radek_u 334 Report post Posted July 1, 2014 Algieria to świetny przykład tego, że gra drużyna, a nie nazwiska - taka dygresja dla naszej kadry ;) Teraz to się rozpędziłeś :) To nie są anonimowi gracze. Popatrz w jakich ligach i klubach grają Share this post Link to post Share on other sites
Del Toro 16,392 Report post Posted July 1, 2014 Mistrzostwo rozegrania wolnego, gdy Muller wychodzil na czysta pozycje a pilka miala byc przerzucona ponad murem... no dla mnie jedna z lepszych akcji ostatnich lat. :D Doslownie Ministerstwo Dziwnych Krokow Monty Pythona : http://www.youtube.com/watch?v=6tNMeUmb3j0 Ten motyw to poprostu mistrzostwo niemieckiej mysli szkoleniowej, mnie tak zaskoczylo ze prawie spadlem z kanapy (ze smiechu)... Nawet nie wyobrazam sobie jakie to wrzenie zrobilo na Algierczykach :lol: :lol: :lol: Share this post Link to post Share on other sites
robert.bednarczyk 2,115 Report post Posted July 1, 2014 Wielkie słowa uznania dla Algierczyków i Niemców - Ci pierwsi pokazali szczególnie czym jest sportowa ambicja i zaangażowanie w zasadzie ponad siły, a jak się okazało umiejętności im też nie brakuje, ci drudzy - tytaniczny upór i konsekwencję,..... nic im nie chciało wpaść, a jednak grali swoje. Algierczycy turniej skończyli - Niemcy grają dalej...... zastanawiam się czy wielu z nich nie zapłaci za tę wczorajszą totalną wojnę do upadu,.... czy będzie ich stać na kolejne 120 minut jeśli zajdzie taka potrzeba........ Share this post Link to post Share on other sites
Halny 5 Report post Posted July 1, 2014 . czy będzie ich stać na kolejne 120 minut jeśli zajdzie taka potrzeba........ Będzie. Biorąc pod uwagę ich osiągnięcia piłkarskie w zasadzie " od zawsze ", aktualne 2 miejsce w rankingu FIFA, można zaryzykować twierdzenie że jest to najlepsza drużyna świata. Znakomicie przygotowana kondycyjnie, ustawiona i z pomysłem na grę. Share this post Link to post Share on other sites
Sebalos 2,295 Report post Posted July 1, 2014 Ale to też są ludzie i długie granie w takich warunkach na pewno ma wpływ kwestia jak duży.Choć przy dzisiejszym wspomaganiu... Share this post Link to post Share on other sites
tibhar 757 Report post Posted July 1, 2014 Mistrzostwo rozegrania wolnego, gdy Muller wychodzil na czysta pozycje a pilka miala byc przerzucona ponad murem... no dla mnie jedna z lepszych akcji ostatnich lat. :D Doslownie Ministerstwo Dziwnych Krokow Monty Pythona : http://www.youtube.com/watch?v=6tNMeUmb3j0 ile razy to widzę, to tyle razy się śmieje.. :D jak mocno sie chce albo jak się chce wiecej jak powinno, to włąsnie tak wychodzi - zagranie świetne :wub: Share this post Link to post Share on other sites
Guzu 18,102 Report post Posted July 1, 2014 Moze pomysl byl taki, by obezwladnic obroncow smiechem a potem strzelic gola przed dogrywka :D Share this post Link to post Share on other sites
tibhar 757 Report post Posted July 1, 2014 Moze pomysl byl taki, by obezwladnic obroncow smiechem a potem strzelic gola przed dogrywka :D to było zaplanowane :P :D muller miał zrobić przewrót się pośliznał i nie wyszło .. ;) a miało to wprowadzić obrońców w tzw. dryf i bramka gotowa ^_^ :ph34r: Share this post Link to post Share on other sites
Del Toro 16,392 Report post Posted July 1, 2014 Moj kumpel stwierdzil ze to zamierzona zmyla. Ramadan sie zaczal, chlop rzucil sie jak do modlitwy, myslal ze cala Algieria wezmie z niego przyklad, a wtedy jakis Kroos kopnie pilke do pustej bramki <_< Przebiegle te niemiaszki przebiegle :lol: :lol: :lol: Share this post Link to post Share on other sites
