robert.bednarczyk 2,115 Report post Posted June 23, 2014 Dodałbym Japonię i Grecję ;) Jak znam tych "gigantów futbolu" to pewnie tak, ale nie widziałem ich w akcji..... te mecze świadomie odpuściłem, nie spodziewając się cudów. Mam trochę niesmak po występie Chorwatów ....., bo przegrać z lepszym (Meksykiem) to jedno, ale odreagowywać frustrację poprzez brudną grę, kopanie przeciwników i pyskówki.... trochę słabo. I tak powinni być wdzięczni sędziemu za niski wymiar kary. Po "obronie" łapkami w polu karnym Srna jako pierwszy powinien dostać czerwoną kartkę, a karny pewnie zostałby zamieniony na gola. Share this post Link to post Share on other sites
Panek 915 Report post Posted June 24, 2014 sędzia się bał że jak wyciągnie czerwony kartonik Chorwaci obrażeni pójdą do szatni :lol: Share this post Link to post Share on other sites
Sebalos 2,295 Report post Posted June 24, 2014 Po pierwszej połowie tego antyfutbolu w wykonaniu włochów,jestem przekonany że powinni podzielić los Anglii i Hiszpanii . Share this post Link to post Share on other sites
Del Toro 16,392 Report post Posted June 24, 2014 Po pierwszej połowie tego antyfutbolu w wykonaniu włochów,jestem przekonany że powinni podzielić los Anglii i Hiszpanii . Bylo do przewidzenia... ale o dziwo ciagle sie trzymaja. Share this post Link to post Share on other sites
Del Toro 16,392 Report post Posted June 24, 2014 I Wlosi do domu :D Share this post Link to post Share on other sites
Del Toro 16,392 Report post Posted June 24, 2014 To wykrakalem, dlugo nie wytrzymali, a juz myslalem ze dowioza :D Share this post Link to post Share on other sites
Del Toro 16,392 Report post Posted June 24, 2014 Kanibal Suarez znowu zaatakowal :lol: :lol: :lol: Share this post Link to post Share on other sites
Sebalos 2,295 Report post Posted June 24, 2014 (edited) Dosłownie rozgryzł obronę :P :D Edited June 24, 2014 by sebalos.77 Share this post Link to post Share on other sites
pitt 3,148 Report post Posted June 24, 2014 OOOLLLLEEEEE! Share this post Link to post Share on other sites
Tomek1988 1,906 Report post Posted June 24, 2014 No i stało się, najczarniejszy koszmar znów powraca, brak awansu z grupy,tragedia... arrivederci Italia :( Oglądając ten mecz podejrzewałem, że catenaccio prędzej czy później nie wyjdzie na dobre :angry: Share this post Link to post Share on other sites
Jozi 3,478 Report post Posted June 24, 2014 Utrzymali wynik :D . Tak się kończy gra na remis. Share this post Link to post Share on other sites
Panek 915 Report post Posted June 24, 2014 Nie lubię włoskiego futbolu więc z przyjemnością powiem arrivederci :D swoją drogą Europa wypada bardzo cienko, ciekawe czy Holandia poradzi sobie z Mexykiem Share this post Link to post Share on other sites
Del Toro 16,392 Report post Posted June 24, 2014 No prosze, Grecy prowadza... Share this post Link to post Share on other sites
Riqelme 292 Report post Posted June 24, 2014 Jeszcze Portugalia i bede jakbym zlowiljelca 35cm. Share this post Link to post Share on other sites
spy 665 Report post Posted June 24, 2014 No i Grecja ;] Share this post Link to post Share on other sites
Del Toro 16,392 Report post Posted June 24, 2014 Grecy ida na mistrza :lol: :lol: :lol: :lol: Share this post Link to post Share on other sites
dekosz 613 Report post Posted June 24, 2014 No i jeden z moich faworytów odpadł. Wydaje mi się, że trener Italii zawalił przygotowania... Nie stworzył zespołu. Moim zdaniem mieli jedną z mocniejszych ekip na papierze. Było wszystko co potrzeba na turniej, porządna obrona jak to zwykle u nich, pomoc z mózgiem pirlo, napastnicy też niczego sobie, mocna ławka. Share this post Link to post Share on other sites
