Jump to content
jerkbait.pl - spinning, baitcasting, flyfishing
Sebalos

BRASIL 2014

Recommended Posts

Zacznijmy od tego, że normalny człowiek tyle nie zarabia :D

Tez prawda   :D

Widac ze sa rowni i rowniejsi, tym bardziej wobec prawa   B)

Brazylia znowu pod ostrzalem tym razem pomaranczowi w roli kata ;) Edited by majatony

https://www.youtube.com/watch?v=jHVj-Jch36M

Dla mnie to jest bohater tej imprezy :)

A jako zajawka na jutro:

https://www.youtube.com/watch?v=nnL_8H22NuA

Hunt or be hunted, nie mogę się już doczekać :wub:

A jeśli jutro Leo zrobi mistrza... ciekawe kto dostanie Złotą Piłkę, bo chyba jednak nie lider zwycięzcy LM :lol:

W końcu gospodarz. Jakieś wyróżnienie się należało. Na pewno długo nie zapomną tych MŚ, a chyba o to (w sumie) chodziło. :lol:

W końcu gospodarz. Jakieś wyróżnienie się należało. Na pewno długo nie zapomną tych MŚ, a chyba o to (w sumie) chodziło. :lol:

I pewnie zadnych juz wiecej nie zorganizują :P lepiej wypadają na wyjazdach :D

Choć powiem szczerze byłem za Brazylia całe mistrzostwa - ciągle w głowie siedzi obraz Brazylii z mistrzostw w Francji 1997 - szkoda ze współczesna Brazylia nie dorównuje im do piet - moim zdaniem :)

Edited by meme174

Dzisiaj final a ja nie mam gdzie oglądać :(

nie jesteś sam ja niestety też finału nie obejrzę w sumie to na tym mundialu 3 mecze opuściłem finałowy będzie czwarty trochę szkoda ale mam nadzieje ze Niemcy zagrają na swoim poziomie i ten puchar świata będzie dla nich.

Boże chroń Niemców :) Liczę na ładny mecz i wygraną naszych zachodnich sąsiadów.

Podobno w Brazylii ostatnio popularne haslo: Wszyscy jestesmy Niemcami  :lol:  :lol:  :lol: 

Jeden błąd defensywy i lipka, ale zasłużyli Argentyńczycy tym meczem na złoto nie mniej niż helmuciki.

Szkoda mi Argentyny, dobrze grała, ale zmiana na tego Pallacio kiepska, Higuain dużo lepszy. Argentyna więcej miała sytuacji, a że nie potrafili ich wykorzystać to już inna sprawa. niemcy jak to niemcy, gra ładna, na dużym ryzyku (wysoko w obronie), jednak pozostał mi niesmak. Wyraźny faworyt, lepszy zespół, a jednak w meczu tego nie było widać. Argentyna bardzo niebezpieczna, stawiałem na nich od początku mistrzostw, daleko zaszli, zabrakło przysłowiowej kropki nad i w jednej z akcji. 

Taka już jest piłka, jedni się cieszą, drudzy niekoniecznie :). 

Mundial, mundial po mundialu, szkoda. 

Ciężko jest wygrać mistrzostwo nie wykorzystując takich sytuacji jakie miała Argentyna. Zagrali doskonały mecz w obronie, świetnie wychodzili z kontrami i dochodzili do pozycji strzeleckich, jednak na tym etapie nie można sobie pozwoli na to co zrobili w sytuacjach, które powinny zakończyć się bramką. 

Hmmm... Messi najlepszym graczem mundialu  :blink:  :blink:  :blink: To nawet Mascherano mial lepszy turniej od niego... Dla mnie najlepszy w ARG przez caly turniej.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...