Jump to content
jerkbait.pl - spinning, baitcasting, flyfishing
Sebalos

BRASIL 2014

Recommended Posts

Jestem zachwycony .. że wreszcie zakończyły się te jasełka , od których nie było jak uciec :) Jak ulga , jaki błogi spokój .. Trzeba jednak przyznać że , byli tam nieliczni oryginałowie i bywały bardzo rzadkie , pojedyńcze chwile - te mniej znaczące oczywiście , kiedy duch sportu nieśmiało odżywał . Reszta to były tradycyjne ustawki , dyspozycyjni także tu sędziowie , oraz chamowaci lansiarze wyglądający jak marzenie Karla Lagerfelda , gryzący w euforii pośladki  Wygrał kto miał wygrać , bo było go na to stać , co moim zdaniem jest dużo lepsze od obrzydłego widoku konusowatych , nakoksowanych ludzików usiłujących wbiec z piłką do bramki .. Football - to kiepska rozrywka , ale biznes naprawdę jest niekiepski .. :)

Wyrazisty jesteś Sławku.Przykro tylko że Twoje pisanie, które w dużej części bardzo lubiłem,zaczyna wyglądać jak prowokacja za wszelką cenę.Nawet jeśli trzeba kogoś obrazić.

Ależ Panowie , to nie ja jestem obrażliwy , to rzeczywistość taka brzydka jest , co nie każdy chce widzieć , ani oczywiście wiedzieć nie musi . Wystarczy puknąć po koleżeńsku w stół , a zaraz zaczną udowadniać .. że to własnie on jest jest Ferdek :)

daily_picdump_1576_640_77.jpg

Kwintesencja :)

P.s...

http://www.youtube.com/watch?v=ZDFmyp0yWyI#t=19

Riquelme , szanuj Ty bardziej kontrapunkty , a zwłasza contrapunctus floridus . :)

optqaC8.gif

Ja wiem kogo i co mam szanować. I nie muszę słuchać rad Człowieka Wyroczni na tym forum, który posiadł wszystkie mądrości tego świata. Kolega Robert Bednarczyk trafił w samo sedno pisząć że wystarczyło wcisnąć guzik pilota. W prawie każdym sporcie zdażaja się dramaty, często tragicznie się kończące. Nie tylko w piłce nożnej.......

I tak trzeba będzie zrobić co by się Panowie za klapy nie poszarpali. ;)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...