tofik 1,131 Report post Posted June 13, 2014 Pomijając sędziowskie wpadki.......to 4:0 wychodzi,a karny z kapelusza więcej ustawił niż faul na Ikerku....tyle że poszło w druga stronę niż wczoraj i Tulipany się wkurwiły hahahah.Pierwszy gol Van Persie-go - szok ,nie wiem czy widziałem taką "główkę" i wątpię żebym jeszcze taką zobaczył :) Share this post Link to post Share on other sites
Sebalos 2,295 Report post Posted June 13, 2014 Wcale się nie dziwie że Casillas w Realu grzał ławę ,trzeba mieć jaja żeby go na nią posadzić Share this post Link to post Share on other sites
Dagon 3,917 Report post Posted June 13, 2014 ...Pierwszy gol Van Persie-go - szok ,nie wiem czy widziałem taką "główkę" i wątpię żebym jeszcze taką zobaczył :) Wędkującym kibicom imponuje, bo wbita szczupakiem. ;) Share this post Link to post Share on other sites
Del Toro 16,392 Report post Posted June 13, 2014 Wędkującym kibicom imponuje, bo wbita szczupakiem. ;) I to jakim :lol: Wieslaw Biegan by zawalu dostal :P Share this post Link to post Share on other sites
pepso 741 Report post Posted June 13, 2014 Bardzo przepraszam. W przypływie dobrego humoru i takiego ... luzu ;) . Chciałem zamieścić post o następującej treści : "No nic! Rozgrzewka dla nas kibiców fajna. Czekamy wszyscy na występ naszych chłopców." Ale uznałem, że to by było okrutne i słabe. Zazdroszczę Chorwatom tej bramki strzelonej Brazylii, Holendrom zazdroszczę i Hiszpanom też, wszystkim nacjom zazdroszczę i zastanawiam się kiedy my zagramy .... Share this post Link to post Share on other sites
robert.bednarczyk 2,115 Report post Posted June 13, 2014 Paradoksalnie dla Hiszpanów to może być bardzo ożywczy zimny prysznic. Nie uważam, by można ich było skreślić w walce o najwyższą stawkę, choć kibicować im nie będę. Share this post Link to post Share on other sites
tofik 1,131 Report post Posted June 13, 2014 Wędkującym kibicom imponuje, bo wbita szczupakiem. ;) Panie @Dagon-ie,bardziej by mnie podniecił jakby zagrał po boleniowemu................czyli podbił piętą,a dobił bańką w tempie boleniowym ;) Share this post Link to post Share on other sites
Kacper.K 2,256 Report post Posted June 13, 2014 Szczerze powiedziawszy zakładając, że Brazylia wyjdzie z I m-ca z grupy, a Hiszpania z 2 - spotkają się w 1/8 - to jednak faworytem będzie Hiszpania, no chyba że w kolejnych meczach nic nie zmienią to nawet grupy nie opuszczą :D Share this post Link to post Share on other sites
didi 518 Report post Posted June 13, 2014 Wcale się nie dziwie że Casillas w Realu grzał ławę ,trzeba mieć jaja żeby go na nią posadzić jeszcze tylko napisze ze kazdemu zdarza sie slaby dzien ,IKER to ikona REALU,(nie jestem ich fanem) ,a znasz moze bramkarza o wiekszych zaslugach dla tej druzyny? Share this post Link to post Share on other sites
Dagon 3,917 Report post Posted June 13, 2014 Panie @Dagon-ie,bardziej by mnie podniecił jakby zagrał po boleniowemu................czyli podbił piętą,a dobił bańką w tempie boleniowym ;) Wcześniej pokonując dystans spod własnej bramki pod bramkę przeciwnika z prędkością światła, jak to boleń, lub Robben. ;) Share this post Link to post Share on other sites
Kacper.K 2,256 Report post Posted June 13, 2014 jeszcze tylko napisze ze kazdemu zdarza sie slaby dzien ,IKER to ikona REALU,(nie jestem ich fanem) ,a znasz moze bramkarza o wiekszych zaslugach dla tej druzyny? Prawda, ale pamiętaj, że samymi legendami się nie wygrywa. Share this post Link to post Share on other sites
Sebalos 2,295 Report post Posted June 13, 2014 jeszcze tylko napisze ze kazdemu zdarza sie slaby dzien ,IKER to ikona REALU,(nie jestem ich fanem) ,a znasz moze bramkarza o wiekszych zaslugach dla tej druzyny? Nie zabieram Ikerowi tego co dokonał,stwierdzam że jest słaby .Zbyt słaby aby grać na mundialu. Share this post Link to post Share on other sites
tofik 1,131 Report post Posted June 13, 2014 (edited) ahhaha pięknie to wychwyciłeś :lol: to jest do postu @dagon-a,ale zapomnialem cytować ;) Edited June 13, 2014 by tofik Share this post Link to post Share on other sites
