robert.bednarczyk 2,115 Report post Posted June 13, 2014 Jestem za Holandią, ale jednak przy bramce na 3:1 Casillas był faulowany....... O ...... matkoooo..... Zanim skończyłem "zagotowany" Casillas popełnia koszmarny błąd...... 4:1 Holendrzy zdecydowanie lepsi,...kibicowałem im, ale Ikera bardzo mi szkoda bo to sportowiec przez wielkie "S". Share this post Link to post Share on other sites
no name 1,081 Report post Posted June 13, 2014 (edited) Niesamowite co Roben z nim zrobil zakrecil Casillasem jak szmatą. Brawo brawo i jeszcze raz brawo jeszcze jeden hehe Edited June 13, 2014 by majatony Share this post Link to post Share on other sites
patu 8,491 Report post Posted June 13, 2014 ...ale ten Roben ma tempo...pogrom Hiszpanów Share this post Link to post Share on other sites
Maciek_7 299 Report post Posted June 13, 2014 (edited) Szok :) Ikerwoi brakuje czucia gry, widac to golym okiem... Edited June 13, 2014 by Maciek_7 Share this post Link to post Share on other sites
Karol Krause 2,804 Report post Posted June 13, 2014 Taki zimny kubeł wody na te rozgrzane główki im nie zaszkodzi ;) Share this post Link to post Share on other sites
Tomek1988 1,906 Report post Posted June 13, 2014 ...jego czas się kończy...holendrzy grają piękny mecz To jest koniec Hiszpańskiej Tiki taki :) Sorry dla fanów Espanii ale cieszę się z tego pogromu jak dziecko które dostało cukierka, w końcu ktoś ich usadził, kocham Holandię pomimo tego, że nie palę haha dawać im 6-tego :) Share this post Link to post Share on other sites
pitt 3,148 Report post Posted June 13, 2014 OLLEEEE! Share this post Link to post Share on other sites
pepso 741 Report post Posted June 13, 2014 (edited) Piękny mecz. Będę go długo pamiętał. Tak jak nasze 3:0 z Belgią. Edited June 13, 2014 by pepso Share this post Link to post Share on other sites
wsw1515 64 Report post Posted June 13, 2014 Jestem za Holandią, ale jednak przy bramce na 3:1 Casillas był faulowany....... O ...... matkoooo..... Zanim skończyłem "zagotowany" Casillas popełnia koszmarny błąd...... 4:1 Holendrzy zdecydowanie lepsi,...kibicowałem im, ale Ikera bardzo mi szkoda bo to sportowiec przez wielkie "S". A karny dla Hiszpanów był z dupy,także na zero błędy sędziego. Share this post Link to post Share on other sites
Del Toro 16,392 Report post Posted June 13, 2014 Torres... :lol: :lol: :lol: :lol: Co ten gosc robi w Brazylii... Share this post Link to post Share on other sites
patu 8,491 Report post Posted June 13, 2014 ...gdyby Oranje wykorzystali te setki to byłoby chyba historyczne 7:1....:S Share this post Link to post Share on other sites
Del Toro 16,392 Report post Posted June 13, 2014 ...gdyby Oranje wykorzystali te setki to byłoby chyba historyczne 7:1....:S Oj, moglo byc wyzej :D Share this post Link to post Share on other sites
Del Toro 16,392 Report post Posted June 13, 2014 Cos chyba Hiszpania bedzie sie pakowac po meczu z Chile :o Share this post Link to post Share on other sites
Greku35 116 Report post Posted June 13, 2014 Nasi piłkarze przy Robenie musieli by na motorkach jeździć Share this post Link to post Share on other sites
