robert.bednarczyk 2,115 Report post Posted June 19, 2014 Gerard podal koledze klubowemu :) Wlasnie angielscy komentatorzy przezywali ze taki blad kapitana... W naszej TV chyba się nie doczekam na rzetelną analizę...... nalazło się tam "ekspertów" i gadają o niczym. Realizacja brazylijskiej TV też taka sobie bo z powtórek nie sposób zobaczyć dokładnie jak było.... t.zn. czy to tylko kiks Geralda czy podanie Cavaniego i podbicie piłki przez angielskiego kapitana.... Angole pewnie to "rozebrali" na czynniki pierwsze więc wiesz lepiej. Nie zmienia to faktu, że mecz znakomity i Urugwaj lepszy, za co wielka im chwała. ..... No dobra - wreszcie się doczekałem w tej chwili - faktycznie podanie bramkarza przedłużył Gerald, wiec bramka "czyściutka" - miałeś rację :) . Share this post Link to post Share on other sites
Del Toro 16,392 Report post Posted June 19, 2014 Angole jeszcze nie jada, przynajmniej do jutra :lol: Share this post Link to post Share on other sites
Riqelme 292 Report post Posted June 19, 2014 Latynosi graja pięknie. Angole mają cień szansy jeszcze ale mam nadzieję że nie wyjdą z grupy.Na mnie Chile jak na razie zrobiło największe wrażenie. Ale brawa dla Urusów. Suarez jest niesamowity :) :lol: Share this post Link to post Share on other sites
Del Toro 16,392 Report post Posted June 19, 2014 Japonia - Grecja, jak tak dalej pojdzie to sie 0-0 skonczy... Share this post Link to post Share on other sites
spy 665 Report post Posted June 20, 2014 Najslabszy mecz jak na razie. Share this post Link to post Share on other sites
Del Toro 16,392 Report post Posted June 20, 2014 Najslabszy mecz jak na razie. Bez dwoch zdan... slabo pograli Share this post Link to post Share on other sites
Kacper.K 2,256 Report post Posted June 20, 2014 Najslabszy mecz jak na razie. Aż zasnąłem przed telewizorem, co raczej mi się nie zdarza :D. Chociaż fajnie, że Strejlau komentował, lubię gościa bo zawsze mądrze i rzeczowo gada. Share this post Link to post Share on other sites
Guzu 18,102 Report post Posted June 20, 2014 Grecja znowu na mistrza idzie :) Za oglądanie meczu z ich udziałem powinni placic. Inaczej ja nie siadam do teleodbiornika :) Share this post Link to post Share on other sites
Del Toro 16,392 Report post Posted June 20, 2014 Jak Grecy mistrza wygraja to przezucam sie na taniec z gwiazdami i koncze z pilka... :lol: :lol: :lol: Share this post Link to post Share on other sites
spy 665 Report post Posted June 20, 2014 POwinne byc kary za gre pasywna jak np. w reczniaku. Share this post Link to post Share on other sites
spy 665 Report post Posted June 20, 2014 Pereira - prawdziwy walczak, cichy bohater tego meczu. PS. Wg mnie powinien być kategorycznie zdjęty z boiska. Share this post Link to post Share on other sites
Del Toro 16,392 Report post Posted June 20, 2014 Pereira - prawdziwy walczak, cichy bohater tego meczu. PS. Wg mnie powinien być kategorycznie zdjęty z boiska. Twardy gosc nie ma co Share this post Link to post Share on other sites
Del Toro 16,392 Report post Posted June 20, 2014 Wlosi remisuja i Engeeeland jedzie do domu ;) Share this post Link to post Share on other sites
spy 665 Report post Posted June 20, 2014 Włosi przegrają. Share this post Link to post Share on other sites
wojciiech 420 Report post Posted June 20, 2014 Wole nie myslec co Kostaryka zrobilaby z reprezentacja PZPNu. Share this post Link to post Share on other sites
Maciek_7 299 Report post Posted June 20, 2014 COSTA RICA! Share this post Link to post Share on other sites
no name 1,081 Report post Posted June 20, 2014 Oooo co oni z makaronami wyprawiaja Share this post Link to post Share on other sites
spy 665 Report post Posted June 20, 2014 Ambicja + waleczność i można wygrać z każdym. Share this post Link to post Share on other sites
Krzysiek_W 1,119 Report post Posted June 20, 2014 Ups. :rolleyes: Sędzia będzie musiał trochę bardziej pokombinować, żeby makarony chociaż zremisowały. Share this post Link to post Share on other sites
Riqelme 292 Report post Posted June 20, 2014 (edited) W takim razie niech Costa Rica podwyższy wynik i niech Urugwaj wygra z Włochami. Wtedy Anglia i Włochy razem z Hiszpanią, a może i Portugalią wrócą sobie do domu :P Sędzia chyba dostał wytyczne żeby nie gwizdać fauli na kostarykańczykach :( Edited June 20, 2014 by Riqelme Share this post Link to post Share on other sites
Voldemort 1,016 Report post Posted June 20, 2014 Ciekawe jakie miny mają ci znawcy którzy przekreślali Kostarykę w spotkaniach z Urugwajem i Włochami. Grupa Śmierci - Urugwaj i Kostaryka The Best Share this post Link to post Share on other sites
spy 665 Report post Posted June 20, 2014 (edited) :-) Brak czarnych koni, z niespodzianek to dam Kostarykę. Kostaryka wyjdzie z grupy ? Tak, myślę że to będzie TA niespodzianka. Smiala teza. Ale brzmi interesujaco i bylaby to napewno niespodzianka. Edited June 20, 2014 by spy Share this post Link to post Share on other sites
pitt 3,148 Report post Posted June 20, 2014 OLLEEEE!² Share this post Link to post Share on other sites
Riqelme 292 Report post Posted June 20, 2014 Brawo Costa Rica!!! Włosi po boisku bładzili jak :) Share this post Link to post Share on other sites
Del Toro 16,392 Report post Posted June 20, 2014 @Spy, dales czadu z ta Kostaryka :D :D :D Engeeeland wraca do domu :rockon: :rockon: :rockon: Share this post Link to post Share on other sites