didi 518 Report post Posted June 13, 2014 a ja uwazam ze dalej jest dobry,popelnil bledy tak jak dzisiaj wielu Share this post Link to post Share on other sites
robert.bednarczyk 2,115 Report post Posted June 13, 2014 a ja uwazam ze dalej jest dobry,popelnil bledy tak jak dzisiaj wielu Zgadzam się. Casiilas to dla mnie znakomity bramkarz - uważam, że mieści się w pierwszej trójce na świecie - na dziś wyżej stawiam tylko Manuela Neuera. To, że nie występował w meczach ligowych było jakimś koszmarnym pomysłem, jednak z drugiej strony nadal jest w formie. Dzisiejszy dzień to pewnie jego sportowy koszmar - kłótnia z sędzią przy trzeciej bramce (miał rację bo był faulowany), żółta kartka, potem totalna dekoncentracja i boiskowa depresja..., fatalny błąd na 1:4.......i po balu. Osobiście bardzo mi go żal i życzę by jak najszybciej podniósł się do pionu. Share this post Link to post Share on other sites
Tomek1988 1,906 Report post Posted June 13, 2014 a ja uwazam ze dalej jest dobry,popelnil bledy tak jak dzisiaj wielu Ale to nie pierwsze jego błędy w ostatnim czasie, wystarczy przypomnieć sobie co zrobił przy bramce Godina w finale LM. Obrona wcale Ikerowi dzisiaj nie pomagała a Ramos nie był sobą. Chile przyciska ale...do boju kangury :) Share this post Link to post Share on other sites
Del Toro 16,392 Report post Posted June 13, 2014 Cos nie widze Hiszpanow z Chili :blink: Share this post Link to post Share on other sites
Tomek1988 1,906 Report post Posted June 13, 2014 No i masz ci babo placek 2-0 na ilu się skończy? Dwucyfrówa? Share this post Link to post Share on other sites
Del Toro 16,392 Report post Posted June 13, 2014 Ale graja :) Ruszaja sie jak pszczolki w ulu :) Share this post Link to post Share on other sites
Riqelme 292 Report post Posted June 13, 2014 O już 2-0 dla Chilijczyków , sporo bramek na tych mistrzostwach pada. Jakby doliczyć jeszcze te 2 nieuznane dla Mexico ........ Share this post Link to post Share on other sites
wojciiech 420 Report post Posted June 13, 2014 Hiszpania nie wyjdzie z grupy? Całkiem możliwe. A Blind jest majster. Share this post Link to post Share on other sites
Del Toro 16,392 Report post Posted June 14, 2014 Calkiem niezly mecz, Australia tez calkiem calkiem dawala sobie rade ;) Share this post Link to post Share on other sites
no name 1,081 Report post Posted June 14, 2014 Bardzo przepraszam. W przypływie dobrego humoru i takiego ... luzu ;) . Chciałem zamieścić post o następującej treści : "No nic! Rozgrzewka dla nas kibiców fajna. Czekamy wszyscy na występ naszych chłopców." Ale uznałem, że to by było okrutne i słabe. Zazdroszczę Chorwatom tej bramki strzelonej Brazylii, Holendrom zazdroszczę i Hiszpanom też, wszystkim nacjom zazdroszczę i zastanawiam się kiedy my zagramy .... kiedys moze zagramy ale najpierw niech nasze "gwiazdeczki" przestaną się panoszyc i pokażą ze grac w pilke potrafia bo narazie to by chcieli tylko kasę zarabiac. Sam Lewandowski nie jest w stanie wygrywac jak nie bedzie mial solidnego wsparcia z tyłu.A narazie sie nie zanosi.Zobaczymy ...od wrzesnia zaczna grac o punkty i bedziemy widziec.Narazie mamy mundual i jak widac chocby po wczorajszym meczu moze byc ciekawie byle tylko pierwszo planiwych roli nie grali sedziowie. Share this post Link to post Share on other sites
Panek 915 Report post Posted June 14, 2014 ja będę tęsknił za naszymi jak będą mieli chociaż realną szanse wyjść z grupy Share this post Link to post Share on other sites
spy 665 Report post Posted June 14, 2014 Taki oftop. Zanim to DVBT wprowadzili mogłem na rybkach oglądać TV na turystyku. Teraz kupiłem porządny tuner z anteną turystyczną i ciągle zrywa i klatkuje. Przez net też niezbyt bo niby mam 1,5GB miesięcznie ale to są dwa mecze, góra trzy. Szkoda, bo trzeba będzie wybierać - mecz lub ryby. Share this post Link to post Share on other sites