tibhar 757 Report post Posted July 1, 2014 (edited) Eee my tylko możemy spekulować.. ;) podtekst religijny bym odrzucił to nie fair, Niemcy by sie tak nie zachowali... -_- Co na to nasi najlepsi telewizyjni spece od piłki. B) rozrysowali coś ?? B) Endżel,(...),nic? może by coś zaporzyczyć z tego zagrania :ph34r: serio to: Ciekawe co na to sam Muller ? kolana obdarte?? :D Edited July 1, 2014 by tibhar Share this post Link to post Share on other sites
Sebalos 2,295 Report post Posted July 1, 2014 Muller generalnie jest zakręcony,z USA była ustawka na remis o ten co odwalił ,albo mu nie mówią wszystkiego :lol: :D Share this post Link to post Share on other sites
Del Toro 16,392 Report post Posted July 1, 2014 Muller generalnie jest zakręcony,z USA była ustawka na remis o ten co odwalił ,albo mu nie mówią wszystkiego :lol: :D Pewnie i tak do niego by nie dotarlo, bo faktycznie wyglada jakby w innym swiecie zyl :lol: :lol: :lol: Share this post Link to post Share on other sites
Del Toro 16,392 Report post Posted July 1, 2014 ARG d... nie urywa... Share this post Link to post Share on other sites
Riqelme 292 Report post Posted July 1, 2014 Całą grupową kolejkę ich gra nie porywała. Dobrze że mają Messiego który ciągnie ten wózek, ale sam nie nawojuje za wiele. Nie ma z kim grać.Im potrzebny jest taki człowiek jak Batistuta Jak na razie to Kolumbia zaprezentowała się najkorzystniej według mnie. :) Share this post Link to post Share on other sites
Del Toro 16,392 Report post Posted July 1, 2014 Kolumbia super, ale watpie zeby sedziowie dali jej wygrac z Brazylia. ARG ciagle mnie zawodzi, spodziewalem sie takiej pilki jak w 2006... Ale narazie mecza, to moze cos wymecza ;) Share this post Link to post Share on other sites
Kacper.K 2,256 Report post Posted July 1, 2014 Mnie też Argentyna zadziwia, liczyłem że po średniej grze w fazie grupowej się rozegrają, a tu nic. Tak na prawdę to nie nie ma drużyny, którą typowałbym na wygranie mundialu. Po prostu wszyscy grają przeciętnie. Messiego w kolejnym meczu 3 kryje, Di Maria nie radzi sobie z obrońcą, Higuain'a nie widać, no nie jest to ta drużyna, nie wiem czy się jeszcze obudzą, bo kiedy ? Share this post Link to post Share on other sites
Kamil Z. 5,130 Report post Posted July 1, 2014 Szału nie grają, ale swoje zawsze uciułają... Share this post Link to post Share on other sites
Del Toro 16,392 Report post Posted July 1, 2014 I mecza dalej ;) Share this post Link to post Share on other sites
Kacper.K 2,256 Report post Posted July 1, 2014 Di Maria strzelał, strzelał i wystrzelał w końcu. Messi kolejny raz ratuje drużynę. Share this post Link to post Share on other sites
Del Toro 16,392 Report post Posted July 1, 2014 ARG teraz to miala fuksa :rolleyes: Share this post Link to post Share on other sites
Kacper.K 2,256 Report post Posted July 1, 2014 Ładnie ta Szwajcaria grała, znowu taki mecz jak wczoraj Niemcy - Algieria, nie było drużyny, która byłaby zdecydowanie lepsza. Share this post Link to post Share on other sites
Kamil Z. 5,130 Report post Posted July 1, 2014 Ostatnia akcja. Rzut wolny dla Szwajcarów i.....przykro mi, @pitt.... ;) Share this post Link to post Share on other sites
Tomasz eS 5,141 Report post Posted July 1, 2014 Szkoda .... Share this post Link to post Share on other sites
Del Toro 16,392 Report post Posted July 1, 2014 ARG bedzie meczyc i wymecza final :lol: Share this post Link to post Share on other sites
Tomek88 1,843 Report post Posted July 1, 2014 Ta bramka wisiała w powietrzu, ale jaki farcik na koniec. Mówią, że szczęście sprzyja lepszym. Share this post Link to post Share on other sites