Del Toro 16,392 Report post Posted June 26, 2014 Nawet na stadion nie moze wchodzic, pewnie zeby kibicow nie pogryzl :lol: :lol: :lol: Dostał bana-na do gryzienia :D Share this post Link to post Share on other sites
Del Toro 16,392 Report post Posted June 26, 2014 Klose IN!!! Czyzby historyczny gol wisi w powietrzu??? :) Share this post Link to post Share on other sites
Sebalos 2,295 Report post Posted June 26, 2014 (edited) Jaki gol? Się niemiecka myśl szkoleniowa dogadała ,krzywdy sobie nie zrobią. Ok ,odwołuje Edited June 26, 2014 by sebalos.77 Share this post Link to post Share on other sites
Tomasz eS 5,141 Report post Posted June 26, 2014 Eh teraz Ghana miesza :D Share this post Link to post Share on other sites
Del Toro 16,392 Report post Posted June 26, 2014 Jaki gol? Się niemiecka myśl szkoleniowa dogadała ,krzywdy sobie nie zrobią. Ok ,odwołuje Szwabiaki potrafia sie dogadac, fakt ;) Share this post Link to post Share on other sites
Del Toro 16,392 Report post Posted June 26, 2014 http://youtu.be/SouPzHAzW9s :lol: :lol: :lol: Share this post Link to post Share on other sites
Sebalos 2,295 Report post Posted June 26, 2014 (edited) Ładnie tak z chorego się nabijać? :rolleyes: P.s. Delegaci Urugwaju zastanawiają się nad bojkotem i wycofaniem z rozgrywek!!!! Edited June 26, 2014 by sebalos.77 Share this post Link to post Share on other sites
robert.bednarczyk 2,115 Report post Posted June 26, 2014 O Hanibalu - Kanibalu - Suarezie już pisać nie będę......., bo nie jestem specjalistą w dziedzinie ...... psychiatrii. Natomiast dziś przeżyłem jeden z większych zawodów na tym turnieju - Ghana - po dwóch pierwszych meczach byłem przekonany, że to najlepsza afrykańska drużyna od lat, pomimo przegranej z USA,.....ale dziś ..... dramat, zobaczyłem inną ekipę, zdekoncentrowaną, niekonsekwentną, niedokładną. Samobója, którego sobie zapakowali jestem w stanie zrozumieć - najlepszym zdarzają się takie kiksy, ale interwencja bramkarza i idealne podanie pod nogi Ronaldo....... chyba nawet w naszej lidze trudno o coś takiego. Może rozbił ich mecz z Niemcami, dla mnie genialny w ich wykonaniu, który po porażce z USA stawiał ich w bardzo trudnym położeniu,.....a może jakieś kłótnie o kasę (coś do mnie dotarło z jakichś wiadomościach, ale detali nie znam). A może prawda jest taka, że w futbolu cudów nie ma i liczą się drużyny narodowe o najwyższej kulturze piłkarskiej - katalog tych walczących o najwyższe mundialowe laury obraca się praktycznie od lat w kręgu kilku ekip - Anglia, Niemcy, Italia, Brazylia, Hiszpania, Holandia, Urugwaj, Argentyna, Francja..... może którąś pominąłem to mnie poprawicie. Oczywiście czasem któraś z potęg zawodzi, podobnie jak w tym roku Hiszpanie czy Angole i to jest odbierane jako sensacja. Ale sensacji w postaci afrykańskiego mistrza chyba się nie doczekam........., co gorsze nie widać też światełka w tunelu dla polskiej piłki. Share this post Link to post Share on other sites
Del Toro 16,392 Report post Posted June 26, 2014 O Hanibalu - Kanibalu - Suarezie już pisać nie będę......., bo nie jestem specjalistą w dziedzinie ...... psychiatrii. Natomiast dziś przeżyłem jeden z większych zawodów na tym turnieju - Ghana - po dwóch pierwszych meczach byłem przekonany, że to najlepsza afrykańska drużyna od lat, pomimo przegranej z USA,.....ale dziś ..... dramat, zobaczyłem inną ekipę, zdekoncentrowaną, niekonsekwentną, niedokładną. Samobója, którego sobie zapakowali jestem w stanie zrozumieć - najlepszym zdarzają się takie kiksy, ale interwencja bramkarza i idealne podanie pod nogi Ronaldo....... chyba nawet w naszej lidze trudno o coś takiego. Może rozbił ich mecz z Niemcami, dla mnie genialny w ich wykonaniu, który po porażce z USA stawiał ich w bardzo trudnym położeniu,.....a może jakieś kłótnie o kasę (coś do mnie dotarło z jakichś wiadomościach, ale detali nie znam). A może prawda jest taka, że w futbolu cudów nie ma i liczą się drużyny narodowe o najwyższej kulturze piłkarskiej - katalog tych walczących o najwyższe mundialowe laury obraca się praktycznie od lat w kręgu kilku ekip - Anglia, Niemcy, Italia, Brazylia, Hiszpania, Holandia, Urugwaj, Argentyna, Francja..... może którąś pominąłem to mnie poprawicie. Oczywiście czasem któraś z potęg zawodzi, podobnie jak w tym roku Hiszpanie czy Angole i to jest odbierane jako sensacja. Ale sensacji w postaci afrykańskiego mistrza chyba się nie doczekam........., co gorsze nie widać też światełka w tunelu dla polskiej piłki. Anglii to w to wyborne towarzystwo bym nie mieszal :lol: :lol: :lol: Angole zawodza zawsze :D Trzeba pamietac ze taka potega a w polfinale MS grali dwa razy, czyli tyle samo co Polska czy Czechy ;) Share this post Link to post Share on other sites
