Jump to content
jerkbait.pl - spinning, baitcasting, flyfishing
Sebalos

BRASIL 2014

Recommended Posts

Coś czuję, że Belgia dziś pojedzie z USA, choć wcale nie umniejszam tej drużynie, bo grają fajny futbol. 

Tylko Messi i Angel Di Maria dzisiaj zasługują na pochwałę. Ale ciężko widzę ich dalej z mocniejszym przeciwnikiem. W sumie ci co niby mieli odpaść z łatwością, pokazali że nie są na Mundialu przez przypadek. Brazylia w mękach podobnie jak Niemcy , Argentyna i Kostaryka, Francja i Holadnia też się męczyli z rywalami. Jedynie Kolumbia wygrała bez jakiegoś większego problemu. Jeśli Kolumbia przejdzie Brazylię to zagra w finale. Czuję że to jest możliwe 48f8mZB.gif 48f8mZB.gif 48f8mZB.gif

Edited by Riqelme

Poziom meczu ponnizej czegokolwiek.
Ilosc niecelnych podan, strat.
Zero gry z pierwszej pilki.
Nie oglądam dalej.
Dopiero final.
W czwartek długi weekend z wedka !
Miłego oglądania życzę wszystkim
Pozdrawiam

Tylko Messi i Angel Di Maria dzisiaj zasługują na pochwałę. Ale ciężko widzę ich dalej z mocniejszym przeciwnikiem. W sumie ci co niby mieli odpaść z łatwością, pokazali że nie są na Mundialu przez przypadek. Brazylia w mękach podobnie jak Niemcy , Argentyna i Kostaryka, Francja i Holadnia też się męczyli z rywalami. Jedynie Kolumbia wygrała bez jakiegoś większego problemu. Jeśli Kolumbia przejdzie Brazylię to zagra w finale. Czuję że to jest możliwe 48f8mZB.gif 48f8mZB.gif 48f8mZB.gif

Nie daję im szans na finał mimo tego co pokazują, holandia powinna przejść. a z drugiej strony niemcy ;)

Z tego co czytam ,to nic nie straciłem że nie widziałem meczu Argentyny .Tak myślę że na finał to chyba jest za ..rzadka  :wacko:

US odwaznie gra  :) Trzeba powiedziec ze fizycznie przygotowani sa swietnie, ale taktycznie... chyba zaraz nadzieja sie na jakas kontre Belgow  :ph34r:

Ostatnia akcja. Rzut wolny dla Szwajcarów i.....przykro mi, @pitt.... ;)

ee tam, nie kibicuje szwajcarii, jeden fan eidgenossen w domu wystarczy :)

Ależ potencjał drzemie w Belgach,za to skuteczność tragedia  :doh:

Edited by sebalos.77

Niech mnie ktoś wytłumaczy dlaczego Lukaku siedział na ławie?  :huh:

Niech mnie ktoś wytłumaczy dlaczego Lukaku siedział na ławie?  :huh:

Dawal ciala po caaaalemu w poprzednich meczach  :)

Kolejna drużyna odpadła, kolejna nie ma się czego wstydzić, brawo amerykańce! Szacun. 

Ciekawe jak Belgia z mocno średnią Argentyną. 

Dogrywka super!!!!

US jeszcze z 10-15 lat i beda sie liczyc na MS. Juz teraz ich mecze srednio oglada kolo 25mln ludzi w Stanach, teraz w Brazylii kibicow US jest podobno bardzo duzo... i najwazniejsze, najpopularniejsza gra obecnie wsrod dzieci w US? Pilka nozna, sport na jaki obecnie najczesciej rodzice zapisuja swoje maluchy... A przy ponad 220mln mieszkancow za pare lat beda mieli z czego wyselekcjonowac mocna druzyne :)

A i przygotowanie fizyczne niesamowite  :o Belgowie to juz ledwo sie ruszali, a US atak za atakiem  :)

Młodzieńcza fantazja,szybkość i siła ognia Belgów robią wrażenie  :blink: Czy na Messiego i spółkę starczy,myślę że tak. :P

Młodzieńcza fantazja,szybkość i siła ognia Belgów robią wrażenie  :blink: Czy na Messiego i spółkę starczy,myślę że tak. :P

No nie wiem,myślę sobie że jak drużyna ma siłę ognia ,fantazję i szybkość ,to mecz kończy na swoją korzyść w normalnym czasie gry ;)

Zabrakło kilku drobiazgów ,dokładności ,chłodnej głowy i odrobiny szczęścia,które miał bramkarz  :whistling:

Dzisiaj kolejny dzień bez mecza ,i  jak tu żyć...no jak  :(  

Ale już JUTRO Sarkozy kontra Merkel :D Może być ciekawie...

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...