Kacper.K 2,256 Report post Posted July 9, 2014 A ja to wolałbym żeby Polska dostała od niemców 1:7 w półfinale niż w ogóle nie pojechała na mundial. Share this post Link to post Share on other sites
Sebalos 2,295 Report post Posted July 9, 2014 A co to dzisiaj taki spokój we wątku,na zawały poschodziliście wczoraj,czy browaru nie dowieźli ? :P Share this post Link to post Share on other sites
Kacper.K 2,256 Report post Posted July 9, 2014 A co to dzisiaj taki spokój we wątku,na zawały poschodziliście wczoraj,czy browaru nie dowieźli ? :P Czekamy na powtórkę z wczoraj tylko tym razem Ameryka Południowa będzie na wierzchu ;). Share this post Link to post Share on other sites
robert.bednarczyk 2,115 Report post Posted July 9, 2014 A co to dzisiaj taki spokój we wątku,na zawały poschodziliście wczoraj,czy browaru nie dowieźli ? :P Po wczorajszym każdy boi się cokolwiek typować....... :ph34r: . To ja pierwszy - 2:2 w czasie regulaminowym i dogrywce, a w karnych ........Krul górą. Share this post Link to post Share on other sites
no name 1,081 Report post Posted July 9, 2014 Ja mysle ze w regulaminowym czasie sie skonczy i 3:0 dla pomarańczowych Share this post Link to post Share on other sites
@Wojti 1,503 Report post Posted July 9, 2014 Już wszystko jasne ... [attachment=181630:7up.jpg] Share this post Link to post Share on other sites
Sebalos 2,295 Report post Posted July 9, 2014 Mam wrażenie że na boisku są sami obrońcy,co ci trenerzy im do głowy kładą. :( Share this post Link to post Share on other sites
robert.bednarczyk 2,115 Report post Posted July 9, 2014 Ja mysle ze w regulaminowym czasie sie skonczy i 3:0 dla pomarańczowych Póki co z gry tego nie widać, ale Holandia to żelazna dyscyplina i chłodna kalkulacja z dozą szaleństwa w kontrach......, więc różnie może być. Oranje najwyraźniej zmierzają w kierunku jednej zabójczej kontry i załatwienia sprawy. Argentyna jednak zdaje się mieć więcej środków w ofensywie...., bo jakoś Robbena i Van Persiego nie widać, w przeciwieństwie do Messiego i Iguaina. Mecz nie jest piękny, ale na wysokim poziomie - bardziej szachowy niż futbolowy. U Holendrów widzę ogromną wiarę w znakomite przygotowanie kondycyjne - nie boją się dogrywki. Argentyńczyków w tej mierze nie umiem ocenić, ale coś mi się wydaje, że bliżej 80 minuty mogą być zagotowani. Tak czy owak dobrze, że mamy pojedynek godnych rywali, a nie jak wczoraj rzeź trampkarzy z wygórowanymi ambicjami. Share this post Link to post Share on other sites
Tomek88 1,843 Report post Posted July 9, 2014 Argentyna chyba nie wymęczy tym razem i planowany od początku przeze mnie finał niemcy-holandia Share this post Link to post Share on other sites
Del Toro 16,392 Report post Posted July 9, 2014 Mecz jednej akcji? Share this post Link to post Share on other sites
Guzu 18,102 Report post Posted July 9, 2014 Czy wiara w kondycje Holendrow opiera sie na tym, ze do 65 minuty nie widac wogole Robbena (znaczy, ze oszczedza sily) ? :) Share this post Link to post Share on other sites
Guzu 18,102 Report post Posted July 9, 2014 Od kiedy pamietam mundiale to polfinaly zawsze byly mocno szachowe. Wymiana ciosow i mecze z duza liczba bramek to byly cwiercfinaly. W tym roku tak nie bylo...ale to nie znaczy ze polfinaly przestaly byc polfinalami. Wczorajsze wydarzenie traktuje na poziomie meteorytu tunguskiego :D Share this post Link to post Share on other sites
