Jump to content
jerkbait.pl - spinning, baitcasting, flyfishing
Sebalos

BRASIL 2014

Recommended Posts

Ten mecz to kara za wystawianie FREDA :D

Noooooo......., surowa kara 7:0. Może jestem okrutny, ale nie jestem w stanie współczuć Brazylijczykom. Nigdy nie lubiłem tej ich futbolowej  fanfarodany, zarozumialstwa i narodowej histerii. Dziś budowanie drużyny piłkarskiej w oparciu o jednego zawodnika to anachronizm ....., a poza tym żaden Neymar, ani nawet Pele (40 lat wcześniej) nie odmieniłby losów meczu.... co najwyżej zmniejszył skalę kompromitacji.... Od początku było widać, że to nie jest drużyna kompletna. Stawiałem, że dziś polegną, ale zaledwie 3:1......., a tu samba ...... tyle, że w stylu oktoberfest ......

Żenada.

Niech lepiej Brazylijczycy wystawią kobiecą drużynę (jak na dołączonym obrazku), będzie zabawnie, dziewuchy zburzą niemiecki ordnung a i kompromitacja rzekomych pretendentów do tytułu MŚ będzie mniejsza :lol: (mowa o Brazil).

[media]http://www.youtube.com/watch?v=Khn0udN1Rmc[/media]

Edited by Zwierzu

Bardzo dobrze! Wynik oddający sprawiedliwie całokształt poczynań Brazylii na tych MŚ.

Przy okazji - ja tam bez skrupułów, całe przygotowane piwo na ten mecz wydoiłem, dodam, że z przyjemnością. :)

Ja kibicowałem Niemcom, więc mi pyfeczko również ze smakiem weszło :).

Tez lubie zimne piwko wypic.
Szczegolnie jak pilka szybko sie toczy ;)

Polska musi pomscic Brazylie w eliminacjach Euro 2016 zaraz po tym jak upokorzymy Gibraltar hahaha

Po tym meczu nic już nie będzie takie jak wcześniej ... :huh:  :blink:

..ponoć po "tym meczu" 9 z 11 naszych orłów dostało przewlekłych kontuzjii na mecz z Niemcami...a to zapalenie tatuażu, zapalenie skóry po nadmiernej depilacji, tudziez przeszczepie, oraz zakwasów od 3mania handy oraz kierownicy do reklamy :P

..ponoć po "tym meczu" 9 z 11 naszych orłów dostało przewlekłych kontuzjii na mecz z Niemcami...a to zapalenie tatuażu, zapalenie skóry po nadmiernej depilacji, tudziez przeszczepie, oraz zakwasów od 3mania handy oraz kierownicy do reklamy :P

...odsysaniu tluszczu...

!!!!!!!!!JAWOHL!!!!!!!!!!

[attachment=181455:Erdinger.jpg]

Zaraz zaraz czytalem ze TVP znowu miala problemy z transmisja i Szpakowski z Mielcarskim grali w Fife, mecz zostanie powtorzony hahaha

53bc62e525c9b9.15535014.jpg

Krzywdę zrobiono Brazylii pozwalając dotrzeć jej aż tak daleko. Skorzystali z przywileju gospodarza i przychylności sędziów . Nie zasłużyli ma grę w półfinale, dobrze że zostali srogo skarceni i dobrze, że tak wysoko.Druga sprawa. Żenujący komentarz sportowy podczas meczu i jeszcze gorszy w studiu. Dom starców, zero obiektywizmu i ślepota.

Brazylia to dzisiaj tylko nazwa. Powinni nie wyjść w ogóle z grupy. Mecz otwarcia z Chorwatami był co najwyżej wyrównany. Wreszcie trafili na egzekutorów i NALEŻAŁO im się to solidne lanie !!! Neymar ? Wyżelowany pajac podobnie jak ten cały Ronaldo...

53bc62e525c9b9.15535014.jpg

Krzywdę zrobiono Brazylii pozwalając dotrzeć jej aż tak daleko. Skorzystali z przywileju gospodarza i przychylności sędziów . Nie zasłużyli ma grę w półfinale, dobrze że zostali srogo skarceni i dobrze, że tak wysoko.Druga sprawa. Żenujący komentarz sportowy podczas meczu i jeszcze gorszy w studiu. Dom starców, zero obiektywizmu i ślepota.

to prawda, zlepek bardzo dobrych piłkarzy nie będących drużyną. Słabo mentalnie, nie unieśli całej tej presji  vs "Wielki" zgrany Bayern -  coś niesamowitego 1:7  :whistling:

edytka:

zdziwiła mnie  jedna rzecz ; a mianowicie - myślełem że brazylia nie wyjdzie na drugą połowę  i tu mnie zaskoczyli  :doh:  :clappinghands:

Edited by tibhar

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...