godski 7,011 Report post Posted June 28, 2014 Nocny daleko ? Czemu pytasz? Daleko. ale zapasy są. Share this post Link to post Share on other sites
Tomasz eS 5,141 Report post Posted June 28, 2014 Daniel obawia się ze mu braknie :D ja przygotowany jestem nawet jakby mieli całą noc się "dogrywkować" Share this post Link to post Share on other sites
Guzu 18,102 Report post Posted June 28, 2014 Daniel obawia się ze mu braknie :D ja przygotowany jestem nawet jakby mieli całą noc się "dogrywkować" Ciekawe czy watroba tez taka przygotowana :D Share this post Link to post Share on other sites
Tomasz eS 5,141 Report post Posted June 28, 2014 Przeszczepy robią :) Share this post Link to post Share on other sites
godski 7,011 Report post Posted June 28, 2014 Esseliv-duo na przykład i do boju. Share this post Link to post Share on other sites
godski 7,011 Report post Posted June 28, 2014 Przeszczepy robią :) Waszych wątrob nawet za darmo bym nie wziął.... Share this post Link to post Share on other sites
Tomasz eS 5,141 Report post Posted June 28, 2014 Waszych wątrob nawet za darmo bym nie wziął.... Oddam za szpule do daiwy R4 2500 bo plecionka nowa leci :D Share this post Link to post Share on other sites
wojciiech 420 Report post Posted June 28, 2014 Mówiłem, że James. Gdzie on znalazł miejsce do tego strzału. Jak dla mnie, jak na razie, zawodnik turnieju. Messi trafia ale bez przekonania, Neymara na siłę, Muller to dobijacz, no może jeszcze Benzema i Robenn na podobnym poziomie do Jamesa. Share this post Link to post Share on other sites
Guzu 18,102 Report post Posted June 28, 2014 Benzema obiecal, ze jak wejda do finalu to zgoli brode :ph34r: Share this post Link to post Share on other sites
Tomek1988 1,906 Report post Posted June 28, 2014 Piękna brama Jamesa, ojjj długo on nie pobędzie w Monaco po takim turnieju jaki rozgrywa. Moim zdaniem skończy sie na 2-0 bo urusi muszą się teraz trochę otworzyć a Colombia będzie miała okazję do kontrataku. Share this post Link to post Share on other sites
Guzu 18,102 Report post Posted June 28, 2014 (edited) JAMESSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS \m/ i gra orkiestra (tzn Kolumbia ) :D http://www.youtube.com/watch?v=oysnTMfdjC8 Edited June 28, 2014 by Guzu Share this post Link to post Share on other sites
Tomasz eS 5,141 Report post Posted June 28, 2014 Piękna brama Jamesa, ojjj długo on nie pobędzie w Monaco po takim turnieju jaki rozgrywa. Moim zdaniem skończy sie na 2-0 bo urusi muszą się teraz trochę otworzyć a Colombia będzie miała okazję do kontrataku. Stary wykrakałeś. .. Share this post Link to post Share on other sites
Guzu 18,102 Report post Posted June 28, 2014 Po tym co widac, to czarny kon jest z nami :D Share this post Link to post Share on other sites
Leadrock 57 Report post Posted June 28, 2014 Coś mi to wygląda na 3:1 w wersji ostatecznej... Share this post Link to post Share on other sites
Guzu 18,102 Report post Posted June 28, 2014 Poznalismy pierwsza pare cwiercfinalistow. ... Ktos bedzie kibicowal Brazylii ? :D Share this post Link to post Share on other sites
Leadrock 57 Report post Posted June 28, 2014 Ja na pewno nie... ^_^ Share this post Link to post Share on other sites
