robert.bednarczyk 2,115 Report post Posted July 9, 2014 Muszę przyznać, że Mascherano trochę nie doceniłem...... świetny jak zawsze - ma trochę inną funkcję na boisku - Vlaar tylko wymiata , a Mascherano także kreuje...... ..... a jest taki na boisku bo nie zauważyłem .......... ;) . Nie no - bez jaj .... coś tam jednak gra. Share this post Link to post Share on other sites
Guzu 18,102 Report post Posted July 9, 2014 ..... a jest taki na boisku bo nie zauważyłem .......... ;) . Nie no - bez jaj .... coś tam jednak gra. Widac,ze czyta forum i po moim wpisie wypial zad, wysadzil obronce i dosrodkowal w kierunku nikogo :) To co ? beda karne ? Czy "jedna akcja " ? Share this post Link to post Share on other sites
Dagon 3,917 Report post Posted July 9, 2014 Widac,ze czyta forum i po moim wpisie wypial zad, wysadzil obronce i dosrodkowal w kierunku nikogo :) To co ? beda karne ? Czy "jedna akcja " ? Wolałbym jedną akcję, piwo mi się kończy... Z drugiej strony, karne zawsze mnie zmuszają do oglądania tej części meczu na stojąco, a to zawsze jakiś ruch, choć bezruch. :) Share this post Link to post Share on other sites
robert.bednarczyk 2,115 Report post Posted July 9, 2014 Widac,ze czyta forum i po moim wpisie wypial zad, wysadzil obronce i dosrodkowal w kierunku nikogo :) To co ? beda karne ? Czy "jedna akcja " ? Karne ......., pomarańczowa specjalność. A poważnie to Oranje powinni trochę pocisnąć bo z tymi karnymi......... mogą wylądować na zaszczytnym 3 miejscu, bo zakładam, że gospodarze będą dla nich łaskawi...... może nie tak jak dla Niemców, ale ........... Share this post Link to post Share on other sites
Guzu 18,102 Report post Posted July 9, 2014 Jednak Palacios na stowe czyta j.pl. Zdecydowanie go widac bardziej Share this post Link to post Share on other sites
robert.bednarczyk 2,115 Report post Posted July 9, 2014 Wolałbym jedną akcję, piwo mi się kończy... Z drugiej strony, karne zawsze mnie zmuszają do oglądania tej części meczu na stojąco, a to zawsze jakiś ruch, choć bezruch. :) To ja mam podobnie - cola do drinków mi wyszła....... na karne przejdę na czystą. Ci Holendrzy zrujnują mi wątrobę ........ ;) Share this post Link to post Share on other sites
robert.bednarczyk 2,115 Report post Posted July 9, 2014 Jednak Palacios na stowe czyta j.pl. Zdecydowanie go widac bardziej Kelnerzy od Sowy nas inwigilują i przekazują prosto na boisko..... chłopak się przejął (ambitniejszy niż nasz premier) i tyłek ruszył..... Share this post Link to post Share on other sites
Guzu 18,102 Report post Posted July 9, 2014 Przed karnymi pojde po kolejny karton gazpacho w takim razie... skoro takie chlanie idzie :D Share this post Link to post Share on other sites
Guzu 18,102 Report post Posted July 9, 2014 PAAAAAAAAAAAAAAALACIOS ! Glowa ? !?!? Share this post Link to post Share on other sites
Guzu 18,102 Report post Posted July 9, 2014 To co Messim z tym Vlaadem tam ? :) Share this post Link to post Share on other sites
robert.bednarczyk 2,115 Report post Posted July 9, 2014 No to się mecz zaczyna.........tyle, że wersja skrócona do kilku minut. Karne. Stawiam na Holendrów, ale pensji bym na to nie postawił. Share this post Link to post Share on other sites
Guzu 18,102 Report post Posted July 9, 2014 Tez widze Holendrow, ale wolalbym sie mylic :blink: Share this post Link to post Share on other sites
robert.bednarczyk 2,115 Report post Posted July 9, 2014 Kur.... nikt nie zapamięta dobrych 120 minut Vlaara tylko fatalnego karnego........... Share this post Link to post Share on other sites
Guzu 18,102 Report post Posted July 9, 2014 My name is ROMERO :) Share this post Link to post Share on other sites