pitt 3,148 Report post Posted June 26, 2014 eee tam ... to tylko WM, nie ma sie co pultac :) moich 4 faworytow na polfinal jest dalej, jedna sympatyczna druzyna tez, choc wcale sie nie spodziewalem a inny team, ktoremu kibicuje od kajtka, niedawno wyladowal w londynie ^_^ taki lajf, co zrobic :) ale, ale ... przyszlo mi do glowy, ze pewnie kilka etatow sie niedlugo zwolni, wiec chetni powinni juz teraz (smialo) aplikowac :) Share this post Link to post Share on other sites
Sebalos 2,295 Report post Posted June 26, 2014 Anglicy wrócili bo się Wimbledon rozpoczął :D :D :D Share this post Link to post Share on other sites
robert.bednarczyk 2,115 Report post Posted June 26, 2014 Anglii to w to wyborne towarzystwo bym nie mieszal :lol: :lol: :lol: Angole zawodza zawsze :D Trzeba pamietac ze taka potega a w polfinale MS grali dwa razy, czyli tyle samo co Polska czy Czechy ;) Prawda - trochę mnie z Anglikami poniosło - niby zawsze...... no może prawie..... w gronie faworytów, a potem jakoś nie idzie. Jednak tak historycznie rzecz ujmując to w 1966 r. tytuł zdobyli. Chyba taki polski futbolowy kompleks ze mnie wylazł, bo na nasze zwycięstwo nad nimi czekam ........41 lat...... :huh: Share this post Link to post Share on other sites
Tomasz eS 5,141 Report post Posted June 26, 2014 Dziwny mundial. Zaskakujący. Brawo dla Algierii !!! Myślałem ze Putin wyjdzie :D a tu taka niespodzianka Share this post Link to post Share on other sites
robert.bednarczyk 2,115 Report post Posted June 26, 2014 Dziwny mundial. Zaskakujący. Brawo dla Algierii !!! Myślałem ze Putin wyjdzie :D a tu taka niespodzianka Putin ma inne problemy i nie dogadał tematu...... z kim trzeba. Naród mu to wybaczy ........ znowu jakąś antyczną wazę wyłowi, albo motolotnią klucz żurawi poprowadzi...... A poważnie - to jestem zadowolony (bez uprzedzeń), bo ekipa rosyjska to nuuuuuuuda dramatyczna - zupełnie jakby tu byli za karę. Share this post Link to post Share on other sites
Del Toro 16,392 Report post Posted June 26, 2014 (edited) :D :D :D Edited June 26, 2014 by DelTor0 Share this post Link to post Share on other sites
Del Toro 16,392 Report post Posted June 26, 2014 I wiadomosc od angielskich kibicow do swojej reprezentacji :) Share this post Link to post Share on other sites
Sebalos 2,295 Report post Posted June 27, 2014 Dziwny ale i ciekawy ten mundial,choć biednie wygląda zestawienie par 1/8 z takimi piłkarskimi potęgami jak Grecja,Kostaryka,Algieria. Share this post Link to post Share on other sites
wojciiech 420 Report post Posted June 27, 2014 Super jest ten mundial. A dziś mam żałobę, po tylu dniach uczty, dzień bez meczu. Bardzo liczę na zespoły z Ameryki Płd + Meksyk, ale coś czuję, że zwycięzca ewentualnej pary 1/4 Niemcy - Francja może nabrać wiatru w żagle i rozjechać resztę. A tak poza tym... James Rodriguez! https://www.youtube.com/watch?v=rNUpa3M3FKE Share this post Link to post Share on other sites
Guzu 18,102 Report post Posted June 28, 2014 (edited) No to zaczynamy druga runde ! Zlote piki i inne zlote generacje zasiadly juz przed TV ogladac jak inni walcza o Puchar ;) Czy cos stanie na przeszkodzie polfinalom : Niemcy - Brazylia Holandia - Argentyna ? Watpie by to byla Algieria, Grecja czy Szwecja ( ;) ) ...ale moze Belgia ? :o W kazdym razie dzis Brazylia i Kolumbia - tak to widze :) Ten drugi mecz moze byc wyjatkowo zaciekly...jednak Kolumbia ma Carlosa Valderrame ... A to jak wiadomo : KLASSA sama w sobie :) [attachment=179701:10325175_724202414310002_5394537931981053689_n.jpg] Edited June 28, 2014 by Guzu Share this post Link to post Share on other sites
Del Toro 16,392 Report post Posted June 28, 2014 Niemcy - Brazylia Holandia - Argentyna Tez widze takie polfinaly, ale dzisiaj kibicuje Chile i Kolumbii :D Share this post Link to post Share on other sites
Tomek1988 1,906 Report post Posted June 28, 2014 Brawo Chile, jak ogarną się trochę obrońcy to nie będzie tak źle bo jak na razie jest trochę chaosu w defensywie. Neymar-jeżeli mecz potrwa jeszcze z 10h to może w końcu wleci z piłką do siatki :lol: Nie wiem co on chce pokazać, miał kilka dogodnych szans na oddanie strzału to ciągle kiwa w polu karnym w sumie to niech sobie kiwa hehe Chile go go go :D Share this post Link to post Share on other sites
Del Toro 16,392 Report post Posted June 28, 2014 Fajnie jakby wygrali :) Ale tak mi sie zdaje ze Brazylia pojdzie dalej. Tak jak sie obrone Chile oglada to czasami zawalu mozna dostac ;) Share this post Link to post Share on other sites
Del Toro 16,392 Report post Posted June 28, 2014 Uuuu nawer H Webb pod Brazylie nie zagwizdal :o :blink: Share this post Link to post Share on other sites