Kacper.K 2,256 Report post Posted June 28, 2014 Dyskwalifikacje Suareza zabiła grę Urugwaju, niestety. Nie było tam lidera, Cavanii nie podołał tej roli, Forlan całkowicie zawiódł. Szkoda trochę, według mnie przesadzili z karą. O ile dobrze pamiętam to Ribery nie dostał za strzał w półfinale LM z otwartej dłoni nic, a tutaj tak ostro. Kolumbia ładnie przycisnęła, pierwsza brama to jedna z najładniejszych na mundialu. Mogą Brazylię ograć, ciekawie, ciekawie. Swoją drogą ten Szpakowski mógłby już dać sobie odpuścić komentowanie piłki bo coraz gorzej mu to wychodzi... Share this post Link to post Share on other sites
Leadrock 57 Report post Posted June 28, 2014 Swoją drogą ten Szpakowski mógłby już dać sobie odpuścić komentowanie piłki bo coraz gorzej mu to wychodzi... A ja oglądałem na ARD i słuchałem jakiegoś Niemca - problem z głowy! :ph34r: Share this post Link to post Share on other sites
tofik 1,131 Report post Posted June 28, 2014 James -KOZAK. Chile-najzwyczajniej żal chłopaków ,mieli sporo pecha,zwłaszcza poprzeczka w końcówce dogrywki......karne chyba lepiej przemilczeć. Jutro,właściwie to dziś,Holandia .......czekam na to :) Share this post Link to post Share on other sites
tofik 1,131 Report post Posted June 28, 2014 Dyskwalifikacje Suareza zabiła grę Urugwaju, niestety. Nie było tam lidera, Cavanii nie podołał tej roli, Forlan całkowicie zawiódł. Szkoda trochę, według mnie przesadzili z karą. O ile dobrze pamiętam to Ribery nie dostał za strzał w półfinale LM z otwartej dłoni nic, a tutaj tak ostro. Kolumbia ładnie przycisnęła, pierwsza brama to jedna z najładniejszych na mundialu. Mogą Brazylię ograć, ciekawie, ciekawie. Swoją drogą ten Szpakowski mógłby już dać sobie odpuścić komentowanie piłki bo coraz gorzej mu to wychodzi... Odnośnie Suareza- plaskacz,kopniak,dyńka-są po prostu bardziej cywilizacyjne, gryzienie?sorry- dla mnie to odruch pierwotny,wręcz obrzydliwy,ja bym go wyjebał z europy na zawsze,niech sobie gryzie pobratymców . Może to i chamskie co napisałem,ale dla mnie koleś jest nie z tego świata,żeby nie napisać że jest po prostu chory psychicznie........Ludzki śmieć . Share this post Link to post Share on other sites
godski 7,011 Report post Posted June 28, 2014 Ja bym tego aż tak mocno nie oceniał. Zagalopował się, ot co. Adrenalina i pierwotne instynkty nietoperzy wampirów z Ameryki Południowej wzięły górę. W drugiej połowie Urusi przycisneli. Co by było gdyby nie ugryzł???? Share this post Link to post Share on other sites
Del Toro 16,392 Report post Posted June 29, 2014 Odnośnie Suareza- plaskacz,kopniak,dyńka-są po prostu bardziej cywilizacyjne, gryzienie?sorry- dla mnie to odruch pierwotny,wręcz obrzydliwy,ja bym go wyjebał z europy na zawsze,niech sobie gryzie pobratymców . Może to i chamskie co napisałem,ale dla mnie koleś jest nie z tego świata,żeby nie napisać że jest po prostu chory psychicznie........Ludzki śmieć . Zgadzam sie, przywalilby z piachy jak facet a nie, gryzie jak wampir idol 13sto latek... Share this post Link to post Share on other sites
Del Toro 16,392 Report post Posted June 29, 2014 A tak z ciekawosci, jak wymawiaja w polskiej TV James Rodríguez - 'Hames' czy 'Dzejms'? B) Share this post Link to post Share on other sites
Maciek_7 299 Report post Posted June 29, 2014 Hames. Brak Falcao chyba mu sluzy :) Share this post Link to post Share on other sites
Tomek1988 1,906 Report post Posted June 29, 2014 A tak z ciekawosci, jak wymawiaja w polskiej TV James Rodríguez - 'Hames' czy 'Dzejms'? B) Wczoraj kilka razy usłyszałem Dżejms a to chyba Mielcarski tak gadał. Poprawnie jest Hames (chyba) Share this post Link to post Share on other sites