Tomasz eS 5,141 Report post Posted June 16, 2014 Liczę ze się podniosą jeszcze i mecz mimo wszystko będzie ciekawy Share this post Link to post Share on other sites
Panek 915 Report post Posted June 16, 2014 (edited) ja zaraz też wrócę przed telewizor .... niech mi ciśnienie opadnie właśnie ostatecznie zmieniłem zdanie Edited June 16, 2014 by Panek Share this post Link to post Share on other sites
Tomasz eS 5,141 Report post Posted June 16, 2014 Chyba nie dzisiaj :/ Share this post Link to post Share on other sites
Kamil Z. 5,130 Report post Posted June 16, 2014 Pepe nic się nie zmienił :D Share this post Link to post Share on other sites
Tomasz eS 5,141 Report post Posted June 16, 2014 Pepe nic się nie zmienił :D Ma swoją osobowość na boisku. Nie da sobie w kasze dmuchać. Szkoda tylko ze kosztem dobra drużyny ... Share this post Link to post Share on other sites
Guzu 18,102 Report post Posted June 16, 2014 Ma swoją osobowość na boisku. Nie da sobie w kasze dmuchać. Szkoda tylko ze kosztem dobra drużyny ... Ciekawe kiedy ostatnio PEPE jadl kasze ? :) Share this post Link to post Share on other sites
...not here 405 Report post Posted June 16, 2014 Ciekawe kiedy ostatnio PEPE jadl kasze ? :) Burak niech je tylko buraki. Pepe ma osobowosc...chama. Share this post Link to post Share on other sites
PLECIONA 426 Report post Posted June 16, 2014 (edited) 3:0 Śladem Krystyny już teraz proponuję Wam zaopatrzyć się w higieniczne ;). Pepe- thanks Bro! Edited June 16, 2014 by PLECIONA Share this post Link to post Share on other sites
Guzu 18,102 Report post Posted June 16, 2014 Pytanie do zorientowanych : Czy jak ktos wchodzi na impreze kalibru Mistrzostwa Swiata bocznymi (malutkimi) drzwiami to ma prawo liczyc na cos wiecej, niz bycie kelnerem ? Skoro byl za slaby, zeby wejsc glownym wejsciem...to chyba nie jest przypadek ? Share this post Link to post Share on other sites
Kamil Z. 5,130 Report post Posted June 16, 2014 Ma swoją osobowość na boisku. Nie da sobie w kasze dmuchać. Szkoda tylko ze kosztem dobra drużyny ... Jaką osobowość? Chyba niezrównoważenie psychiczne. Człowiek nie bydle, powinien nad sobą panować. W sportach indywidualnych jest inna sprawa. Jego cyrk i jego małpy. W drużynie zawodnik pokazuje przydatność dobrą grą na swojej pozycji i wspieraniem partnerów. Już czasem można szukać usprawiedliwienia w przypadku np. brutalnego zagrania i postawienia się w obronie kolegi- bo takie sytuacje też się zdarzają. Jak ktoś nie potrafi prywaty załatwić poza boiskiem, to niech na nie nie wychodzi. A jak dla mnie ten gość powinien już dawno dostać dożywotni zakaz profesjonalnego grania w piłkę, min. za takie zachowanie: [youtube]https://www.youtube.com/watch?v=fy8yG9fLOfY[/youtube] I jeszcze kilka: [youtube]https://www.youtube.com/watch?v=11enIeWNJbE[/youtube] Share this post Link to post Share on other sites
Panek 915 Report post Posted June 16, 2014 (edited) bez przesady, ja tam sytuacji na czerwoną kartkę nie widziałem, zwłaszcza na początek meczu gdzie sędzia miał świadomość co zdjęcie Pepe oznacza dla Portugalczyków pomijając fakt że karny był z żyrandola, a później nie odgwizdał pod niemiecką bramką dla mnie piłka nożna to nie bierki, wolę spontaniczny wybuch złości od pajacowania jak aktor na boisku, to tacy powinni dostawać z urzędu czerwone kartki, swoją drogą to nie jedyny obrońca który w agresywny sposób zaznacza dominacje pod swoją bramką Edited June 16, 2014 by Panek Share this post Link to post Share on other sites
