Del Toro 16,392 Report post Posted June 30, 2014 Pogba szaleje ;) Share this post Link to post Share on other sites
suhhar 210 Report post Posted June 30, 2014 Nigeria wygra bo wytrzymają kondycyjnie i zabiegaja francje ;) Share this post Link to post Share on other sites
Riqelme 292 Report post Posted June 30, 2014 Francja wydaje się z meczu na mecz coraz słabsza. W sumie ten gol dla Nigerii powinnien być uznany. Podejrzewam że jakby go Francja strzeliła to by uznali.... :rolleyes: Share this post Link to post Share on other sites
Del Toro 16,392 Report post Posted June 30, 2014 I francuziki wymeczyly... Share this post Link to post Share on other sites
Kacper.K 2,256 Report post Posted June 30, 2014 Ależ ta Algieria ładnie pyka, no niewiele brakowało, a wbiliby szwabom ;) Trzymam za nich kciuki! Share this post Link to post Share on other sites
patu 8,491 Report post Posted June 30, 2014 Ja również...życzę Helmutom szybkiego powrotu do domu... Share this post Link to post Share on other sites
Del Toro 16,392 Report post Posted June 30, 2014 Germance to wygraja... ale bardzo bym chcial odszczekac te slowa :D Share this post Link to post Share on other sites
godski 7,011 Report post Posted June 30, 2014 Ale mecz. Oglądam tylko druga połowę. Oby ich pokonali. Super mistrzostwa. Która to juz dogrywka w fazie pucharowej? 3 na 4 mecze? Share this post Link to post Share on other sites
Sebalos 2,295 Report post Posted June 30, 2014 Kto? Kogo? Aaaa Niemców w sensie. Super mecz szkoda że któraś drużyna odpadnie bo obie zasługują na 1/4 Share this post Link to post Share on other sites
Kacper.K 2,256 Report post Posted June 30, 2014 Algieria to świetny przykład tego, że gra drużyna, a nie nazwiska - taka dygresja dla naszej kadry ;) Share this post Link to post Share on other sites
Tomek88 1,843 Report post Posted June 30, 2014 Czyżby mój finał holandia-niemcy miał się nie sprawdzić :blink: Share this post Link to post Share on other sites
Del Toro 16,392 Report post Posted June 30, 2014 I po ptokach... Share this post Link to post Share on other sites
godski 7,011 Report post Posted June 30, 2014 K..wa mać. Ciekawe, dlaczego tak nie lubimy Niemców. Share this post Link to post Share on other sites
Kacper.K 2,256 Report post Posted June 30, 2014 Eh, szkoda. No oby Algieria położyła teraz wszystko na jedną kartę i wytrzymała fizycznie. ;). Choć szans wielkich nie mają. Share this post Link to post Share on other sites
Tomek88 1,843 Report post Posted June 30, 2014 Czyżby mój finał holandia-niemcy miał się nie sprawdzić :blink: jednak chyba bliżej niż dalej mojej tezy Share this post Link to post Share on other sites
Del Toro 16,392 Report post Posted June 30, 2014 No i turek strzelil... Share this post Link to post Share on other sites
Sebalos 2,295 Report post Posted June 30, 2014 Tylko tak się mogło skończyć,zasłużenie Niemcy i finał z Oranje jak najbardziej możliwy. Share this post Link to post Share on other sites
Del Toro 16,392 Report post Posted June 30, 2014 Brawo dla Algierii, nie spodziewalem sie ze stawia taki opor Germanca :) Share this post Link to post Share on other sites
Kacper.K 2,256 Report post Posted June 30, 2014 Czy ja wiem czy zasłużenie, mecz wyrównany, gdyby Algieria wygrała to też można by napisał, że zasłużenie. Prawda jest taka, że niemcy powinni ich przekopać, a wygrana taka ledwo, ledwo, bo kto wie co by było gdyby nie ta świetna gra Neuer'a na przedpolu. Rais też zagrał świetny mecz w bramce. Ode mnie olbrzymi szacun dla Algierii, mogą być z siebie dumni, mimo przegranej pokazali wielką klasę. Przegrać po wyrównanym meczu z jedną z najlepszych drużyn świata to nie wstyd. Share this post Link to post Share on other sites
Tomek88 1,843 Report post Posted June 30, 2014 Piękny mecz, nie pierwszy i zapewne nie ostatni tak dramatyczny, ten mundial przejdzie do historii. Share this post Link to post Share on other sites
godski 7,011 Report post Posted June 30, 2014 Piękny mecz, nie pierwszy i zapewne nie ostatni tak dramatyczny, ten mundial przejdzie do historii. Fakt. Tak jak Mundialu w RPA prawie nie oglądałem tak tutaj prawie kazdy mecz. Dobrze, że Maniek na Bagnach trochę cywilizacji ma i będzie okazja popatrzeć. Share this post Link to post Share on other sites
Sebalos 2,295 Report post Posted June 30, 2014 Napsuła im krwi Algieria na maxa,ale za dużo chaosu w tych kontrach było ,szalone tempo momentami. Neuer klasa sama w sobie,pewniak na przedpolu jak mało który. Oby więcej takich spotkań :clappinghands: Share this post Link to post Share on other sites
Guzu 18,102 Report post Posted July 1, 2014 (edited) Mistrzostwo rozegrania wolnego, gdy Muller wychodzil na czysta pozycje a pilka miala byc przerzucona ponad murem... no dla mnie jedna z lepszych akcji ostatnich lat. :D Doslownie Ministerstwo Dziwnych Krokow Monty Pythona : http://www.youtube.com/watch?v=6tNMeUmb3j0 Edited July 1, 2014 by Guzu Share this post Link to post Share on other sites
Tomasz eS 5,141 Report post Posted July 1, 2014 Dobrze ze faulu nie zagwizdali drugiego po tym upadku albo nie podyktował karnego :D Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka Share this post Link to post Share on other sites