Jump to content
jerkbait.pl - spinning, baitcasting, flyfishing
Sebalos

BRASIL 2014

Recommended Posts

No i dogrywka, bramka Hulka słusznie nieuznana. Ciekawe jak będą karne, jeżeli do tego dojdzie to wygra Chile które jest pod mniejszą presją :)

niemcy, brazylia, holandia i argentyna w polfinale? ja widze to tak od miesiaca ... ciekawy jestem czy dobrze z fusow wyczytalem :rolleyes:

Brawo Chile! Zespół z charakterem,niestety zabrakło szczęścia..

niemcy, brazylia, holandia i argentyna w polfinale? ja widze to tak od miesiaca ... ciekawy jestem czy dobrze z fusow wyczytalem :rolleyes:

Argentyna za krótka wg mnie. Ale zobaczymy. Wszak piłka jest okrągła :) a bramki są dwie :D szkoda Chile bardzo... ale coś ktoś odpada musi

Szkoda. Według mnie z przebiegu meczu Chile grało lepiej. Brazylia miała mnóstwo szczęścia. Ja będę miło wspominał grę Chilijczyków. Brawa dla nich za całą postawę na Mundialu. jaNVdB7.gif 

Pomyślcie co by się działo gdyby kanarki dziś odpadły :ph34r: Rozpierducha na maxa, a tak grają dalej wszyscy szczęśliwi poza Chilasami

Chile nieziemska wydolność. Medel przecież nie był awizowany do gry a wytrzymał 108 minut i to w takim tempie. Brawo CHILE !!!!

A co by było gdyby Brazylia nie przeszła dalej? 

Rozpierducha i zamieszki... Tylko ich drużyna narodowa trzyma kibiców przed zbojkotowaniem mistrzostw (osobiście ich nie trawie) 

Holandia mistrzem ;)

Edited by puszek7

Kibice kanarinios wyszli by znów na ulicę, w sumie podobnie jak dziś jednak w innym celu :)

Widzial ktos bardziej drewniana Brazylie ? 

Sponsorem kadry jest siec tartakow czy jak ? 

Teraz juz wiadomo co to znaczy poczuc sie jak Pinilla...

tak blisko, a tak daleko .

Eh ta akcja...

Pomyślcie co by się działo gdyby kanarki dziś odpadły :ph34r: Rozpierducha na maxa, a tak grają dalej wszyscy szczęśliwi poza Chilasami

Gdyby Brazylia dzisiaj odpadła mogło by to grozić końcem mundialu i wybuchem różnego rodzaju zamieszek :blink:  Szkoda Chile ale dni Brazylii w tym turnieju są już policzone. A tak z innej beczki to ciężko wytypować zwycięzcę mundialu, ja bym stawiał na europejsko-południowo amerykański finał. Wbrew wszystkiemu stawiam na Niemców i Holendrów wszak jesteśmy europejczykami  :P Dzisiaj jeszcze Uruguay pojedzie do domu, Kolumbia powinna sobie z nimi poradzić w szczególności, że Urusi zagrają bez wampira Suareza :P W sumie szkoda bo uwielbiam słuchać ich hymn przed meczem, jest zaje...fajny.

Hymn do tych grubszych należy to fakt :D:D

No jak ja go słucham to to mnie gęsia skórka dopada  :wub:  Jeszcze Włoski,portugalski i Rosyjski są w pytę i znam je nawet na pamięć hehe skrzywienie z młodości :P 

Urugwaj troche bezzębny ;)

Oby nie bylo drugiej dogrywki :D

Alkoholu nie wystarczy w domu ! :D

Jak Brazylia była drewniana to jak Urusów nazwać ?

...... no i zrobi się mecz :D  :lol:

Edited by sebalos.77

Jak Brazylia była drewniana to jak Urusów nazwać ?

Bezzebne pazdzierze ? :D

Ale bomba !!!!!

JAMES ...HETFIELD \m/

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...