drag 2,275 Report post Posted July 17, 2014 Jestem zachwycony .. że wreszcie zakończyły się te jasełka , od których nie było jak uciec :) Jak ulga , jaki błogi spokój .. Trzeba jednak przyznać że , byli tam nieliczni oryginałowie i bywały bardzo rzadkie , pojedyńcze chwile - te mniej znaczące oczywiście , kiedy duch sportu nieśmiało odżywał . Reszta to były tradycyjne ustawki , dyspozycyjni także tu sędziowie , oraz chamowaci lansiarze wyglądający jak marzenie Karla Lagerfelda , gryzący w euforii pośladki Wygrał kto miał wygrać , bo było go na to stać , co moim zdaniem jest dużo lepsze od obrzydłego widoku konusowatych , nakoksowanych ludzików usiłujących wbiec z piłką do bramki .. Football - to kiepska rozrywka , ale biznes naprawdę jest niekiepski .. :) Wyrazisty jesteś Sławku.Przykro tylko że Twoje pisanie, które w dużej części bardzo lubiłem,zaczyna wyglądać jak prowokacja za wszelką cenę.Nawet jeśli trzeba kogoś obrazić. Share this post Link to post Share on other sites
Sławek Oppeln Bronikowski 6,104 Report post Posted July 17, 2014 Ależ Panowie , to nie ja jestem obrażliwy , to rzeczywistość taka brzydka jest , co nie każdy chce widzieć , ani oczywiście wiedzieć nie musi . Wystarczy puknąć po koleżeńsku w stół , a zaraz zaczną udowadniać .. że to własnie on jest jest Ferdek :) Kwintesencja :) P.s... http://www.youtube.com/watch?v=ZDFmyp0yWyI#t=19 Riquelme , szanuj Ty bardziej kontrapunkty , a zwłasza contrapunctus floridus . :) Share this post Link to post Share on other sites
Riqelme 292 Report post Posted July 17, 2014 Ja wiem kogo i co mam szanować. I nie muszę słuchać rad Człowieka Wyroczni na tym forum, który posiadł wszystkie mądrości tego świata. Kolega Robert Bednarczyk trafił w samo sedno pisząć że wystarczyło wcisnąć guzik pilota. W prawie każdym sporcie zdażaja się dramaty, często tragicznie się kończące. Nie tylko w piłce nożnej....... Share this post Link to post Share on other sites
Sławek Oppeln Bronikowski 6,104 Report post Posted July 18, 2014 Riquelme ?! Share this post Link to post Share on other sites
spy 665 Report post Posted July 18, 2014 Proponuje zamknac temat. Koniec mistrzostw - koniec tematu Share this post Link to post Share on other sites
Sebalos 2,295 Report post Posted July 18, 2014 I tak trzeba będzie zrobić co by się Panowie za klapy nie poszarpali. ;) Share this post Link to post Share on other sites
Piotrek Milupa 6,007 Report post Posted July 18, 2014 Prośby wysłuchane, temat zamykam. Share this post Link to post Share on other sites