Sebalos 2,295 Report post Posted June 16, 2014 PEPE :maybeban: Share this post Link to post Share on other sites
Del Toro 16,392 Report post Posted June 16, 2014 A co to za zaskoczenie, wiadomo bylo ze Portugalia swiata z Niemcami nie zawojuje ;) Share this post Link to post Share on other sites
Sebalos 2,295 Report post Posted June 16, 2014 Sędzia chciał zaoszczędzić gipsu Niemcom i brutala wy...ał za wczasu :D podtrzymując średnią dwóch wałków na spotkanie. Share this post Link to post Share on other sites
Del Toro 16,392 Report post Posted June 16, 2014 Pamietajcie pany z barcy ze jak Pepe nie mogl sie dogadac w sprawie kontraktu, to Barca byla pierwsza w kolejce zeby go sciagnac :lol: :lol: :lol: Jest, bylo i bedzie duzo wiecej brutalnych pilkarzy niz Pepe. Share this post Link to post Share on other sites
Del Toro 16,392 Report post Posted June 16, 2014 Dobra, zobaczmy jak te Nigeryjskie gwiazdy zagraja :rolleyes: Sami o sobie (i tylko sami) mowia ze maja najlepszy zespol w historii Nigerii :lol: :lol: :lol: Share this post Link to post Share on other sites
Maciek_7 299 Report post Posted June 16, 2014 Pepe jest jednym z największych boiskowych idiotów biegających po zielonych murawach. Jest miękkim chamem, a chciałby być brutalnym twardzielem - daleko mu do takiego typu piłkarza. Szkoda mi Portugalii i Realu Madryt, że posiadają takiego piłkarza w swoich szeregach, który jeszcze nie raz osłabi ich w kluczowych momentach. Share this post Link to post Share on other sites
Del Toro 16,392 Report post Posted June 16, 2014 Spokojnie, dajemy rade :D Nie musisz sie o nas obawiac :lol: :lol: :lol: Share this post Link to post Share on other sites
Maciek_7 299 Report post Posted June 16, 2014 (edited) Nie przypominam sobie, abym Ciebie widział w białej lub czerwonej koszulce, ale mogłem coś przeoczyć i cieszę się, że dajecie radę :) A może już niedługo w różowej? ;) Edited June 16, 2014 by Maciek_7 Share this post Link to post Share on other sites
Del Toro 16,392 Report post Posted June 16, 2014 No dajemy :) Trza sobie lepsze patrzalki kupic :lol: To ogladamy World Cup czy dalej pierdzielilmy pierdoly? Share this post Link to post Share on other sites
Maciek_7 299 Report post Posted June 16, 2014 Trza oglądać. W tym meczu będzie wszystko widać czarno na białym! :D Share this post Link to post Share on other sites
Del Toro 16,392 Report post Posted June 16, 2014 Trza oglądać. W tym meczu będzie wszystko widać czarno na białym! :D Nigeria calkiem niezle gra :) Share this post Link to post Share on other sites
Maciek_7 299 Report post Posted June 16, 2014 Nigeria będzie czarnym koniem tego turnieju! :lol: Share this post Link to post Share on other sites
Del Toro 16,392 Report post Posted June 16, 2014 Ciegle licze na Belgie, zobaczymy jutro ;) Share this post Link to post Share on other sites
Maciek_7 299 Report post Posted June 16, 2014 (edited) Ich występu jestem zdecydowanie najbardziej ciekaw… Jeśli stworzą kolektyw, będą bardzo mocni, jeśli każdy będzie grał sobie to nic nie osiągnął… Edited June 16, 2014 by Maciek_7 Share this post Link to post Share on other sites