Jump to content
jerkbait.pl - spinning, baitcasting, flyfishing
Sebalos

BRASIL 2014

Recommended Posts

A ja to wolałbym żeby Polska dostała od niemców 1:7 w półfinale niż w ogóle nie pojechała na mundial. 

A co to dzisiaj taki spokój we wątku,na zawały poschodziliście wczoraj,czy browaru nie dowieźli ? :P

A co to dzisiaj taki spokój we wątku,na zawały poschodziliście wczoraj,czy browaru nie dowieźli ? :P

Czekamy na powtórkę z wczoraj tylko tym razem Ameryka Południowa będzie na wierzchu ;). 

Po wczorajszym każdy boi się cokolwiek typować....... :ph34r: . To ja pierwszy - 2:2 w czasie regulaminowym i dogrywce, a w karnych ........Krul górą.

Już wszystko jasne ...

[attachment=181630:7up.jpg]

Mam wrażenie że na boisku są sami obrońcy,co ci trenerzy im do głowy kładą. :(

Ja mysle ze w regulaminowym czasie sie skonczy i 3:0 dla pomarańczowych

Póki co z gry tego nie widać, ale Holandia to żelazna dyscyplina i chłodna kalkulacja z dozą szaleństwa w kontrach......, więc różnie może być. Oranje najwyraźniej zmierzają w kierunku jednej zabójczej kontry i załatwienia sprawy. Argentyna jednak zdaje się mieć więcej środków w ofensywie...., bo jakoś Robbena i Van Persiego nie widać, w przeciwieństwie do Messiego i Iguaina. Mecz nie jest piękny, ale na wysokim poziomie - bardziej szachowy niż futbolowy. U Holendrów widzę ogromną wiarę w znakomite przygotowanie kondycyjne - nie boją się dogrywki. Argentyńczyków w tej mierze nie umiem ocenić, ale coś mi się wydaje, że bliżej 80 minuty mogą być zagotowani. Tak czy owak dobrze, że mamy pojedynek godnych rywali, a nie jak wczoraj rzeź trampkarzy z wygórowanymi ambicjami.     

Argentyna chyba nie wymęczy tym razem i planowany od początku przeze mnie finał niemcy-holandia

Czy wiara w kondycje Holendrow opiera sie na tym, ze do 65 minuty nie widac wogole Robbena (znaczy, ze oszczedza sily) ? :)

Od kiedy pamietam mundiale to polfinaly zawsze byly mocno szachowe. 

Wymiana ciosow i mecze z duza liczba bramek to byly cwiercfinaly.

W tym roku tak nie bylo...ale to nie znaczy ze polfinaly przestaly byc polfinalami.

Wczorajsze wydarzenie traktuje na poziomie meteorytu tunguskiego :D

Tak myślałem - zmiany w drużynie Argentyny w 82 minucie wskazują, że trener idzie w kierunku rozstrzygnięcia w regulaminowym czasie - obawiają się dogrywki, ale pewnie pospolitego ruszenia nie będzie.

Tak myślałem - zmiany w drużynie Argentyny w 82 minucie wskazują, że trener idzie w kierunku rozstrzygnięcia w regulaminowym czasie - obawiają się dogrywki, ale pewnie pospolitego ruszenia nie będzie.

Pewnie chetnie by strzelili gola. Ale nie wiadomo czy holenderskie zasieki zakladaja mozliwosc przejscia kogos zywego z obiema sprawnymi nogami :D

Byla "jedna akcja", ale  Javier M :)

:ph34r: 

Wyskoczył na czipsy. 

W taka pogode to raczej na rosolek z kapibary.

Pewnie chetnie by strzelili gola. Ale nie wiadomo czy holenderskie zasieki zakladaja mozliwosc przejscia kogos zywego z obiema sprawnymi nogami :D

Grają twardo, ale czysto......, a ten Vlaar faktycznie wymiatacz pierwsza klasa - najlepszy na boisku..... Messi raczej z nim na "czołówkę" nie pójdzie......

Grają twardo, ale czysto......, a ten Vlaar faktycznie wymiatacz pierwsza klasa - najlepszy na boisku..... Messi raczej z nim na "czołówkę" nie pójdzie......

Na moim ekranie najlepszy na boisku jest Javier M.

Ale pewnie nie ogladamy na tym samym telewizorku :)

Czy sa na forum osoby na tyle dobrze znajace sie na pilce noznej, zeby wytlumaczyc mi po co w kolejnym meczu pojawia sie niejaki PALACIOS ? 

Na moim ekranie najlepszy na boisku jest Javier M.

Ale pewnie nie ogladamy na tym samym telewizorku :)

Muszę przyznać, że Mascherano trochę nie doceniłem...... świetny jak zawsze - ma trochę inną funkcję na boisku - Vlaar tylko wymiata , a Mascherano także kreuje......

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...