Sebalos 2,295 Report post Posted July 3, 2014 Stanowcze NIE dla podtekstów politycznych to OBRZYDZA futbol :( Share this post Link to post Share on other sites
Del Toro 16,392 Report post Posted July 3, 2014 Stanowcze NIE dla podtekstów politycznych to OBRZYDZA futbol :( Jakby mieszac polityke do meczu Francja - Niemcy, to juz dawno Francuzi by wywiesili biala flage :lol: :lol: :lol: Share this post Link to post Share on other sites
EMMS 283 Report post Posted July 4, 2014 @sebalos masz rację :) Nie mniej z tego meczu jakoś wszyscy dziwnym trafem w podobnym tonie żartują :P Share this post Link to post Share on other sites
Del Toro 16,392 Report post Posted July 4, 2014 Niemcy juz jedna noga w polfinale... :angry: Share this post Link to post Share on other sites
Maciek_7 299 Report post Posted July 4, 2014 Oby nie obiema :unsure: Share this post Link to post Share on other sites
robert.bednarczyk 2,115 Report post Posted July 4, 2014 Niemcy juz jedna noga w polfinale... :angry: Póki co tak to wygląda. Niby "tylko" 1:0 , ale Francja bez jakiegokolwiek pomysłu, praktycznie bez możliwości stwarzania sytuacji bramkowych,.... no jedną ładnie wypracowali, ale Benzema strzelał jakoś bez wiary..... Liczę na ich przebudzenie po przerwie. Jednak widowisko na które czekam z niecierpliwością już za 3 godzinki - Brazylia - Kolumbia - coś mi się wydaje, że będzie się działo........ Share this post Link to post Share on other sites
Del Toro 16,392 Report post Posted July 4, 2014 Francja kompletnie bez jaj, wygladaja jakby biala flage wywiesili juz przed meczem :huh: Share this post Link to post Share on other sites
Del Toro 16,392 Report post Posted July 4, 2014 Niemcy nawet nie spocili sie w tym meczu... Share this post Link to post Share on other sites
robert.bednarczyk 2,115 Report post Posted July 4, 2014 Niemcy nawet nie spocili sie w tym meczu... Jak zamierzają nam zafundować takie "fajerwerki piłkarskie" w finale to chyba usnę po 30 minutach .......- nic tylko modlić się, żeby przez półfinał nie przeszli. Obawiałem się, że ten mecz będzie marny, ale, że aż tak......... :huh: . No dobra - za miesiąc nikt tego meczu nie będzie pamiętał, ale ......Brazylia : Kolumbia - będzie ostro, ....... postawiłbym parę groszy, że w komplecie tego meczu nie skończą ani jedni ani drudzy. Stawiam na Kolumbię. Share this post Link to post Share on other sites
Del Toro 16,392 Report post Posted July 4, 2014 Byle tylko stadiony im sie nie zawalily przed finalem... Bo nowe mosty juz sie wala... :wacko: Share this post Link to post Share on other sites
robert.bednarczyk 2,115 Report post Posted July 4, 2014 Dramat...... miejmy jednak nadzieję, że stadiony solidniejsze ..... nawet nie chcę myśleć inaczej - na każdym meczu dobrze ponad 50.000 ludzi......... Share this post Link to post Share on other sites
spy 665 Report post Posted July 4, 2014 (edited) Defensywa to tez taktyka, zwłaszcza na szybko grającą Francję. Brawo Niemcy! Edited July 4, 2014 by spy Share this post Link to post Share on other sites
Sebalos 2,295 Report post Posted July 4, 2014 Jakby mieszac polityke do meczu Francja - Niemcy, to juz dawno Francuzi by wywiesili biala flage :lol: :lol: :lol: No i wykrakałeś!!! Mam nadzieję że kolejny mecz podziała jak odtrutka po tym niestrawnym daniu. Share this post Link to post Share on other sites
Del Toro 16,392 Report post Posted July 4, 2014 No i wykrakałeś!!! Mam nadzieję że kolejny mecz podziała jak odtrutka po tym niestrawnym daniu. Wolalbym tego nie wykrakac :D :D :D Share this post Link to post Share on other sites
Tomasz eS 5,141 Report post Posted July 4, 2014 Szybko.... będzie dobry mecz Share this post Link to post Share on other sites
Del Toro 16,392 Report post Posted July 4, 2014 Cos Kolumbia tez chyba swiata nie zawojuje... Share this post Link to post Share on other sites
Del Toro 16,392 Report post Posted July 4, 2014 Ciekawy mecz nie ma co, nie tak jak ten wczesniejszy... Ale cos czuje ze Niemcy pojada Brazylie w polfinale. Share this post Link to post Share on other sites
robert.bednarczyk 2,115 Report post Posted July 4, 2014 Cos Kolumbia tez chyba swiata nie zawojuje... Tyle lat gapię się na tę piłkę kopaną ....... i dalej się nie znam :wub: . Byłem prawie pewien, że Kolumbia mocno się postawi Brazylii,.... a nawet wygra....., a tu cienizna i chaos..... Większość zachowuje się jakby jeszcze byli na treningu. Nie wiem o co chodzi ..... naćpali się ze szczęścia po wygranej z Urugwajem czy co ? Mecz jeszcze trwa, ale trudno mi uwierzyć, że trener zapanuje nad tym całkowitym bałaganem w ich szeregach...... Może jednak ....... Share this post Link to post Share on other sites
Tomasz eS 5,141 Report post Posted July 4, 2014 Ale wolny... ładny gol ... Share this post Link to post Share on other sites
Tomasz eS 5,141 Report post Posted July 4, 2014 Panowie czuje ze Brazylijczycy to spier**** prędzej czy później .... :D Share this post Link to post Share on other sites
Del Toro 16,392 Report post Posted July 4, 2014 Panowie czuje ze Brazylijczycy to spier**** prędzej czy później .... :D Z Niemcami pewnie :D Bez Silvy to ta ich obrona chyba na zawal padnie... a jak Neymar nie dojdzie do siebie to bedzie panika w Brazylii. Tak czy siak Brazylia troche sie nabiegala w tym meczu, a Niemcy spacerek ;) Cos ten final Niemcy - Holandia calkiem mozliwy :D Share this post Link to post Share on other sites
pitt 3,148 Report post Posted July 4, 2014 btw. sedzia taki sam jak reprezentacja ... albo stella, do wyboru :P Share this post Link to post Share on other sites
Del Toro 16,392 Report post Posted July 4, 2014 btw. sedzia taki sam jak reprezentacja ... albo stella, do wyboru :P Najlepszego meczu nie mial, poczatek drugiej polowy to faul za faulem... Pare kartek powinno sie posypac wczesniej, moze wtedy by sie skupili na graniu. Share this post Link to post Share on other sites