Del Toro 16,392 Report post Posted July 9, 2014 Ciagle sie smieje :lol: :lol: :lol: Share this post Link to post Share on other sites
@Wojti 1,503 Report post Posted July 9, 2014 Po 1 połowie wyłączyłem telewizor. Chyba nikt nie spodziewał się takiego wyniku na tym etapie rozgrywek. Share this post Link to post Share on other sites
Guzu 18,102 Report post Posted July 9, 2014 (edited) Dzisiaj wszyscy jestesmy Brazylijczykami ;) W Hiszpanii swieto - ktos dal rade przebic ich blamaz na tej imprezie . :P Edited July 9, 2014 by Guzu Share this post Link to post Share on other sites
sacha 1,540 Report post Posted July 9, 2014 https://www.youtube.com/watch?v=IynteMtSBxo Share this post Link to post Share on other sites
wojciiech 420 Report post Posted July 9, 2014 Jakie umiejętności taki wynik. Moim zdaniem zasługiwali na to. Co więcej, mają szczęście, że Chile i Kolumbia bały się ich jako gospodarza, bo inaczej już któryś z w.w. zespołów by ich odpalił. Jak się nie potrafi trzymać defensywy, jak się mota z piłką podając tylko do tyłu, jak stoper przy 2:0 wylatuje z dryblingiem pod pole karne rywali. To się tak kończy. Jakoś cały świat nauczył się grać przeciwko tiki-tace. Jak widać Brazylia nie. Ameryka płd. idzie do przodu, ludzie pokroju Pekermana robią robotę, rozwijają taktykę, piłkarze na równi stawiają na technikę i fizyczność. Tylko w kraju kawy ktoś zapomniał. Jak to możliwe, że Anglicy mają lepszych technicznie piłkarzy(np. Sterling) od Brazylii? Share this post Link to post Share on other sites
Del Toro 16,392 Report post Posted July 9, 2014 Dzisiaj wszyscy jestesmy Brazylijczykami ;) W Hiszpanii swieto - ktos dal rade przebic ich blamaz na tej imprezie . :P Diego Costa jak mial jakies watpliwosci czy dobrze zrobil grajac dla Hiszpanii, to teraz juz chyba nie ma ;) Share this post Link to post Share on other sites
Krzysiek_W 1,119 Report post Posted July 9, 2014 https://www.youtube.com/watch?v=IynteMtSBxo Boskie. :D Share this post Link to post Share on other sites
'mat 2,520 Report post Posted July 9, 2014 Byłem w trasie wczoraj w trakcie meczu słuchałem radia i stwierdziłem , że coś z tym radiem nie tak tzn - broken :bighair: https://www.youtube....h?v=IynteMtSBxo :lol: :lol: :lol: Share this post Link to post Share on other sites
tlok 127 Report post Posted July 9, 2014 bedzie remis :) hahahaha Share this post Link to post Share on other sites
drag 2,275 Report post Posted July 9, 2014 Pisze się i mówi że brak Silvy(o Neymarze nie wspomnę),że coś tam.Jeśli brak jednego obrońcy,choćby najlepszego,sprowadza defensywę zespołu aspirującego do mistrzostwa świata do poziomu,eeee...naszej ekstraklasy,to nie ma o czym mówić.Poza tym,Brazylijczycy(moim zdaniem)przegrali ten mecz naszym sposobem,znaczy w głowach i w szatni.Uważam że w zawodowym sporcie,nie tylko w piłce,przy tak wyrównanym poziomie na szczycie,ten tzw."mental" odgrywa rolę kluczową.Tragiczne przygotowanie do turnieju to jedna sprawa,ale skąd taki gwałt w półfinałowym meczu? Brazylijczycy ciągle,zewsząd słyszeli że Neymar to zbawca,wybrany,bożek praktycznie.No i jak zbawcy zabrakło to się zes...i,przede wszystkim mentalnie.Do tego jeszcze brak Silvy,który sam jeden(!)miał trzymać całą formację defensywną.Brakowało im pewności siebie,chęci do walki,jaj po prostu.Pierwsza bramka Niemców symboliczna wręcz.Piłka przelatuje nad całą obroną,gośc strzela,chłopaki patrzą po sobie jak dziesięciolatki na lekcji w-f. Jeszcze odnośnie dzisiejszej Argentyny,która też w dużej części jest oparta na geniuszu i umiejętnościach jednego gracza.Łomot spuszczony Brazyli przez sąsiadów powinien uświadomić im,że muszą podejśc do tego meczu z mega pozytywnym nastawieniem,psychika i to co będą mieli w głowach może byc kluczowe przeciw Holendrom którzy piłkarsko moim zdaniem są lepsi. Tylko tych brazylijskich dzieciaków szczerze płaczących na trybunach i w domach żal mi było. Tylko tego,bo tak naprawde w tym meczu wygrała, może nie piękna czy porywająca,ale prawdziwa i zespołowa piłka nożna. Share this post Link to post Share on other sites
tibhar 757 Report post Posted July 9, 2014 11.10.2014 - Nasi rozwalają Niemców w eME 2:0. Po tym półfinale jestem zdanie, że w sporcie wszystko jest możliwe nawet wygrana Niemców z Brazylią 7 do 1.. :D :D :D Share this post Link to post Share on other sites
Riqelme 292 Report post Posted July 9, 2014 Ja uważam że sędzia powinien móc zakończyć wczorajszy mecz przed czasem, powołując się na klauzulę sumienia. :lol: :lol: :lol: Share this post Link to post Share on other sites
tibhar 757 Report post Posted July 9, 2014 Ja uważam że sędzia powinien móc zakończyć wczorajszy mecz przed czasem, powołując się na klauzulę sumienia. :lol: :lol: :lol: pewnie sprzeciwu by nie było... :D Share this post Link to post Share on other sites
Jozi 3,478 Report post Posted July 9, 2014 Jakby to Jasio powiedział pięknie k... pięknie :lol: :lol: :lol: . Bo w piłkę trza grać a nie aktorzyć.Ważne, że najlepszym piłkarzem mistrzostw świata jest kto?Polak Mirosław Kłos z Opola :clappinghands: :clappinghands: :clappinghands: . Wali mnie to, że jakiś zapyziały polski selekcjoner na nim się nie poznał, więc nie ma się dziwić że częściej dostajemy w d... jak Brazylia :D Share this post Link to post Share on other sites
Kamil Z. 5,130 Report post Posted July 9, 2014 Najlepszym strzelcem w historii jest Niemiec. Ten cały "polak" nawet wywiadu w ojczystym języku nie udzieli, bo "jusz nie pamnientam polska jezyka". Szkoda, że zepchnął z tronu Ronaldo. Tego prawdziwego. Luisa Nazario de Limę. A nie wyżelowaną kukiełkę. Zbieżność nazwisk absolutnie przypadkowa ;) Share this post Link to post Share on other sites
Sebalos 2,295 Report post Posted July 9, 2014 Mam nadzieję że za niedługo zobaczę Oranje Argentyny :lol: :D Share this post Link to post Share on other sites
Jozi 3,478 Report post Posted July 9, 2014 Myślę że celestynki ponme pogromu brazylianek będą się pilnowałyod przeorania :lol: :lol: . Share this post Link to post Share on other sites