Sebalos 2,295 Report post Posted June 25, 2014 My tu gadu gadu a tu półmetek mundialu strzelił :( Worek z papierowymi faworytami prawie pełny,a mogą być jeszcze ciekawe rozwiązania, szczególnie w grupie G :D Share this post Link to post Share on other sites
Kacper.K 2,256 Report post Posted June 25, 2014 Grecy przeszli do 1/8, eh i dalej będzie trzeba oglądać ten siermiężny futbol. Share this post Link to post Share on other sites
spy 665 Report post Posted June 25, 2014 Grekom sie nalezala wygrana z WKS. Share this post Link to post Share on other sites
Del Toro 16,392 Report post Posted June 25, 2014 No i jeden z moich faworytów odpadł. Wydaje mi się, że trener Italii zawalił przygotowania... Nie stworzył zespołu. Moim zdaniem mieli jedną z mocniejszych ekip na papierze. Było wszystko co potrzeba na turniej, porządna obrona jak to zwykle u nich, pomoc z mózgiem pirlo, napastnicy też niczego sobie, mocna ławka. Bo i zawalili. Bo o czym tu mozna mowic jak paniusia szefa wlaskiego FA wybiera baze ze wzgledu na... dostep do plazy :lol: :lol: :lol: I to nie byl zart :) Kazdy mecz rozgrywali tysiace kilometrow od bazy w Rio w kompletnie innym klimacie, to nie dziwne ze spuchli :o Share this post Link to post Share on other sites
Del Toro 16,392 Report post Posted June 25, 2014 ENGLAND'S RECORDS :lol: :lol: :lol: England's tally of just one point is their lowest ever in a World Cup group stage England lost their opening two World Cup games for the first time ever England have not been eliminated at the group stage since 1958 England failed to win a game at a World Cup for the first time since 1958 Two goals is the lowest tally for England at a World Cup since their tournament debut in 1950 England have not conceded four goals in the group stage since 1958 England failed to win either of their World Cup warm-up games for the first time since 2002 Uruguay's win over England was their first against a European side in 16 attempts - a run dating back to 1970England have drawn more games 0-0 at World Cups than any other nation, with 11. Gary Cahill and Phil Jagielka had never lost in 13 outings when playing together before the tournament England's shot conversion rate of 6.06 per cent is the worst of any side with two or more goals at this year's World Cup Share this post Link to post Share on other sites
Del Toro 16,392 Report post Posted June 25, 2014 Wloskie zarcie najmaczniejsze :rolleyes: Share this post Link to post Share on other sites
Tomasz eS 5,141 Report post Posted June 25, 2014 Panowie meczu wczoraj nie oglądałem Włochów . Mam pytanie czy ukąszenie Suareza było ewidentne i celowe ? Czy chcą z niego zrobić kozła ofiarnego aby wytłumaczyć obciach związany z nie wyjściem z grupy przez Italie? Share this post Link to post Share on other sites
Del Toro 16,392 Report post Posted June 25, 2014 Panowie meczu wczoraj nie oglądałem Włochów . Mam pytanie czy ukąszenie Suareza było ewidentne i celowe ? Czy chcą z niego zrobić kozła ofiarnego aby wytłumaczyć obciach związany z nie wyjściem z grupy przez Italie? Widac Tomek na powtorkach ze chcial i go ugryzl, moze go tylka lekko dziabnal ale dziabnal. Pewnie jakas kare dostanie, ale watpie zeby go zawiesili na dwa lata, jak to Angole by chcieli. Share this post Link to post Share on other sites