Jump to content
jerkbait.pl - spinning, baitcasting, flyfishing
Sebalos

BRASIL 2014

Recommended Posts

Pomijając sędziowskie wpadki.......to 4:0 wychodzi,a karny z kapelusza więcej ustawił niż faul na Ikerku....tyle że poszło w druga stronę niż wczoraj i Tulipany się wkurwiły hahahah.Pierwszy gol Van Persie-go - szok ,nie wiem czy widziałem taką "główkę" i wątpię żebym jeszcze taką zobaczył :)

Wcale się nie dziwie że Casillas w Realu grzał ławę ,trzeba mieć jaja żeby go na nią posadzić 

...Pierwszy gol Van Persie-go - szok ,nie wiem czy widziałem taką "główkę" i wątpię żebym jeszcze taką zobaczył  :)

Wędkującym kibicom imponuje, bo wbita szczupakiem. ;) 

I to jakim  :lol:  Wieslaw Biegan by zawalu dostal  :P

Bardzo przepraszam.

W przypływie dobrego humoru i takiego ... luzu ;) .

Chciałem zamieścić post o następującej treści :

"No nic! Rozgrzewka dla nas kibiców fajna. Czekamy wszyscy na występ naszych chłopców."

Ale uznałem, że to by było okrutne i słabe.

Zazdroszczę Chorwatom tej bramki strzelonej Brazylii, Holendrom zazdroszczę i Hiszpanom też, wszystkim nacjom zazdroszczę i zastanawiam się kiedy my zagramy ....

Paradoksalnie dla Hiszpanów to może być bardzo ożywczy zimny prysznic. Nie uważam, by można ich było skreślić w walce o najwyższą stawkę, choć kibicować im nie będę.

Panie @Dagon-ie,bardziej by mnie podniecił jakby zagrał po boleniowemu................czyli podbił piętą,a dobił bańką w tempie boleniowym ;)

Szczerze powiedziawszy zakładając, że Brazylia wyjdzie z I m-ca z grupy, a Hiszpania z 2 - spotkają się w 1/8 - to jednak faworytem będzie Hiszpania, no chyba że w kolejnych meczach nic nie zmienią to nawet grupy nie opuszczą :D

Wcale się nie dziwie że Casillas w Realu grzał ławę ,trzeba mieć jaja żeby go na nią posadzić 

jeszcze tylko napisze ze kazdemu zdarza sie slaby dzien ,IKER to ikona REALU,(nie jestem ich fanem) ,a znasz moze bramkarza o wiekszych zaslugach dla tej druzyny?

Panie @Dagon-ie,bardziej by mnie podniecił jakby zagrał po boleniowemu................czyli podbił piętą,a dobił bańką w tempie boleniowym ;)

Wcześniej pokonując dystans spod własnej bramki pod bramkę przeciwnika z prędkością światła, jak to boleń, lub Robben. ;) 

jeszcze tylko napisze ze kazdemu zdarza sie slaby dzien ,IKER to ikona REALU,(nie jestem ich fanem) ,a znasz moze bramkarza o wiekszych zaslugach dla tej druzyny?

Prawda, ale pamiętaj, że samymi legendami się nie wygrywa. 

Nie zabieram Ikerowi tego co dokonał,stwierdzam że jest słaby .Zbyt słaby aby grać na mundialu.

ahhaha pięknie to wychwyciłeś :lol:

to jest do postu @dagon-a,ale zapomnialem cytować ;)

Edited by tofik

a ja uwazam ze dalej jest dobry,popelnil bledy tak jak dzisiaj wielu

Zgadzam się. Casiilas to dla mnie znakomity bramkarz - uważam, że mieści się w pierwszej trójce na świecie - na dziś wyżej stawiam tylko Manuela Neuera.

To, że nie występował w meczach ligowych było jakimś koszmarnym pomysłem, jednak z drugiej strony nadal jest w formie. Dzisiejszy dzień to pewnie jego sportowy koszmar - kłótnia z sędzią przy trzeciej bramce (miał rację bo był faulowany), żółta kartka, potem totalna dekoncentracja i boiskowa depresja..., fatalny błąd na 1:4.......i po balu.   Osobiście bardzo mi go żal i życzę by jak najszybciej podniósł się do pionu.

Ale to nie pierwsze jego błędy w ostatnim czasie, wystarczy przypomnieć sobie co zrobił przy bramce Godina w finale LM. Obrona wcale Ikerowi dzisiaj nie pomagała a Ramos nie był sobą. Chile przyciska ale...do boju kangury :)

O  już 2-0 dla Chilijczyków , sporo bramek na tych mistrzostwach pada. Jakby doliczyć jeszcze te 2 nieuznane dla Mexico ........

Bardzo przepraszam.
W przypływie dobrego humoru i takiego ... luzu ;) .
Chciałem zamieścić post o następującej treści :

"No nic! Rozgrzewka dla nas kibiców fajna. Czekamy wszyscy na występ naszych chłopców."

Ale uznałem, że to by było okrutne i słabe.
Zazdroszczę Chorwatom tej bramki strzelonej Brazylii, Holendrom zazdroszczę i Hiszpanom też, wszystkim nacjom zazdroszczę i zastanawiam się kiedy my zagramy ....

kiedys moze zagramy ale najpierw niech nasze "gwiazdeczki" przestaną się panoszyc i pokażą ze grac w pilke potrafia bo narazie to by chcieli tylko kasę zarabiac.
Sam Lewandowski nie jest w stanie wygrywac jak nie bedzie mial solidnego wsparcia z tyłu.A narazie sie nie zanosi.Zobaczymy ...od wrzesnia zaczna grac o punkty i bedziemy widziec.Narazie mamy mundual i jak widac chocby po wczorajszym meczu moze byc ciekawie byle tylko pierwszo planiwych roli nie grali sedziowie.

ja będę tęsknił za naszymi jak będą mieli chociaż realną szanse wyjść z grupy

Taki oftop. Zanim to DVBT wprowadzili mogłem na rybkach oglądać TV na turystyku. Teraz kupiłem porządny tuner z anteną turystyczną i ciągle zrywa i klatkuje. Przez net też niezbyt bo niby mam 1,5GB miesięcznie ale to są dwa mecze, góra trzy. Szkoda, bo trzeba będzie wybierać - mecz lub ryby.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...