Jump to content
jerkbait.pl - spinning, baitcasting, flyfishing
Sebalos

BRASIL 2014

Recommended Posts

Jestem za Holandią, ale jednak przy bramce na 3:1 Casillas był faulowany.......

O ...... matkoooo..... Zanim skończyłem "zagotowany" Casillas popełnia koszmarny błąd...... 4:1

Holendrzy zdecydowanie lepsi,...kibicowałem im, ale Ikera bardzo mi szkoda bo to sportowiec przez wielkie "S". 

Niesamowite co Roben z nim zrobil zakrecil Casillasem jak szmatą.

Brawo brawo i jeszcze raz brawo

jeszcze jeden hehe Edited by majatony

...ale ten Roben ma tempo...pogrom Hiszpanów

...jego czas się kończy...holendrzy grają piękny mecz

To jest koniec Hiszpańskiej Tiki taki :) Sorry dla fanów Espanii ale cieszę się z tego pogromu jak dziecko które dostało cukierka, w końcu ktoś ich usadził, kocham Holandię pomimo tego, że nie palę haha dawać im 6-tego :)

Piękny mecz. Będę go długo pamiętał.

Tak jak nasze 3:0 z Belgią.

Edited by pepso

Jestem za Holandią, ale jednak przy bramce na 3:1 Casillas był faulowany.......

O ...... matkoooo..... Zanim skończyłem "zagotowany" Casillas popełnia koszmarny błąd...... 4:1

Holendrzy zdecydowanie lepsi,...kibicowałem im, ale Ikera bardzo mi szkoda bo to sportowiec przez wielkie "S". 

A karny dla Hiszpanów był z dupy,także na zero błędy sędziego.

...gdyby Oranje wykorzystali te setki to byłoby chyba historyczne 7:1....:S

...gdyby Oranje wykorzystali te setki to byłoby chyba historyczne 7:1....:S

Oj, moglo byc wyzej :D

Piękny mecz. Będę go długo pamiętał.

Tak jak nasze 3:0 z Belgią.

Ja do tej pory pamiętam bardzo miło mecz Hiszpania-Szwajcaria z 2010 oby na tym mundialu nie było podobnie, że w pierwszym meczu podrażniono Hiszpańskiego byka który ruszył z impetem po puchar :P

Cos chyba Hiszpania bedzie sie pakowac po meczu z Chile  :o

Nie no raczej z grupy to awansują, chociaż z Chile będzie trudna przeprawa ale zewrą poślady i awansują.

Edited by Tomek1988

Mecz super,ale sędziowanie dramat-trzeci mecz i "sędziowskie jaja" ciąg dalszy :) .Ciekawe czy będzie jakiś mecz bez takich kontrowersji?

Byłem za Hiszpanią ale doceniam klasę Holendrów których też lubię. Wielkie brawa upokorzyli Mistrzów Świata. Zimny prysznic dobrze im zrobi. W RPA też Hiszpanie przegrali pierwszy mecz ze Szwajcarią a wiemy jak to się skończyło. Nie bardzo wierzę w podobny scenariusz ale dopóki piłka w grze........ :)

Mecz super,ale sędziowanie dramat-trzeci mecz i "sędziowskie jaja" ciąg dalszy :) .Ciekawe czy będzie jakiś mecz bez takich kontrowersji?

Może w 4 meczu Chile-Australia, czas przemyć oczy,napić się mocnej herbaty i od nowa zasiadać przed TV, wygra Chile ale będę kibicował Australii jak na MŚ 2006.

To jest koniec Hiszpańskiej Tiki taki :) Sorry dla fanów Espanii ale cieszę się z tego pogromu jak dziecko które dostało cukierka, w końcu ktoś ich usadził, kocham Holandię pomimo tego, że nie palę haha dawać im 6-tego :)

Żadnej tiki taki tam nie ma, kiedyś była :). 

Ja nikomu nie kibicowałem w tym meczu, Holandia pokazała klasę - mieli dzień konia, wszystko im wchodziło, a Hiszpanom w drugiej połowie nic... 

Trzeci mecz i dalej kontrowersje co do pracy sędziów, bo w sytuacji gdy padł gol na 3:1 dwa błędy - faulu Pique nie było, no i faul na Ikerze w polu bramkowym ewidentny. Gdyby nie to to kto wie jakby się mecz potoczył, bo w pierwszej połowie to jednak Hiszpania lepsza była. Z drugiej strony nie ma co gdybać, bo wynik konkretny, po części rozwiewa wszelkie wątpliwości :). 

Pomarańczowy walec ?
Dotychczas widywalem żółte...

bardzo slaby mecz Hiszpanii,ale trudno sie gra kiedy bramkarz popelnia tak kardynalne bledy,+okrutne bledy w srodku pola,ja w nich wierze,martwi tylko slaba postawa niektorych pilkarzy na ktorych ta drurzyna kiedys sie opierala 

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...