Del Toro 16,392 Report post Posted July 9, 2014 No to Niemcy przejada po nastepnej druzynie z hameryki :rolleyes: Share this post Link to post Share on other sites
'mat 2,520 Report post Posted July 9, 2014 No to mam komu kibicować w niedzielę :D Share this post Link to post Share on other sites
Dagon 3,917 Report post Posted July 9, 2014 ... Stawiam na Holendrów, ale pensji bym na to nie postawił. I dobrze. Zabrakło Krula. Chyba. ;) Share this post Link to post Share on other sites
Guzu 18,102 Report post Posted July 9, 2014 (edited) To raczej Sergio Goycochea wrocil :D [attachment=181652:Sergio_Goycochea.jpg] Edited July 9, 2014 by Guzu Share this post Link to post Share on other sites
Dagon 3,917 Report post Posted July 9, 2014 Tak. W sumie to zbrakło gola w regulaminowym czasie gry. Kto liczy na karne, często się przeliczy. Ciekaw jestem finału. Share this post Link to post Share on other sites
robert.bednarczyk 2,115 Report post Posted July 9, 2014 Hmmmm...... Nie ma co ..... muszę przyznać, że mój faworyt odpadł. Nie wiem czy ktokolwiek stawiał na Argentynę w finale - ja nie. Uważam, że van Gaal popełnił zasadniczy błąd wykorzystując ostatnią zmianę i pozbawiając się możliwości wprowadzenia Krula na karne. W sumie to jednak detale - trzeba przyznać, że Argentyna zagrała dziś bardzo dobry mecz przeciwko bardzo silnemu rywalowi,..... co tu dużo gadać drugi celny strzał Holendrów na bramkę dopiero w dogrywce. Szkoda mi Vllara, Sneidera mniej bo nigdy go nie lubiłem. Share this post Link to post Share on other sites
Riqelme 292 Report post Posted July 9, 2014 Pieknie. A Holendrom zycze 3 miejsca... Share this post Link to post Share on other sites
Kacper.K 2,256 Report post Posted July 9, 2014 Obie drużyny miały bardzo mocne obrony, błędów nie było, choć gra kunktatorska. Mimo wszystko mecz na korzyść Argentyny, karne to potwierdziły, nie było pajacowania bramkarza holendrów, Argentyńczycy zrobili robotę i tyle w temacie. No to jeszcze teraz po zwycięstwo z niemcami ! Będzie ciężko, ale jak najbardziej jest to możliwe. Share this post Link to post Share on other sites
Guzu 18,102 Report post Posted July 9, 2014 Hmmmm...... Nie ma co ..... muszę przyznać, że mój faworyt odpadł. Nie wiem czy ktokolwiek stawiał na Argentynę w finale - ja nie. Uważam, że van Gaal popełnił zasadniczy błąd wykorzystując ostatnią zmianę i pozbawiając się możliwości wprowadzenia Krula na karne. W sumie to jednak detale - trzeba przyznać, że Argentyna zagrała dziś bardzo dobry mecz przeciwko bardzo silnemu rywalowi,..... co tu dużo gadać drugi celny strzał Holendrów na bramkę dopiero w dogrywce. Szkoda mi Vllara, Sneidera mniej bo nigdy go nie lubiłem. Jak to mowia rozni "inni" Latynosi o Argentynczykach, oni sa jak "psy". Nawet jak sami nie maja jak wygrac to innym grac nie dadza i bedzie...to co bylo dzisiaj . Share this post Link to post Share on other sites
tibhar 757 Report post Posted July 9, 2014 czemu nie bronił ten Krul? sprawdził się więc o co kaman? Share this post Link to post Share on other sites
robert.bednarczyk 2,115 Report post Posted July 9, 2014 czemu nie bronił ten Krul? sprawdził się więc o co kaman? Nie mam pojęcia ...... Van Gaal kompletne pogubił się w fazie karnych - Huntelar - ostatnia zmiana - praktycznie nie wniósł nic, a dla Krula zabrakło miejsca. Nie rozumiem dlaczego Vlaar strzelał jako pierwszy ..... lepszych egzekutorów nie było ????? Choć z drugiej strony Sneider wszystko zrobił prawidłowo - silny strzał w róg, ...... i d... Share this post Link to post Share on other sites