Del Toro 16,392 Report post Posted July 4, 2014 54 fauli w meczu... Share this post Link to post Share on other sites
robert.bednarczyk 2,115 Report post Posted July 4, 2014 Hmmm..... Spodziewałem się czegoś innego. Zobaczyłem wprawdzie bezpardonową walkę, ale także chaos, brak jakiejkolwiek taktyki...... i koszmarne sędziowanie, po prostu koszmarne..., nie rozumiem jak sędzia mógł dopuścić do tylu brutalnych zagrań bez reakcji. Faul na Neymarze jeśli nie na żółtą to ......"mocno pomarańczową". Trudno zarzucić sędziemu, że wspomagał Brazylię - on się po prostu totalnie pogubił..... gwizdał gdy nie trzeba i na odwrót. Lepsi wygrali. Niemcy chyba ich odprawią, choć nie wiem czy sprawi mi to radość. Ładne obrazki na koniec - Brazylijczycy pocieszający Jamesa Rodrigueza. Bramka Luiza genialna...., ale stary się robię - marudny i liczyłem na więcej. Share this post Link to post Share on other sites
Del Toro 16,392 Report post Posted July 4, 2014 A wiecie jak byle gwiazdy rep Anglii komentujace mecz, wymawiaja: Marcelo => Marczelo James => polaczenie James i Hames => Dzames :lol: :lol: :lol: :lol: Serio :lol: :lol: :lol: Share this post Link to post Share on other sites
Sebalos 2,295 Report post Posted July 4, 2014 Mam nadzieje że sandacze dzisiaj będą kopać jak Kolumbia :P powinni kończyć mecz 10 na 9,sędzia chyba czerwieni z szatni nie wziął :ph34r: W porównaniu do niemiecko-francuskiej mizerii to był krwisty befsztyk :lol: :D Share this post Link to post Share on other sites
Del Toro 16,392 Report post Posted July 4, 2014 (edited) :lol: :lol: :lol: Edited July 4, 2014 by DelTor0 Share this post Link to post Share on other sites
Del Toro 16,392 Report post Posted July 4, 2014 :lol: :lol: :lol: Share this post Link to post Share on other sites
Maciek_7 299 Report post Posted July 5, 2014 James Rodriguez - jak dla mnie to już teraz MVP turnieju. Ile ten gość ma chęci do gry nie wspominając o umiejętnościach - niesamowite! Share this post Link to post Share on other sites
Del Toro 16,392 Report post Posted July 5, 2014 James Rodriguez - jak dla mnie to już teraz MVP turnieju. Ile ten gość ma chęci do gry nie wspominając o umiejętnościach - niesamowite! Mistrzostwa ma naprawde niesamowite :) W tym sezonie jagra z Monaco w LM to bedzie czesciej okazja go ogladac :) Share this post Link to post Share on other sites
Del Toro 16,392 Report post Posted July 5, 2014 Brazylia bez Neymara i Silvy na Niemcy... chyba zaczne im wspolczuc :o Dla Neymara turniej wlasciwie sie skonczyl, bedzie panika w kraju kanarkowym... :unsure: Share this post Link to post Share on other sites
Del Toro 16,392 Report post Posted July 5, 2014 ARG juz prowadzi... Cos nie bedzie zadnej nispodziewanej druzyny w polfinalach ;) Share this post Link to post Share on other sites
Tomasz eS 5,141 Report post Posted July 5, 2014 Będzie będzie. Zaczekaj Belgia się obudzi Share this post Link to post Share on other sites
Del Toro 16,392 Report post Posted July 5, 2014 Będzie będzie. Zaczekaj Belgia się obudzi Oby, jakas niespodzianka by sie przydala B) Share this post Link to post Share on other sites
Del Toro 16,392 Report post Posted July 5, 2014 Brazylia w szoku :lol: Share this post Link to post Share on other sites
dekosz 613 Report post Posted July 5, 2014 Dopiero włączyłem mecz... Di maria jakaś kontuzja czy słabo grał ? Share this post Link to post Share on other sites
Del Toro 16,392 Report post Posted July 5, 2014 Kontuzja, od 33min nie ma go na boisku Dopiero włączyłem mecz... Di maria jakaś kontuzja czy słabo grał ? Share this post Link to post Share on other sites
Del Toro 16,392 Report post Posted July 5, 2014 Slaby ten mecz... Share this post Link to post Share on other sites
Kacper.K 2,256 Report post Posted July 5, 2014 (edited) Mistrzostwa ma naprawde niesamowite :) W tym sezonie jagra z Monaco w LM to bedzie czesciej okazja go ogladac :) James prawdopodobnie zagra w LM, ale z koszulką realu... Slaby ten mecz... Szału nie było, ale lepszy niż Niemcy - Francja, często jest tak że szybko strzelona bramka zabija futbol (patrz te 2 mecze)... Chyba Kostarykę nie stać na taką sensację, więc w 1/4 finału żadnych niespodzianek nie będzie. Edited July 5, 2014 by Kacper.K Share this post Link to post Share on other sites
pitt 3,148 Report post Posted July 5, 2014 wszystkie (edyta) cwiercfinaly (jak do tej pory) byly bardzo taktyczne, wszystkie druzyny graly (jak do tej pory) bardzo zdyscyplinowanie, to nie byly nudne mecze, tylko mecze bardzo intersujace ... no fakt, nie dla kazdego :) Share this post Link to post Share on other sites
Greku35 116 Report post Posted July 5, 2014 :lol: :lol: :lol: ciekawe, taktyczne rozwiązanie wolego Share this post Link to post Share on other sites
Tomek88 1,843 Report post Posted July 5, 2014 To była akcje meczu z Algierią, klozet padł na kolana przed presją meczu. Śmiesznie potem wyglądał również dalszy przebieg wykonu wolnego związany z reakcją zawodników :) Share this post Link to post Share on other sites
Kacper.K 2,256 Report post Posted July 5, 2014 Tomek88 nie Klose, a Mueller. Holandia cienka jak filet z motyla, nie mogą kelnerow pokonac, van hall jak tak ma prowadzić ManU to jedyne co wygrac moga to uefe... caly czas jednym ustawieniem graja, bez ryzyka. Tragedia... Share this post Link to post Share on other sites
robert.bednarczyk 2,115 Report post Posted July 5, 2014 Tomek88 nie Klose, a Mueller. Holandia cienka jak filet z motyla, nie mogą kelnerow pokonac, van hall jak tak ma prowadzić ManU to jedyne co wygrac moga to uefe... caly czas jednym ustawieniem graja, bez ryzyka. Tragedia... Wybacz Kacper, ale się nie zgadzam. Holandia zagrała całkiem dobry mecz...., tyle, że czasem tak bywa, że po prostu "nic nie wpada". Tak było i tyle. Każda drużyna na turnieju ma taką chwile słabości. Teraz karne..... Nikt nie wie co będzie. Bramkarz Kostaryki znakomity, a u Holendrów wprowadzony na karne rezerwowy..... pierwszy raz widzę takie rozwiązanie. Serce mówi Kostaryka, ale rozum trzymać za Holandią, bo wg mnie są lepsi i mogą zapewnić wspaniały finał z Niemcami. No dobra .... dość pisaniny ..... karne...... Share this post Link to post Share on other sites
Tomek88 1,843 Report post Posted July 5, 2014 To nie mogło się inaczej skończyć, kostaryka i tak pokazała klasę w turnieju. Tomek88 nie Klose, a Mueller. Mój błąd, oczywiście to był Müller Share this post Link to post Share on other sites