robert.bednarczyk 2,115 Report post Posted July 9, 2014 Tak myślałem - zmiany w drużynie Argentyny w 82 minucie wskazują, że trener idzie w kierunku rozstrzygnięcia w regulaminowym czasie - obawiają się dogrywki, ale pewnie pospolitego ruszenia nie będzie. Share this post Link to post Share on other sites
Guzu 18,102 Report post Posted July 9, 2014 Tak myślałem - zmiany w drużynie Argentyny w 82 minucie wskazują, że trener idzie w kierunku rozstrzygnięcia w regulaminowym czasie - obawiają się dogrywki, ale pewnie pospolitego ruszenia nie będzie. Pewnie chetnie by strzelili gola. Ale nie wiadomo czy holenderskie zasieki zakladaja mozliwosc przejscia kogos zywego z obiema sprawnymi nogami :D Share this post Link to post Share on other sites
Del Toro 16,392 Report post Posted July 9, 2014 Robben byl blisko ;) Share this post Link to post Share on other sites
Guzu 18,102 Report post Posted July 9, 2014 Byla "jedna akcja", ale Javier M :) :ph34r: Share this post Link to post Share on other sites
Riqelme 292 Report post Posted July 9, 2014 Higuain tez byl blisko... Share this post Link to post Share on other sites
Sebalos 2,295 Report post Posted July 9, 2014 Ktoś widział Lionela? :ph34r: Share this post Link to post Share on other sites
Guzu 18,102 Report post Posted July 9, 2014 (edited) Ktoś widział Lionela? :ph34r: Nagrywa duet ze swoim imiennikiem Richiem :D http://www.youtube.com/watch?v=PDZcqBgCS74 Edited July 9, 2014 by Guzu Share this post Link to post Share on other sites
Dagon 3,917 Report post Posted July 9, 2014 Ktoś widział Lionela? :ph34r: Wyskoczył na czipsy. Share this post Link to post Share on other sites
Guzu 18,102 Report post Posted July 9, 2014 Wyskoczył na czipsy. W taka pogode to raczej na rosolek z kapibary. Share this post Link to post Share on other sites
robert.bednarczyk 2,115 Report post Posted July 9, 2014 Pewnie chetnie by strzelili gola. Ale nie wiadomo czy holenderskie zasieki zakladaja mozliwosc przejscia kogos zywego z obiema sprawnymi nogami :D Grają twardo, ale czysto......, a ten Vlaar faktycznie wymiatacz pierwsza klasa - najlepszy na boisku..... Messi raczej z nim na "czołówkę" nie pójdzie...... Share this post Link to post Share on other sites
Guzu 18,102 Report post Posted July 9, 2014 Grają twardo, ale czysto......, a ten Vlaar faktycznie wymiatacz pierwsza klasa - najlepszy na boisku..... Messi raczej z nim na "czołówkę" nie pójdzie...... Na moim ekranie najlepszy na boisku jest Javier M. Ale pewnie nie ogladamy na tym samym telewizorku :) Share this post Link to post Share on other sites
Guzu 18,102 Report post Posted July 9, 2014 Czy sa na forum osoby na tyle dobrze znajace sie na pilce noznej, zeby wytlumaczyc mi po co w kolejnym meczu pojawia sie niejaki PALACIOS ? Share this post Link to post Share on other sites
robert.bednarczyk 2,115 Report post Posted July 9, 2014 Na moim ekranie najlepszy na boisku jest Javier M. Ale pewnie nie ogladamy na tym samym telewizorku :) Muszę przyznać, że Mascherano trochę nie doceniłem...... świetny jak zawsze - ma trochę inną funkcję na boisku - Vlaar tylko wymiata , a Mascherano także kreuje...... Share this post Link to post Share on other sites