Tomek1988 1,906 Report post Posted June 13, 2014 (edited) Piękny mecz. Będę go długo pamiętał. Tak jak nasze 3:0 z Belgią. Ja do tej pory pamiętam bardzo miło mecz Hiszpania-Szwajcaria z 2010 oby na tym mundialu nie było podobnie, że w pierwszym meczu podrażniono Hiszpańskiego byka który ruszył z impetem po puchar :P Cos chyba Hiszpania bedzie sie pakowac po meczu z Chile :o Nie no raczej z grupy to awansują, chociaż z Chile będzie trudna przeprawa ale zewrą poślady i awansują. Edited June 13, 2014 by Tomek1988 Share this post Link to post Share on other sites
piotrek245 301 Report post Posted June 13, 2014 Mecz super,ale sędziowanie dramat-trzeci mecz i "sędziowskie jaja" ciąg dalszy :) .Ciekawe czy będzie jakiś mecz bez takich kontrowersji? Share this post Link to post Share on other sites
Del Toro 16,392 Report post Posted June 13, 2014 Byk sie zrobil troche starawy i spasiony sukcesem Share this post Link to post Share on other sites
tasiek321 5,914 Report post Posted June 13, 2014 (edited) , Edited June 13, 2014 by tasiek321 Share this post Link to post Share on other sites
Riqelme 292 Report post Posted June 13, 2014 Byłem za Hiszpanią ale doceniam klasę Holendrów których też lubię. Wielkie brawa upokorzyli Mistrzów Świata. Zimny prysznic dobrze im zrobi. W RPA też Hiszpanie przegrali pierwszy mecz ze Szwajcarią a wiemy jak to się skończyło. Nie bardzo wierzę w podobny scenariusz ale dopóki piłka w grze........ :) Share this post Link to post Share on other sites
Tomek1988 1,906 Report post Posted June 13, 2014 Mecz super,ale sędziowanie dramat-trzeci mecz i "sędziowskie jaja" ciąg dalszy :) .Ciekawe czy będzie jakiś mecz bez takich kontrowersji? Może w 4 meczu Chile-Australia, czas przemyć oczy,napić się mocnej herbaty i od nowa zasiadać przed TV, wygra Chile ale będę kibicował Australii jak na MŚ 2006. Share this post Link to post Share on other sites
Kacper.K 2,256 Report post Posted June 13, 2014 To jest koniec Hiszpańskiej Tiki taki :) Sorry dla fanów Espanii ale cieszę się z tego pogromu jak dziecko które dostało cukierka, w końcu ktoś ich usadził, kocham Holandię pomimo tego, że nie palę haha dawać im 6-tego :) Żadnej tiki taki tam nie ma, kiedyś była :). Ja nikomu nie kibicowałem w tym meczu, Holandia pokazała klasę - mieli dzień konia, wszystko im wchodziło, a Hiszpanom w drugiej połowie nic... Trzeci mecz i dalej kontrowersje co do pracy sędziów, bo w sytuacji gdy padł gol na 3:1 dwa błędy - faulu Pique nie było, no i faul na Ikerze w polu bramkowym ewidentny. Gdyby nie to to kto wie jakby się mecz potoczył, bo w pierwszej połowie to jednak Hiszpania lepsza była. Z drugiej strony nie ma co gdybać, bo wynik konkretny, po części rozwiewa wszelkie wątpliwości :). Share this post Link to post Share on other sites
Krzysiek_W 1,119 Report post Posted June 13, 2014 A kto się założy, że się Hiszpanie spotkają z Brazylią i pójdą dalej? Co do reszty to... http://youtu.be/R25rYbqFfpU Share this post Link to post Share on other sites
Guzu 18,102 Report post Posted June 13, 2014 Pomarańczowy walec ? Dotychczas widywalem żółte... Share this post Link to post Share on other sites
didi 518 Report post Posted June 13, 2014 bardzo slaby mecz Hiszpanii,ale trudno sie gra kiedy bramkarz popelnia tak kardynalne bledy,+okrutne bledy w srodku pola,ja w nich wierze,martwi tylko slaba postawa niektorych pilkarzy na ktorych ta drurzyna kiedys sie opierala Share this post Link to post Share on other sites