co się dziwić skoro nawet masażyści na ławce mdleją z gorąca :blink: Może się powtórzę...FORZA ITALIA! B) Share this post Link to post Share on other sites
Del Toro 16,392 Report post Posted June 14, 2014 nawet sobie radza te angole... Share this post Link to post Share on other sites
Tomek1988 1,906 Report post Posted June 14, 2014 Ja na miejscu Prandellego zrobiłbym zmianę za Candrevę do ataku posłałbym Ciro Immobile, później ewentualnie można by posłać w bój Lorenzo Insigne. Ciekawe jak kondycyjnie wytrzymają to spotkanie obie ekipy. Share this post Link to post Share on other sites
Tomek1988 1,906 Report post Posted June 14, 2014 Brawooo! Super Mario! Jednak Candreva się na coś przydał ;) Sorry za post pod postem :) Emocji ciąg dalszy. Share this post Link to post Share on other sites
Del Toro 16,392 Report post Posted June 14, 2014 (edited) i bardzo dobry wynik ;) oj bedzie mecz o wszystko dla Anglii i Urugwaju :) Edited June 15, 2014 by DelTor0 Share this post Link to post Share on other sites
Del Toro 16,392 Report post Posted June 15, 2014 No to zaczynamy Japonczykow ;) Share this post Link to post Share on other sites