Jump to content
jerkbait.pl - spinning, baitcasting, flyfishing
Sebalos

BRASIL 2014

Recommended Posts

James odpali Brazylię. Byle tylko sędzia nie przeszkadzał.

A 1/2 w tej części drabinki Kolumbia - Francja - co Wy na to, Panowie? Ależ byłby mecz!

Sędzia nie wytrzymał temperatury i spieprzył widowisko .No cóż gramy dalej Go Oranje  :clappinghands:

Costa ! Edited by Guzu

Jak Kostaryka tak będzie grała na czas, to jeszcze im Grecja strzeli...

Wyrównała ta mierna Grecja, no grają piach ale zawsze im się uda jakoś przejść, ciekawe czy przejdą do 1/4

Chciałbym, żeby Kostaryka wygrała, ale teraz pokazują się od najgorszej strony. Przypominają mi jedną reprezentację...

W ogóle to zabawne jest... Te plejady byłych trenerów przewijających się w TV, którzy w "swoich czasach" z kadrą osiągnęli mniej więcej tyle, co ja w powiatowym konkursie wiedzy o balecie mongolskim, a teraz mądrzą się nad ustawieniami drużyn i rozbierają na czynniki pierwsze taktyczne niuanse i tajniki najlepszych drużyn tak, jakby to było Lego Duplo ......  :D  :lol:  :P  :ph34r:

Widzialem Grecje grajaca atak pozycyjny i Brazylie grajaca przeciwko Chile...chyba pora na wnuki.

Bo komu to opowiedziec jak nie im ? 

W ogóle to zabawne jest... Te plejady byłych trenerów przewijających się w TV, którzy w "swoich czasach" z kadrą osiągnęli mniej więcej tyle, co ja w powiatowym konkursie wiedzy o balecie mongolskim, a teraz mądrzą się nad ustawieniami drużyn i rozbierają na czynniki pierwsze taktyczne niuanse i tajniki najlepszych drużyn tak, jakby to było Lego Duplo ......  :D  :lol:  :P  :ph34r:

A reprezentacja dalej w głębokiej d...e  :D

Edited by sebalos.77

Jeeest. W koncu tym farciarzom ktos pokazal. Brawo CostaRica. Sorry pisze ze smarkfona. Szkoda Meksyku bo mieli szanse wielka ale nie udalo sie.

Dzisiaj na wyspach zbijaja sie z MU, ktory pare lat temu mial okazje sciagnac Jamesa za czapke drobnych, ale zrezygnowal z niego zeby kupic eeeerrrrr... Bebe  :lol:  :lol:  :lol:

Bebe co byl bezdomnym a potem go MU kupil za 8 000 000 ? :D

Sam brat Sir Alexa Fergusona jezdzil ogladac Bebe :D

No dzisiaj liczę że Nigeria rozbije Franje, może dlatego że postawiłem na nich troche $$$

Bebe co byl bezdomnym a potem go MU kupil za 8 000 000 ? :D

Sam brat Sir Alexa Fergusona jezdzil ogladac Bebe :D

Dokladnie  :D

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...